Kundomdömen om Playitas Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 1428 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Ingela,
Göteborg

+
-
Att man kan få påfyllning av tvål utan att säga till.

Bekräftad gäst: 2020-01-20


9 av 10

Kjell,
Kungälv

+
Välskött,fin växtlighet,stora ytor
-

Bekräftad gäst: 2020-01-20


8 av 10

Margareta Elisabet,
Hudiksvall

+
Rent och välstädat samt bra frukost.
-
Fler variationer på middagsbufféen samt kaffe/the efter maten.Lunchutbud för de som inte hade lunch i bokningen!

Bekräftad gäst: 2020-01-20


7 av 10

Per Arne,
Uppsala

+
Service.
-
Hiss, kabelbana. Hopplös transportlösning till de övre huskropparna-

Bekräftad gäst: 2020-01-20


7 av 10

Carl,
Stockholm

+
Hela konceptet är fantastiskt,,, dock handlar det om att när en anläggning börjar bli till åren måste allt detalt följas upp och renoveras.
-
Jag fick ut mitt första rum, kom in i rummet och det var fullt med mögelskador i, jag som är asmatiker fick direkt gå ner och byta rum, men min fråga är,,, ser inte städpersonalen att det är stora skador på rummen och anmäler detta till kontoret ??? Gäster skall inte behöva anmäla detta... skapar gnissel för en gäst tyvärr. Det nya rummet var värmeventilationen helt paj på, och många andra gäster hade samma problem som gjorde att de som gnällde om detta fick ut ett till täcke. Personalen i Receptionen verkade inte alls bry sig över att värmen på rummen var paj, då man fick sova i rå kyla på 10 grader natte tid... Nätterna på Fortuventura mitt i vintern blir väldigt kalla därför är det ett oerhört stort måste att alla rum måste kunna värmas upp, kom ju hem med en genomförkylning som många andra gäster oxå vart tyvärr. Stora poolen på Hotellet är ju fantastisk... men även den börjar komma till åren.. massor med mosaik plattor i poolbotten har försvunnit och måste repareras... detta har varit varit så här i åratal och bara blivit värre och värre med åren... Ni måste tömma poolen och göra en grundlig renovering av denna pool, Hur Apartments hotel pool ser ut vet jag ej då jag inte badade i den... men där kan ni ju se till att den är uppvärmd på vintern, den var ju iskall och måste gäster tyckte det var extremt snålt att inte värma upp den vintertid och de stackarna som försökte ha vattengympa där sa att det var olidligt kallt.

Bekräftad gäst: 2020-01-20


7 av 10

Per,
Järna

+
nära träningen och egen pool
-
det som är irriterande för många inklusive mig var väntan runt kaffeautomaterna:-(

Bekräftad gäst: 2020-01-20


10 av 10

Kerstin Margret,
Enskede

+
Det stora området som fanns runt ute
-
Det var inga skyltar nånstans. Från receptionen opiat till bergbanan ( Ej linbana) sen dåligt för att hitta till rätt rum . Vi bodde på 6 . Hela området behövs mer skyltat.

Bekräftad gäst: 2020-01-20


10 av 10

Agneta,
Stockholm

+
Rent snyggt allt fungerade utmärkt ! All möjlighet till träning av alla de slag
-
Kaffe på maten i matsalen o inte bara till frukost . Borde inte vara krångligt att få te till maten ! Varför kostade ex. Body pump o kettelbell att deltaga i . Lite konstiga regler vad som kostade o ej för att deltaga på ett pass och inte ? Fler kaffeapparater på frukost då det blev köbildning här . Låt dessa te o kaffeapparater vara kvar vi middag .

Bekräftad gäst: 2020-01-16


8 av 10

Micaela,
Köping

+
Bra koncept med tillgång till allt på en och samma anläggning; mat, träningspass, bad mm
-
Poolen vid lägenhetshotellet var inte uppvärmt. Enligt beskrivningen på hemsidan är samtliga pooler uppvärmda. Det var varmare i havet. Konsekvensen blev att barnfamiljerna kom till poolen vid hotelldelen och det blev väldigt stimmigt och högljutt. Jag förstår att barnen inte vill bada i den andra poolen för det gick knappt att ha vattengympa i den. Det var likadant förra året. Då trodde jag det var något som var trasigt. Men eftersom den fortfarande var kall så värms den väl inte upp. Förr fanns det vatten i styrketräningslokalen. Det vore bra med en vattenbehållare där inne :-)

Bekräftad gäst: 2020-01-16


8 av 10

Marie,
Höllviken

+
Träningen o poolen
-
Fler kostnadsfria träningar. De har börjat ta betalt för fler o fler. Kvällsträningar tex kl 19

Bekräftad gäst: 2020-01-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

501 omdömen
Utmärkt
 
236
Väldigt bra
 
193
Bra
 
46
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-12-31

Inlägg av boelnyd

Fantastisk anläggning, bra och genomtänkt frukost och middag och vänligt bemötande

Fantastisk anläggning, bra och genomtänkt frukost och middag och vänligt bemötande. Stort utbud av olika aktiviteter att välja på med duktiga ledare. Rent och snyggt på både hotellet och anläggningen i övrigt.

 
2019-12-23

Inlägg av Chrilleby

Lätt som ensamresenär att komma i kontakt med andra resenärer

Trevligt hotell och anläggning, som ligger vackert. Erbjuder goda möjligheter till träning i en inspirerande miljö. Det råder en öppen atmosfär som gör det lätt (som ensamresenär) att komma i kontakt med andra resenärer, om man vill. Personalen på hotellet är generellt mycket trevlig och hjälpsam. Detta var fjärde besöket på ungefär lika många år. Flera i personalen känns igen sedan tidigare besök, vilket kan tyda på att inte bara besökare trivs och återkommer utan även att de som arbetar här trivs.

 
2019-12-17

Inlägg av MariSverige

Bra tillgång till träning och avslappning

Första men inte sista gången som jag besöker Playitas! En semester med mycket familjär atmosfär både i boendet och restaurangen. Gjorde ingenting att vi bodde på Playitas Annexe i 2 rum för 4 pers med markterass, endast ett stenkast från de övriga hotellbyggnaderna och mycket lugnt längs en återvändsgata. Träningspassen är många och proffsigt ledda, med rörelser och musik som passar alla åldrar. Inspirerande och helt klart mångsidig träning som ingår i priset. Inget nattliv och lugnt ställe för den som söker något annat än de traditionella solresorna.

 
2019-12-17

Inlägg av 926hannaj

Playitas Annex, lite billigare

Valde att bo på Playitas Annex (placerat bakom själva hotellet) för att det blev lite billigare, men man har ändå tillgång till det som är anledningen till att man åker till Playitas: en anläggning perfekt för träning och dessutom god mat. Lite spartanskt boende kanske, men väldigt prisvärt. Eftersom vi bokat halvpension åt vi frukost- och middagsbuffe på hotellet. Mellan de toppengoda måltiderna tränade vi förstås massor. Trevlig personal som är bra på engelska, trevliga instruktörer som lockade alla att ge lite extra och dessutom skratta. Dessutom rent och snyggt på området och otroligt lugnt och skönt eftersom det verkligen inte är något ställe för den som vill festa hela nätterna (allt stänger en god tid före midnatt).

 
2019-11-17

Inlägg av patrikiaby Oskarshamn, Sverige

Man

Kanonbra resort, finns träningpass för alla intressen. Trevligt bemötande av personal. God mat. Vi kombinerade med träningspass på förmiddagar och cykling på eftermiddagar. Vilket var mycket bra för hela kroppen. Tips, yoga morgon och kväll så är stretchingen fixad också!