Året runt-erbjudande för dig som är medlem – 800:- rabatt på alla våra charterresmål

Välj bland hela vårt utbud av charterresor till härliga resmål som Grekland, Karibien, Kanarieöarna och Thailand och många fler! Du får alltid 800:- rabatt per bokning på våra charterresor.

Avreseperiod: Året runt
Bokningsperiod: Senast 30 dagar innan avresa
Kampanjkod: LO1701
Villkor: Rabatten gäller när du bokar en ny charterresa på Apollo.se. Gäller på specificerade hotell, ej endast flyg, träningsevent eller resor du paketerar själv. Kan kombineras med Apollos egna rabatter. Kan ej kombineras med externa kampanjer eller erbjudanden. 

LO och resevaruhusets logotyper

1 200:- rabatt till Kanarieöarna

Just nu får du som medlem extra rabatt på resor till Kanarieöarna! Välj bland favoriterna Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote och Fuerteventura och få 1 200:- rabatt/bokning ( ordinarie rabatt 800:- ) Se utvalda hotell nedan. Psst... tävla om att få pengarna tillbaka för din resa längre ner!

Bokningsperiod: 1/9-30/9
Avreseperiod: 1/11- 31/3 2019
Kampanjkod: LO1800
Villkor: Rabatten gäller per bokning på angivna hotell när du bokar en resa på www.apollo.se. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

 

Tävling – vinn din resa!

Vinn pengarna tillbaka för din bokning till Kanarieöarna. Boka din resa på apollo.se så att du får ett bokningsnummer (frånpris till Kanarieöarna 2998 kr).  Tävla genom att fylla i formuläret nedan. Tre stycken resesällskap som bokat en resa till Kanarieöarna under bokningsperioden 1/9  -30/9 2018  med avresa under perioden 1/11 2018 – 31/3 2019 och är medlemmar i LO eller PRO Mervärde vinner pengarna för sin resa tillbaka. Maxvärde per vinst och bokning är 20 000 kronor. Se fullständiga tävlingsvillkor längre ner.

För att ha möjlighet att vinna tävlingen ska du senast den 30/9 2018 svarat rätt på fråga 1 och av juryn utsetts ha bäst motivering.

Villkor:
Bokningsperiod: 1/9-30/9
Avreseperiod: 1/11 2018-31/3 2019
Antal vinster i tävlingen är 3

Fullständiga tävlingsvillkor:

1. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.
2. Tävlingen är inte öppen för anställda eller anhöriga på Apollo, Lime Travel och Golf Plaisir. Apollo förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Apollo får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.
3. Apollo tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Apollo. Apollo tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.
4. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Apollo beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
5. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Apollo rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.
6. Vinnarna utses av en jury bestående representanter från Apollo och LO mervärde. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

7. Vid fastställande av resans pris för utbetalning av vinst inkluderas inte tillval såsom avbeställningsskydd, reseförsäkring, hyrbil och utflykter.

8. Vinnaren kommer att kontaktas via telefon eller e-post. Apollo kommer att försöka nå vinnaren två veckor  efter avslutad tävling. Om inte vinnaren gått att nå äger Apollo rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. . I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort samt motivering att publiceras på apollo.se/lo

9.Vinsten utbetalas som en kontering på vinnarens bokning i samband att vinnaren meddelas. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

10. Apollo äger rätt att kräva tillbaka vinstutbetalning i det fall resan avbokas eller inte genomförs av vinnaren.
11. Vinnaren i tävlingen överlåter sin upphovsrätt avseende bidraget till Apollo. Detta innebär bland annat att rättigheter till vinnande bidraget upphör och att Apollo får använda bidraget, utan begräsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Apollos normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
12. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Apollo förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.
13. Vinsten kan inte överlåtas.

Hantering av personuppgifter

När du tävlar med Apollo samlar vi in dina personuppgifter för att i framtiden kunna skicka relevanta nyhetsbrev till dig. Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev.

Apollo strävar alltid efter att erbjuda den perfekta resan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. I det här arbetet tar vi hjälp av vår partner Fresh Relevance. På så vis kan Apollo ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen.
Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter? Läs vår fullständiga personuppgiftspolicy här