Playitas Annexe

Playitas Annexe Playitas Annexe

 • 400 meter från sportiga Playitas Resort
 • Enkla lägenheter för dig som gillar träning
 • Bo upp till 6 personer i en lägenhet

Hotell Playitas Annexe är en sidobyggnad till vår populära sport- och semesteranläggning Playitas Resort. De enkla lägenheterna passar dig som vill ha en skön säng att sova i, men som framför allt lägger krutet på träning och inte har något emot att gå de 400 meterna ner till Playitas Resort för att ta del av alla sportfaciliteter som finns där.


Rumstyper

Tvårumslägenheter i sidobyggnad för 1-4 personer/1-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Alla träningsmöjligheter.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Playitas Annexe passar dig som vill bo enkelt, men ha möjlighet att ta del av alla faciliteter och hela träningsutbudet på den unika sport- och semesteranläggningen Playitas Resort, som ligger ca 400 meter bort. För att komma dit går man ner för en backe förbi golfbanan.

Oändliga träningsmöjligheter på Playitas Resort
På Playitas Resort hittar du Kanarieöarnas största fitnesscenter och ett stort cykelcenter. Här finns också en modern inomhushall, golf-, tennis- och löparbanor. I hjärtat av anläggningen ligger Plaza Rambla, ett torg med klädbutik med sportutbud, restauranger, minilivs och en sportbar.

På Plaza Rambla ligger också SportsBooking, där du bokar allt som har med sport att göra ur vårt stora utbud av träningspass och aktiviteter. Här kan du läsa allt om de olika sportaktiviteterna på Playitas Resort.

Koppla av i Tau Spa
Efter en dag fylld av aktiviteter är det skönt att koppla av i Tau Spa. Här arbetar också sjukgymnaster med erfarenhet av träning och hälsa. Välj bland ett brett utbud av behandlingar, koppla av i tre olika sorters bastur eller unna dig en relax- eller sportmassage (kan också förbokas när du beställer din resa eller efteråt via Min bokning). Barn under 10 år är välkomna till Tau Spa kl. 10.00-14.00. Övrig tid välkomnas endast vuxna samt barn som är äldre än 10 år.

Härliga pooler
Vid Playitas Aparthotel finns ett härligt poolområde med stor, uppvärmd pool samt vattenrutschkana och plaskdamm till barnen. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Totalt finns det 5 allmänna pooler på anläggningen.

Den olympiska 50-meterspoolen är uppvärmd till 26-27 grader och bokas på plats mot avgift (obligatoriskt med badmössa). Pooltemperaturen i de uppvärmda poolerna kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Handduksservice mot avgift.

Kul för de små
På Playitas finns lekplats och simskola. Barn 4–11 år kan delta i Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb, med roliga och lärorika aktiviteter (mot avgift). Under alla lovveckor anordnas även Kids Sports Academy, en gratis, sportig barnklubb för alla mellan 5 och 15 år.

Mat och dryck
Maten är en viktig del av helhetsupplevelsen på Playitas Resort. Resorten använder så långt det går lokala och ekologiska produkter i sin matlagning och har även sin egen Eco Garden där ca 50 sorters frukt, grönsaker och örter odlas.

På Playitas Resort finns två bufférestauranger, två à la carte-restauranger som serverar spanska och italienska rätter samt två poolbarer, där det serveras enklare rätter. Vårdad klädsel middagstid (inte kortbyxor och sandaler).

Övrigt på Playitas Resort
Gratis wifi. Internethörna mot avgift. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och strykbräda vid Playitas Aparthotel. I receptionen på Playitas Hotel finns en bankomat. Många trappor och nivåskillnader på hotellområdet. Busshållplats för lokalbuss utanför hotellet. Det finns också en friidrottsarena mot avgift 5 kilometer från Playitas Resort.

Måltider

Inga måltider ingår.

Frukostbuffé, halvpension eller helpension mot tillägg. Reser du under jul och nyår och köper till halvpension ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Observera att måltiderna intas på Playitas Hotel.

När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona.

Bra att veta

Som gäst på Playitas Annexe checkar du in i receptionen på Playitas Hotel, ca 400 meter bort. Avgift tillkommer för specialbagage. Du kan förboka plats i transferbussen (tur och retur) för specialbagaget till en kostnad av 350 kronor för golfbag och 350 kronor för cykel/surfbräda eller betala 35 euro vid ankomst. Som identifikation måste alla gäster på Playitas Resort bära hotellets armband.

Säsongsinformation

Trygghet på Playitas
Playitas har infört en rad åtgärder för att undgå onödig kontakt och smittspridning. Till exempel har Playitas infört följande åtgärder:

 • Anpassad incheckning.
 • Digitala lösningar för att sprida information.
 • Utökad användning av ytor utomhus.
 • Receptionsservice via telefon dygnet runt.
 • 24 timmars receptionsservice via telefon.
 • Begränsat antal bord i restaurangerna och bordsreservation krävs.
 • Större avstånd mellan solstolar.
 • Rekommendation att använda trappor istället för hiss.
 • Reservation av aktiviteter och utrustning görs via telefon.
 • Ökat rengöring och desinfektion av faciliteter och rum.
 • Rum och lägenheter står tomma i 24 timmar mellan gäster.

Träning på Playitas
För att det ska vara möjliigt att träna så säkert som möjligt gäller följande:

 • Begränsat antal maskiner i bruk i gymmet.
 • Munskydd skall bäras i alla allmänna utrymmen, både inhomus och utomhus.
 • Munskydd måste också bäras när du rör dig mellan makiner och stationer vid all inomhusträning, men inte under själva träningen.
 • Munskydd behöver inte bäras när du badar eller solar vid poolomårdet så länge du är på en plats och iakttar social distans.
 • Munskydd måste bäras i barer och restauranger, utom när du äter eller dricker.
 • Munskydd måste bäras på gym och på gruppträningspass inomhus. Munskydd behöver dock inte bäras på gruppträningspass i större lokaler, där social distans går att tillämpa.
 • Munskydd behöver inte bäras när du springer eller cyklar utomhus i områden där det inte finns många människor.

Här kan du läsa om vilka åtgärder hotellet vidtagit för att undvika onödiga kontakter och smittspridning