Kundomdömen om Playitas Annexe

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 347 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Weronica,
Gävle

+
Träningen och maten
-
Absolute att det borde finnas AC på rummen i annexet!

Bekräftad gäst: 2019-09-17


10 av 10

siv,
västerås

+
lungt ,stora parkytor med härliga välskötta växter
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


8 av 10

Azadeh,
Stockholm

+
Väldigt lugn
-
Det sprutas alldeles för mycket kemikalier för att få död på kackerlacka och andra kryp så alla skåp luktar

Bekräftad gäst: 2019-09-10


7 av 10

Magnus,
Kalmar

+
Bra priser på boende i annexet gör att man kan åka hit ofta
-

Bekräftad gäst: 2019-09-03


10 av 10

May-Louise,
Malmö

+
Stillheten i annexet. Atmosfären bland gäster och personal; gemytlig och inspirerande.
-
Utökade öppettider på gymmet och framför allt en utbyggnad av det - bra maskiner men lite som packade sillar.

Bekräftad gäst: 2019-09-03


8 av 10

Niklas,
Härnösand

+
-
Det enda jag kan klaga på var att strumporna blev svart under när man gick på golvet (en ordentlig våtmoppning 1 ggr/vecka skulle fixa det) och att det hade varit bra med eluttag på båda sidor sängarna så att man kan ha sänglampa, ladda mobil mm. Kan avhjälpas med en skarvsladd.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Carina,
Stockholm

+
All fantastisk träning!
-
Annexet! Kolsvart utanför rummet. Alltså inte upplyst. Gick inte att ha dörren till uteplatsen öppen så rummet gick aldrig under 30 grader. Även under natten. Stora kackerlackor inne i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


6 av 10

Ann-Marie,
Stockholm

+
Gott om utrymme
-
Sanera bättre för kackerlackor. Tyvärr hade jag många kackerlackor i lägenheten fast jag sprayade och höll väldigt rent

Bekräftad gäst: 2019-08-06


8 av 10

Susanne ,
Stockholm

+
Helheten av resortet
-
Längre öppettider i restaurangen på kvällarna. Personalen känns stressade och på sin semester vill man kunna sitta och njuta utan att personalen runt en stressar och vill stänga. Sen måste jag säga att det blivit sämre med att barn skriker och leker överallt. Tidigare var hotellets pool silent pool, det borde det vara nu också!

Bekräftad gäst: 2019-07-30


10 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Aktiviteterna, maten och området
-
Sänglampor i varje rum på annexet

Bekräftad gäst: 2019-07-16


Something went wrong when loading reviews.