Deluxerum i bungalow

Deluxerummen ligger i bungalower nära stranden. En stor dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen med dusch och wc. Uteplats på framsidan av bungalowen med sittplatser och en dagbädd. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 85 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrummen ligger i bungalower nära stranden. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med kabelkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen med dusch och wc. Uteplats på framsidan av bungalowen med sittplatser och privata solstolar. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.

Sea Front Villa

Seafront villorna ligger inbäddade i tropisk grönska nära stranden. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum som är delvis öppna mot himlen med dusch, separat badkar samt wc. Uteplats på framsidan av villan med sittplatser, en dagbädd och solstolar. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 115 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Seafront Villa med privat pool

Seafront villorna ligger inbäddade i tropisk grönska nära stranden med en härlig privat pool på uteplatsen. I alla villor finns en stor dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar, Nespressomaskin samt kaffe-och tefaciliteter. Tv med kabelkanaler. Takfläkt. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Wc och halvöppna badrum med regndusch och separat badkar. Uteplats med privat pool, sittplatser, en dagbädd och solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 121 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Water Villa

Water Villa på Maldiverna är mångas semesterdröm. Du bor i hus byggda på pålar ute i lagunen och har en fantastisk havsutsikt. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd för en tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med separat dusch, ett badbar samt wc. Trädäck med panoramautsikt över havet, sittplatser och solstolar samt en trappa ner i Indiska oceanen. Städning 7 ggr/vecka. Åldersgränsen för att bo i den är rumstypen är 12 år eller äldre.

Rumsstorlek: ca 85 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer.