Kundomdömen om Playitas Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 5118 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Jennifer Anna Brzezinska,
Skärholmen

+
service vid felanmälan
-

Bekräftad gäst: 2019-12-05


8 av 10

Anna,
Malmö

+
Restaurangen och lilla poolområdet. Bra med sittplatser utomhus.
-
Fler kaffemaskiner i restaurangen för att minska långa köer vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-12-05


7 av 10

Yvonne,
Göteborg

+
-
Uppfräschning

Bekräftad gäst: 2019-12-02


6 av 10

Linda,
*

+
alla möjligheter till träning
-
servicen på restaurangerna - flera i personalen ser verkligen inte ut att trivas på jobbet

Bekräftad gäst: 2019-12-02


8 av 10

Agnetha,
Hällefors

+
Helheten samt bra variation på maten.
-
Ljudabsorbenter i Hotellets restaurang.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


6 av 10

Carina,
Solna

+
Måltiderna hade halvpension men sämre service av servitörerna när ville beställa dryck.
-
Allmän renovering kändes slitet och omodernt.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


9 av 10

Agneta Modig,
Stockholm

+
olympiska poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-12-02


9 av 10

Anna Sofia Jerrehag,
Stockholm

+
Träningen och maten
-
Rummen kan behöva fräschas till lite. Rätt slitet.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


9 av 10

Sven,
Solna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-02


7 av 10

Ulric,
Sandviken

+
Läget i anläggningen och en härlig utsikt.
-
Ta ner några buskar utanför de terrasser som är i skugga.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

489 omdömen
Utmärkt
 
228
Väldigt bra
 
189
Bra
 
46
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-11-17

Inlägg av patrikiaby Oskarshamn, Sverige

Man

Kanonbra resort, finns träningpass för alla intressen. Trevligt bemötande av personal. God mat. Vi kombinerade med träningspass på förmiddagar och cykling på eftermiddagar. Vilket var mycket bra för hela kroppen. Tips, yoga morgon och kväll så är stretchingen fixad också!

 
2019-11-05

Inlägg av 283ulrikar Sollentuna, Sverige

Goda förutsättningar för en bra semester

Fantastiskt bra ställe för en aktiv semester. Här finns pool och gott om solsängar, fin utsikt över lavastranden, och närmast oändliga möjligheter till att hålla igång. Vid hotellets pool var det väldigt lugnt och skönt, stor skillnad mot poolen vid lägenhetshotellet. Massor med gratis pass varje dag och vill man kan man lägga till lite euro och boka sig en tennistid, tennis- eller golflektion eller en 50-meters bana i bassängen. Hotellet är byggt på en bergssluttning, vilket innebär att det krävs lite ansträngning att ta sig upp och ner och fram och tillbaka, men det ingår liksom i konceptet. Maten är god, det finns alltid mycket att välja på i buffén och man hittar alltid något som passar. Mycket är närproducerat och närodlat, vilket jag gillade. När det gäller själva hotellrummet blev jag lite besviken. I ett vanligt dubbelrum fanns till exempel bara en fåtölj och balkongen var pytteliten och inte ett ställe man ville sitta och hänga på. Tyckte också att det var väl snålt att hålla med vattenkokare, men inte med tepåsar eller snabbkaffe. En dag missades också städningen av rummet helt och det var ganska snål tilldelning av tvål och schampo. En annan sak jag reagerade på var att många i personalen, i receptionen och i restaurangerna, var väldigt dåliga på engelska.

 
2019-10-21

Inlägg av magnil72

Rc

Vi var en grupp på 40 personer som reste med jobbet. Perfekt resa om man vill kombinera jobb och träning. Stort utbud. Området skull må bra av en uppdatering då det känns slitet. Vi åkte med Apollo, deras bokning och attityd var inte på topp! Maten var buffé, det var samma mat och ingen variation . Rummen var rena och bra men omoderna.

 
2019-06-29

Inlägg av Ewa J Stockholm, Sverige

Varning - Playitas med Apollo

Vi är på Playitas och har åkt hit med Apollo. Vi har valt att bo på hotellet, då det beskrivs som lugnt och fridfullt. Barnfamiljer bor vid lägenhetsområdet. Nu när vi är här har hotellet hyst in 10 fotbollslag i åldrarna 10-12 år med deras föräldrar. Hotellet är motsatsen till lugnt. I matsalen/restaurangen är ljudnivån öronbedövande, maten tar slut och i det lugna poolområdet hör man inte sin pod eller ljudbok utan att skruva upp ljudet till max. Många gäster har klagat, men hotellet struntat helt i det och hävdar att det är ett sporthotell. Vi hänvisade då till deras hemsida där det står att det ska vara lugn och ro här. Bedrövligt också när maten tar slut eftersom vi har betalat för den. Varnar alla för att boka resa hit. Vi har varit här 6ggr, men det här blir klart den sista.

 
2019-06-27

Inlägg av Annika7512 Helsingborg, Sverige

Slitet Träningshotell

Redan vid incheckning mötes vi utan en superstressad och otrevlig receptionist och tyvärr upplevde vi att detta var ganska genomgående hos personalen genom hela veckan. Tilldelade ett rum i byggnad nr 6 som ligger högst upp och där man lättast tar sig med linbana. Rummet gav ett slitet intryck och var väldigt dåligt städat. Hittade hårstrån överallt, på väggar i badrum och golvet var riktigt smutsigt så vi behåll skor på hela vistelsen. Sängkläder bytes ej under hela veckan vi var där. Sängarna hade hjul, var smala och kändes lite riskfyllda att sova i, då de delade sig och rullade så fort man vände sig. Kuddarna ska vi inte ens prata om... Poolområdet bjuder på många solstolar och det var aldrig problem att få tag i en oavsett tidpunkt. Poolen i sig var uppvärmd till ca 35 grader och det var alldeles för varmt när det är nästan 30 grader i luften. Havet är badbart men stenigt. Maten är ett plus. Bra variation och många hälsosamma alternativ både till frukost och middag. Vill man inte äta buffé fanns en trevlig restaurang som serverade riktigt goda pizzor! Kvällstid dör hela hotellet ut. Trots tappra försök till poolparty med dj och ett annat party så var det ganska öde. Trist då det verkligen inte finns någonstans att fortsätta kvällarna på efter middag. Sammantaget var det en okej vistelse om man ser till träningsmöjligheterna, men i ärlighetens namn finns det betydligt bättre och fräschare ställen att spendera sin semester på.