Golf på Playitas Resort

Golf på Playitas Resort

Som Apollogäst har du förmånen att spela obegränsade rundor med golf till oslagbart förmånliga priser! Playitas Resort erbjuder en omväxlande och rolig bana med strategiskt placerade hinder som gör den utmanande för alla nivåer av golfare.

Golf Unlimited

Förboka ett av våra mycket prisvärda golfpaket med 3 eller 6 dagars obegränsad golf. Vi kallar det Golf Unlimited! Erbjudandet är exklusivt för Apolloresenärer på Playitas Resort och Playitas Annexe, priserna gäller endast vid förhandsbokning och kan ej bokas på plats. Paketen gäller med eller utan egna klubbor och du väljer om du vill förhandsboka obegränsad golf i tre eller sex dagar. I alla Golf Unlimited paket ingår vagn + pollett till rangen varje speldag.

 

Fakta

Antal hål: 18
Bankaraktär: Lätt kuperad parkbana
Banfakta: Par 67
Förväntad speltid: 4 timmar
Driving range: Utslag från matta och gräs
Bandesign: John Chilver Stainer
Golfvärd: Nej
Nivå: Golflicens för spelare föredras

Paket inkl. utrustning

Välj mellan 3 och 6 dagar. Detta paket är inklusive utrustning. I alla paket ingår vagn + pollett till rangen varje speldag.
 

1 nov 2023 - 31 okt 2024:

3 dagar Golf Unlimited 2 100 kr

6 dagar Golf Unlimited 3 100 kr

Lägg till golfpaket på din bokning här

Paket exkl. utrustning

Välj mellan 3 och 6 dagar. Detta paket är utan utrustning. I alla paket ingår vagn + pollett till rangen varje speldag.


1 nov 2023 - 31 okt 2024:

3 dagar Golf Unlimited 1 500 kr

6 dagar Golf Unlimited 2 100 kr

Lägg till golfpaket på din bokning här
Golf på Playitas Resort

Service (bokas & betalas på plats)

  • Golfbil
  • Golfvagn
  • Hyrset
  • Enskild klubba

Ta med egna klubbor

Vill du spela på egna klubbor tar du enkelt med dessa mot en avgift på ca 750 kr. (priset varierar beroende på flygbolag.) Observera att du måste förboka och betala golftransfer i två steg:

  1. På flygbolagets hemsida. Pris ca 400-500 kr (avvikelser kan förekomma).
  2. På transferbussen på Fuerteventura. Golfbagstransfer på Fuerteventura kostar 300 kr tur och retur och förbokas via apollo.se i Mitt Apollo.

Du bör förboka i god tid hos respektive flygbolag då det finns ett begränsat lastutrymme. Golfbagar/golfväskor förpackas i en  resecase för golfbag. Läs mer om specialbagage här.
 


Om banan

Playitas 18-hålsbana byggdes 2007 och är designad av den populära ban-arkitekten John Chilver Stainer från Skottland. Hans filosofi var att skapa en rättvis med utmanande bana som skulle attrahera alla spelare oavsett handikapp. Banan går i "links stil" och har ligger vackert anpassad efter det naturligt kuperade området omgivet av de vulkaniska bergen. Havsutsikt kan avnjutas från samtliga hål.

Playitas golf har fyra dammar och många vattenhinder som kommer i spel på alla utom fem hål så förbered med många bollar i pro shopen innan ni slår ut. Vårt signaturhål är nummer 15, en par 3 på 169 meter med vatten till höger av green och vind från vänster som kräver att spelaren slår ett av sina bästa slag. Med moderna mått är banan relativt kort med sitt par 67, som mäter 4591 meter. Det är en härlig blandning av åtta par 3, sju par 4 och tre par 5, vilket gör banan roligt att spela och som kräver att man använder alla klubbor i bagen. Med flexibiliteten att spela 5, 9 eller 18 hål vissa tider på dagen är Playitas en perfekt anläggning för att lära sig det underbara i att spela golf.