1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,

+
-
Rummet var spartanskt.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


8 av 10

Evelina,
Göteborg

+
Gymmet
-
Ta inte extra för vissa klasser, såklart de populäraste & för att simma

Bekräftad gäst: 2019-06-11


9 av 10

,

+
50 meters bassäng, alla möjligheter till aktiviter, gymmet, maten
-
Aircondition fungerade inte optimalt

Bekräftad gäst: 2019-06-04


10 av 10

Magdelin,
Stockholm

+
Alla trevligare personal. Super bra service!
-
Det skulle vara bra om det fanns bätre natt liv. Musik. Dans.

Bekräftad gäst: 2019-06-04


8 av 10

Pontus,
Solna

+
Möjlighet till varietet på tillvaron
-
Allting som finns att göra ska ingå, höj priserna lite och låta alla aktiviteter ingå i priset. Se till att klätterväggen faktiskt går att klättra på, gäster ska inte behöva skruva fast alla grepp och se över säkerheten på väggen.. Se till att ha kajaker/surfing och liknande som en tjänst ni erbjuder inte en extern företag.

Bekräftad gäst: 2019-06-04


10 av 10

,
Stockholm

+
Träningsutbudet som ingår är toppen! Morgongymnastiken och stretchen, vattengymnastiken! Och maten. Och stranden :-)
-
Det enda jag skulle kunna föreslå är att installera några massagefåtöljer, till exempel vid biljardbordet, som man kan betala några euro för en liten stunds massage i. Det skulle inte konkurrera med riktig massage, utan vara ett komplement. Men annars är det så nära perfekt man kan tänka sig. Jättebra med vattenkarafferna vid måltiderna nu.

Bekräftad gäst: 2019-06-04


9 av 10

Tove,
Stockholm

+
Mkt bra aktiviteter, fint läge
-
att man får vatten vid träningen istället för att köpa det själv. Bökigt svårt att hålla kallt mm

Bekräftad gäst: 2019-05-28


7 av 10

Bahar,
Stockholm

+
Personalen var helt fantastiska! Extremt professionella och tillmötesgående. Maten var också fantastiskt bra och gott!
-
Bättre sängar i rummen. Förbättring av ACn - jag blev sjuk under hela resan efter att ha glömt ACn på första natten.

Bekräftad gäst: 2019-05-28


7 av 10

Annelie,
Västerås

+
Tåget
-
Bord på balkong. Alldeles för liten balkong. Gick ej att sitta där.

Bekräftad gäst: 2019-05-28


8 av 10

Christin,
Lund

+
Läget och möjlighet till mångsidig träning
-
Jag har varit här 2 ggr tidigare och märkte en viss skillnad på kvalitén. Denna gång (lågsäsong) var det inte lika bra utbud på maten och vissa träningspass startade inte i tid. Hade även problem med att vi inte fick rätt antal handdukar när dessa byttes ut.

Bekräftad gäst: 2019-05-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

471 omdömen
Utmärkt
 
220
Väldigt bra
 
186
Bra
 
43
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-05-05

Inlägg av Ella P

Rekommenderas!

En helt underbar vecka i maj, god mat, fantastiska gympaledare, super trevlig ställe! Bra boende, möjlighet till utflykter (med Apollo), men vi hyrde en bil. Söker du en aktiv semester så är det definitivt ett bra ställe. Jag vill tillbaka snart!

 
2019-03-31

Inlägg av SofiaEkBerggren Uppsala, Sverige

En cykelsemester jag sent kommer glömma!

