Rumstyper på Velassaru Maldives

Deluxe villa

Deluxe villa med terrass. Villorna ligger i närhet till stranden. Sovrumsdelen, med en inbjudande en dubbelsäng, skiljs från vardagsrumsdelen av några trappsteg. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar - vatten ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strandväska med strandhanddukar och tofflor. Badrockar. Hårtork. Badrummet med är delvis öppet mot himlen och det finns dusch både ute och inne samt en wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet person i rummet.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum i bungalow

Deluxerum i bungalow med terrass. Deluxerummen ligger nära stranden. En nivåskillnad med några trappsteg i rummet som skiljer sovrumsdelen från vardagsrumsdelen. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar - vatten ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strandväska med strandhanddukar och tofflor. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen och det finns dusch både ute och inne samt en wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer.

Seafront villa

Seafront villorna ligger några steg från vattenbrynet vid den fina stranden. Terrass med dagbädd, sittplatser och solstolar samt ett parasoll. En dubbelsäng och en dagbädd finns i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar - vatten ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strandväska med strandhanddukar och tofflor. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen och det finns dusch och separat badkar samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 96 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer.

Seafront villa med privat pool

Seafront villorna ligger några steg från vattenbrynet vid den fina stranden, och har en liten privat pool. Terrass med dagbädd, sittplatser och solstolar samt ett parasoll. En dubbelsäng och en dagbädd finns i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar - vatten ingår. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strandväska med strandhanddukar och tofflor finns i rummet. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen och det finns dusch, ute och inne, ett separat badkar samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 116 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa

Water Villa byggd på pålar ute i lagunen. Trädäck med dagbädd och solstolar och ett parasoll. Stege från trädäcket med direktaccess till bad i Indiska oceanen. En dubbelsäng, soffa och fåtöljer finns i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar, vatten ingår. Vinkylare. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hemmabiosystem med möjlighet att streama ljudet via Bluetooth. Strykjärn och strykbräda. Strandväska med strandhanddukar och tofflor. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch, ett separat badkar varifrån du har utsikt över lagunen samt en wc. Städning 7 ggr/vecka.

Tänk på att trädäcket och träbryggorna blir mycket varma av solen. Ta gärna med egna badskor.

Rumsstorlek: ca 112 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer.