Kundomdömen om Dhigali Maldives

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

886 omdömen
Utmärkt
 
730
Väldigt bra
 
68
Bra
 
43
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2023-03-02

av marielN755ZY Stockholm, Sverige

Bästa semestern någonsin

Vistelsen på Dhigali var magisk. I Premium All Inclusive ingår allt man kan önska sig. Fantastisk mat och viner av hög kvalite där det fanns mycket att välja på och en duktig sommelier . A’la Carte restaurangerna höll hög klass på maten och servicen var perfekt hela tiden . Åker gärna tillbaks igen .

 
2023-01-05

av linda j

Magisk upplevelse med både miljön runtomkring, bemötande o maten som jag kommer drömma länge om

Från det att vi landade på maldivernas flygplats blev vi så väl omhändertagna av resortens personal. Personalen på plats, alltifrån städ, restaurang till reception var oerhört tillmötesgående o vänliga, alltid beredda att besvara frågor. Maten var super. Det väger in stort att det fanns tre à la carte restauranger för såväl lunch som middag utöver huvudrestaurangen som hade buffé med olika teman o där rätter lagades framför dig som gäst. Nyårsfesten var så fint arrangerad med mottagande o fototagning vid dörren. Det var fantastiskt dukat o maten var av världsklass, en fröjd för både mage o öga. Därefter fortsatte festen med drinkar o DJ på stranden. Vi har alltså varit med om en resa utöver det vanliga o jag brukar inte vilja återvända till samma plats igen men till Dhigali skulle jag kunna tänka mig att återvända

 
2022-03-14

av V6869BNjoeln

Underbar plats för sol och bad

Underbar ö med fantastiska stränder. Älskar att det är all inclusive med olika restauranger att välja mellan. Varje resturang är unik och våra favoriter var Battuta och Faru. Det finns gott om möjligheter för snorkling. Att hänga i Hali bar vid solnedgången är ett måste varje kväll.

 
2021-02-10

av RybergM Helsingborg, Sverige

Första gången i Maldiverna

Härlig vecka på en fin liten ö. Bodde i en Beach Villa med egen laltan och trädäck på stranden med solstolar. Mycket trevlig personal som var väldigt uppmärksamma och all inclusive med a`la carte, riktigt bra mat och suveräna cocktails. Skulle gärna åka hit igen!

 
2019-10-27

av RebeckaHa9

Drömresort!

Jag och min man var där på smekmånad och hade en helt fantastisk vistelse. Vi är mer än nöjda med vårt val av resort. Maten, drinkarna och faciliteterna hade den högsta av standard. Vi bodde på en water villa och var otroligt nöjda med det valet. Rummet var otroligt fräscht. Städningen sker två gånger om dagen, vilket var särskilt uppskattat. Servicen på resorten var fantastisk. All personal var väldigt trevliga, serviceinriktade och hjälpsamma. Det fanns ingenting som inte gick att lösa från personalens sida. Ett ställe som är värt att besöka helt enkelt!