Wow, vilket ställe! Nog hade man hört talas om detta omtalade semesterställe som välkända atleter och traitleter åker till, men att man själv skulle få åka hit var endast en dröm på distans. Jag och min partner lyckades hitta en billig resa under en vecka i mars, vilket var otroligt skönt då det var precis innan turistsäsongen drog igång. Vi tog med våra landsvägscyklar och utforskade ön på egen hand. Under en veckas tid hann vi se i stort sett hela ön, som inte är alltför stor. Och vi fick en hel del träning uträttat i de långa och sega backarna i bergen. Jättesmidigt att ta med sig cyklarna då Apollosports som ordnade resan fixade transporten av cyklarna och allt gick väldigt smidigt. En stor fördel att ta med hojarna även då det kostade ca 50 € att hyra cykel en dag på hotellet. Själva hotellet i sig erbjuder aktiviteter för alla. Jag trodde först att det endast skulle vara elittränade proffs på stället, men det stämmer verkligen inte. Det finns aktiviteter som tennis, golf, minigolf, simning, dykning, biljard, löpning, cykling, crossfit, gym, pingis, aerobicspass (bodypump, bootywork, tabata...) i alla dess former och yoga. Jag har säkert missat flera av aktiviteterna. Nästan alla aerobicspassen är gratis att delta i och det som även kostar är om man vill boka en bana i 'olympiska poolen'. Lite larvigt kan man tycka. Men annars är allt av toppkvalitét och väldigt proffsigt. Vi bodde på Annexet, ett av de billigare alternativen av boendena, vilket passade oss utmärkt då vi både fick en stor kyl, två toaletter och ett extrarum där vi kunde ställa cyklarna. Perfekt om man inte ägnar en stor del av tiden på hotellrummet. Vi hade även halvpension, där frukost ingick. Vi provade även middagen en kväll, då fick vi betala 16 € i var för en kväll, vilket var helt klart värt det. Frukosten är helt magisk och det finns verkligen allt man kan tänka sig. Från supernyttiga smoothies till overnight oats till nutella till fem typer av tillagade ägg till munkar och croissanter. Toppklass helt enkelt. Middagens buffé bjöd på "det vanliga" och får helt klart godkänt. Dock är vi glada att vi endast åt här en dag så man även kunde testa på deras andra restauranger, La Bodega och La Luigi som även levererade i matväg. Hotellet ligger även ca 30 meter från havet och det finns även otroligt mäktiga berg som man kan löpa/vandra uppför som ligger i kant med hotellet. Gällande shoppingmöjligheter så är de inte så mycket mer än deras 3 sportbutiker samt en supermarket som man kan ödsla pengar i. Vilket i för sig kan vara bra ibland också. Det enda jag kan ha saknat är lite mer underhållning på kvällarna! Det blir "dött" väldigt snabbt och det är inte så mycket aktivitet på vardagskvällarna. Annars är det verkligen ett hotell i toppklass, fräscht, fint, god mat, trevlig personal samt att det finns något för alla! Kan även nämna att vi besökte hotell La Pared under resan också, är inte alls lika imponerad som Playitas. Så åk hit om ni vill vara aktiva samtidigt som ni vill slappna av och njuta av en helt underbar semester!

 
2019-03-11

Inlägg av gunikl Kristianstad, Sverige

Roresa

Ett härligt ställe vid sidan om allfarvägen men med massor av aktiviteter. Bäst för träning men också för vandring. Trevliga omgivningar och byar att besöka fotledes. Alla idrotter utom padle och squash gick att utöva. Bra mat på flera restauranger fanns att välja på. Livsmedel och sportaffärer fanns också.

 
2019-01-13

Inlägg av Eva C Stockholm, Sverige

Härligt aktivitetshotell för alla åldrar

Jag och familjen (en 15-åring) bodde på apart hotellet med havsutsikt. Härligt utsikt med soluppgången varje morgon. Hotellet erbjuder ju väldigt många olika aktivitetsmöjligheter, vi gick bl.a ett par rundor på hotellets golfbana, och banan är väldigt fin, om än mycket grus utanför fairway, som kan vara lite ödesdigert för klubborna. Vi hade en aktiv och skön semester på Playitas!

 
2018-12-20

Inlägg av annikakullman Ingarö, Sverige

Toppenställe

Gillar man att träna och äta god mat så är detta bästa stället. Hotellet passar inte om man är ute efter kvällsaktiviteter. Vi återvände för sjätte gången! Te är det enda som inte får godkänt och vi har alltid med eget. Digra och goda bufféer.