Kundomdömen om Cavo D'Oro Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

684 omdömen
Utmärkt
 
233
Väldigt bra
 
200
Bra
 
132
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2022-09-16

av 777fiaf Växjö, Sverige

Superbt boende

Ett toppenhotell med mysig omgivning. Många låga hus med fina trädgårdar. 5 min till havet o kvällsunderhållning efter klockan 22 på Antonios några hundra meter ifrån hotellet. En personal som gör vad de kan för att man ska trivas och mycket god och varierad mat. Ett hotell vi varmt rekommenderar. Tuis aktivitetsledare Ebba var verkligen en tjej på rätt plats, så glad rolig och underhållande. Både på dagarna och på kvällarna vid underhållningen. En fena på att dans, sjunga och hålla igång i poolen. Hon fick oss att trivas ändå mer ❤️

 
2022-08-23

av 581lenaj Uppsala, Sverige

Ett budget hotell.

Ett trevligt hotell med många ytor att utforska. Maten är god. Det finns 3 pooler men den ena som ligger vid swim up rummen får man endast bada i längst ner i hörnen då den andra ytan tillhör rummen. Huvudpoolen där alla samlas ligger mitt i komplexet och är grund och liten. Det finns en mindre pool i anslutning som är för de minsta barnen. Bakom snacks baren ligger den sista poolen som är djupare. Här finns det möjlighet att dyka och simma lite grann men den är inte heller så stor. Rummen är inte så fräscha och det är mycket problem med lukt ifrån avloppsbrunnen som är öppen med galler över och det bubblar upp stank så fort någon spolar i byggnaden. Det är dock nära till butiker samt restauranger och vid rondellen ligger en hel gågata med fler butiker och restauranger. Hotellet ligger nära kalamaki beach som är en fantastisk strand och vattnet är så blått och man ser ner till botten. Passa på att snorkla.

 
2020-06-02

av veronicah657 Varberg, Sverige

Nej, ingen höjdare.

Vi fick rum på fjärde våningen, utan hiss. Slitet rum. Personalen hälsar inte, verkar vara ohyggligt trötta på sitt jobb. Maten var det sämsta vi fått på något hotell. Mycket skräpigt, överfulla papperskorgar och skräpigt runt pool. Många gäster lämnade sin skit där de satt, och ingen annan plockade upp. Iofs inte personalens fel. Ohyggligt mycket getingar, flera bon överallt, många blev stuckna. Positivt: läget. Många väldigt bra restauranger och barer i närheten. Kommer definitivt inte åka tillbaka hit.

 
2020-01-02

av reserigen Stockholm, Sverige

Funktionellt hotell nära sköldpaddornas kläckningsstrand

Enkelt och praktiskt hotell med bra läge nära Kalamaki-stranden, där havssköldpaddorna lägger sina ägg. Helt klart värt att hyra solsängar på stranden istället för att stanna vid hotellpoolen. Vi reste vuxna utan barn, och hade inte behov av underhållningen på hotellet, utan valde stället med anledning av läget. Återkommer gärna.

 
2019-10-06

av J5902OQthomasl Varberg, Sverige

Semester

Bra hotell som ligger i ett rätt lugnt område och relativt nära till stranden. Vi blev inte helt imponerade i all inklusive maten så vi åt ute rätt mycket, det fanns ett stort antal restauranger i området att välja på. Rummet och städningen var bra lite för hårda sängar i vår smak. Trevlig personal som såg till att vår vistelse blev bra