1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Annexe

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Maja,
Stockholm

+
Personalen och träningsutbudet.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-22


9 av 10

,

+
Mycket för pengarna och fantastiska aktiviteter
-
Inventering av stek/kokutrustning

Bekräftad gäst: 2019-04-15


9 av 10

Eva,
Stockholm

+
Bra rum. Sköna sängar.
-
Det blev inte städat när min 12åriga dotter var kvar på rummet och de kom inte till ska under dagen.

Bekräftad gäst: 2019-04-11


10 av 10

Emilie,
Eskilstuna

+
Skönt att komma ifrån anläggningen! Sköna sängar. Stort!
-
Översvämning i duschen. Kackerlackor. Inget byte av sängkläder på 2v!!!! Vissa dagar bristfällig städning.

Bekräftad gäst: 2019-04-01


10 av 10

Linus,
Uppsala

+
Maten
-
Byggda MTB-stigar för XCO.

Bekräftad gäst: 2019-04-01


9 av 10

Patrik,
Jönköping

+
Utbudet av aktivteter, maten och träningsmiljön. Bra med faciliteter
-
Bättre markerade löpslingor- svåra att hitta om man inte varit hör innan- tappar tempo och flow i löpningen när man måste leta efter stenar. Ta ställning klimatsmart och ha en frukost utan bacon - det kommer göra skillnad för klimatet och då föregår ni med gått exempel

Bekräftad gäst: 2019-03-28


8 av 10

Sara,
Stockholm

+
Stort. Dock något fuktigt i rummen.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-21


10 av 10

Carola,
BREDBYN

+
Jag älskar konceptet och kommer tillbaka så ofta jag kan
-
Bekvämare och fler utemöbler. Om man är fler än 2 personer så kan man inte sitta ute och äta. Lite mer utrustning i köket. Vår lägenhet saknade t.ex. mikro och stekpanna

Bekräftad gäst: 2019-03-21


10 av 10

Marianne,
Fagersta

+
Lungt och skönt
-
Bättre internet..var uruselt!!

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Lisa,
Motala

+
Alla oändliga möjligheter att aktivera sig, stor och liten.
-
Något större matutbud till lunchen i tex Palapa Bar. Rusta upp minigolfbanorna, de var i uselt skick. Någon mer vattenrutschbana eller liknande för mellanstora barn, eller andra aktiviteter, de lite större barnen har tappats bort lite i konceptet.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.