Kundomdömen om Dhigali Maldives

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

988 omdömen
Utmärkt
 
823
Väldigt bra
 
72
Bra
 
45
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2024-03-16

av jolu1118

Helt magiskt för en kärleksresa

Servicen och personalen var helt underbara. Allt man ville ha gick att ordna utan bekymmer och alla var otroligt trevliga. Bra utbud av restauranger på en liten ö. Snorkling är ett absolut måste på denna ö, vi kunde se revhajar, stingrockor, eagle rays, sköldpaddor och massor med fiskar och koraller i hela regnbågens färger. Ett underbart ställer för en kärleksresa.

 
2023-03-02

av marielN755ZY Stockholm, Sverige

Bästa semestern någonsin

Vistelsen på Dhigali var magisk. I Premium All Inclusive ingår allt man kan önska sig. Fantastisk mat och viner av hög kvalite där det fanns mycket att välja på och en duktig sommelier . A’la Carte restaurangerna höll hög klass på maten och servicen var perfekt hela tiden . Åker gärna tillbaks igen .

 
2023-01-05

av linda j

Magisk upplevelse med både miljön runtomkring, bemötande o maten som jag kommer drömma länge om

Från det att vi landade på maldivernas flygplats blev vi så väl omhändertagna av resortens personal. Personalen på plats, alltifrån städ, restaurang till reception var oerhört tillmötesgående o vänliga, alltid beredda att besvara frågor. Maten var super. Det väger in stort att det fanns tre à la carte restauranger för såväl lunch som middag utöver huvudrestaurangen som hade buffé med olika teman o där rätter lagades framför dig som gäst. Nyårsfesten var så fint arrangerad med mottagande o fototagning vid dörren. Det var fantastiskt dukat o maten var av världsklass, en fröjd för både mage o öga. Därefter fortsatte festen med drinkar o DJ på stranden. Vi har alltså varit med om en resa utöver det vanliga o jag brukar inte vilja återvända till samma plats igen men till Dhigali skulle jag kunna tänka mig att återvända

 
2022-03-14

av V6869BNjoeln

Underbar plats för sol och bad

Underbar ö med fantastiska stränder. Älskar att det är all inclusive med olika restauranger att välja mellan. Varje resturang är unik och våra favoriter var Battuta och Faru. Det finns gott om möjligheter för snorkling. Att hänga i Hali bar vid solnedgången är ett måste varje kväll.

 
2021-02-10

av RybergM Helsingborg, Sverige

Första gången i Maldiverna

Härlig vecka på en fin liten ö. Bodde i en Beach Villa med egen laltan och trädäck på stranden med solstolar. Mycket trevlig personal som var väldigt uppmärksamma och all inclusive med a`la carte, riktigt bra mat och suveräna cocktails. Skulle gärna åka hit igen!