Deluxerum i bungalow

Deluxerummen ligger i bungalower nära stranden. Uteplats på framsidan av bungalowen med stolar och bord samt en dagbädd. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrummet med dusch och wc är delvis under öppen himmel. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 85 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrummen ligger i bungalower nära stranden. Uteplats på framsidan av bungalowen med stolar och bord samt solstolar. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.

Seafront Villa

Seafront villorna ligger inbäddade i tropisk grönska nära stranden. Uteplats på framsidan av villan med stolar och bord, en dagbädd och solstolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrummet med dusch, separat badkar samt wc är delvis under öppen himmel. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 115 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Seafront Villa med privat pool

Seafront villorna ligger inbäddade i tropisk grönska nära stranden med en härlig privat pool på uteplatsen. På uteplatsen finns även stolar och bord, en dagbädd samt solstolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Kaffemaskin Nespresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrummet med badkar, separat dusch samt wc är delvis under öppen himmel. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 121 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Water Villa

En Water Villa på Maldiverna är mångas semesterdröm. Du bor i hus byggda på pålar ute i lagunen och har en fantastisk havsutsikt. Trädäck med panoramautsikt över havet, stolar och bord samt solstolar och en trappa ner i Indiska oceanen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd för en tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med separat dusch, ett badkar samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Åldersgränsen för att bo i den är rumstyp är 12 år eller äldre.

Ta gärna med egna badskor då trädäcken och träbryggorna blir mycket varma av solen.

Rumsstorlek: ca 85 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer.