1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Bengt,
Göteborg

+
Bra poolområde och bra frukost.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-11


8 av 10

Lars,
Sandviken

+
-
Bättre wifihantering. Varför denna krångliga inloggning varje tillfälle?

Bekräftad gäst: 2019-02-11


9 av 10

Erik,
Västerås

+
närhet till aktivteter
-
vatten i kylen samt kaffe till middagen

Bekräftad gäst: 2019-02-11


8 av 10

Sara,
Uppsala

+
Stora rum med plats för två cyklar. Rymligt badrum. Stora kylskåp och äntligen vattenkokare! Vi bodde nära inomhushissen/tram och den hördes väldigt väl...
-
Frukost: Uselt för en mjölkproteinallergiker och ännu värre för veganer. Ingen allergiinfo på middagen och personalen har lite koll! Simpoolen måste fräschas upp!

Bekräftad gäst: 2019-02-11


10 av 10

Maria,
Varberg

+
Konceptet med träning, bad och sol!
-
Bord på balkongen vore bra.

Bekräftad gäst: 2019-02-11


7 av 10

Anders,
Norrköping

+
-
en fåtölj i rummet vore bra

Bekräftad gäst: 2019-02-11


9 av 10

Marie,
Göteborg

+
Sportutbud för alla
-
Läslampor vid sängarna som inte är som lysrörsbelysning i rummen. Behov av tydliga skyltar för trappor och hissar för att hitta till reception, matsal och aktivitetsytor från hotellrummen. Behov av uppfreshning av linbanan för hotellbyggnader, den fungerade inte bra, var behov av översyn.

Bekräftad gäst: 2019-02-11


9 av 10

Eva,
Karlskrona

+
Bott på hotellet flera gånger och de rum jag haft har alltid haft sol in, så skönt och härligt.
-
När utcheckning från hotellet är klart att man då går igenom städningen lite extra....På min ytterdörrs insida, Hotellet rum 5203, var det någon som sprutat ut något så det var stänk och rinn fläckar som inte togs bort under min vistelse. Kunde vara svårt att upptäcka och jag glömde tyvärr att meddela receptionen/städerskan som säkert åtgärdat det i så fall.

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

,

+
Träningen och utbudet av variationen på aktiviteter samt mat och service.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Sten,
Katrineholm

+
-
Se över inredning oftare. T.ex. badrumsdörr och soffklädsel borde varit utbytt för länge sedan.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

442 omdömen
Utmärkt
 
196
Väldigt bra
 
182
Bra
 
42
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-01-13

Inlägg av Eva C Stockholm, Sverige

Härligt aktivitetshotell för alla åldrar

Jag och familjen (en 15-åring) bodde på apart hotellet med havsutsikt. Härligt utsikt med soluppgången varje morgon. Hotellet erbjuder ju väldigt många olika aktivitetsmöjligheter, vi gick bl.a ett par rundor på hotellets golfbana, och banan är väldigt fin, om än mycket grus utanför fairway, som kan vara lite ödesdigert för klubborna. Vi hade en aktiv och skön semester på Playitas!

 
2018-12-20

Inlägg av annikakullman Ingarö, Sverige

Toppenställe

Gillar man att träna och äta god mat så är detta bästa stället. Hotellet passar inte om man är ute efter kvällsaktiviteter. Vi återvände för sjätte gången! Te är det enda som inte får godkänt och vi har alltid med eget. Digra och goda bufféer.

 
2018-12-07

Inlägg av boelnyd

En semestervecka som vi gärna upplever igen!

Ett stort tack till alla som jobbar på Las Palyitas, som oavsett ålder eller kön, med vänlighet och omtanke gjorde vår vecka till en härlig helhetsupplevelse. Personalen i restaurangen var snabba och arbetade hela tiden med ett leende mot så väl gäster som varandra. Maten var god, trevligt presenterad och med stor variation varje dag. Vår städerska gjorde ett fint jobb varje förmiddag och med små medel fick oss att känna oss välkomna. Hotellet ligger fint längs bergssluttningen, och man väljer själv om man vill gå upp och ner (man får bra vadmuskler) eller använda hiss o/e bergbanan. Utsikten från vår balkong var hänförande med bergskammar, palmer och Atlanten. Träningsmöjligheterna är oändliga! Med inspirerande instruktörer blev även de utmanande passen roliga och känslan "Ja, jag fixade det" infann sig. Vi åkte hem utvilade och vältränade i både kropp och själ.

 
2018-11-14

Inlägg av reserigen Stockholm, Sverige

Toppensemester för att ladda om batterierna!

En novembervecka med vila, träning och nyttig mat vid en vacker lavasandstrand gjorde susen för trötta kontorsmänniskor. Vi deltog i det program som ingår i vistelsen och hade stor behållning av allt från morgongymnastiken med solhälsning till stretch & relax som sista pass före middagen. Vattengymnastik, zumba, on fire, body balance… och mer därtill. En i sällskapet tog tennnislektion och massage i spaet och var mycket nöjd. Man känner sig välkommen, oavsett ålder (från barn till seniorer) och alla sorter hittar aktiviteter, såväl elitidrottare som medelmåttiga motionärer och även personer med funktionsnedsättning eller rehabiliteringsbehov. Vi bokade helpension och har varit nöjda över förväntan alla måltider. Det är lätt att äta nyttigt från bufféerna. Fräscht och varierat utbud. Sammanfattningsvis var denna semestervecka gott och väl över förväntan. Vi kommer gärna tillbaka till Playitas.

 
2018-11-11

Inlägg av Skstener

Playitas, Fuertuventura

Fantastisk idrottsanläggning för alla åldrar. Jag har varit där flera gånger med min man och senast med min dotter. Om du inte vill äta på hotellet kan du äta god middag på fiskrestaurangerna i hamnen.