Caretta Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till Caretta Beach som ligger i den orörda familjeorten Kalamaki med sin långa sandstrand och grunda vatten. Här kan du och familjen koppla av vid poolen eller upptäcka både vattenparken och nöjesparken som ligger på hotellområdet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vattenparken
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1910 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Caretta Beach består av en huvudbyggnad och 12 mindre byggnader.

Vid poolen finns solstolar och parasoller, och handdukstjänst. Vid stranden finns solstolar och parasoller mot avgift. Hotellet erbjuder shuttlebuss till och från stranden, varje dag, varje heltimme mellan kl. 11-19.

På hotellet finns ett gym för dig som vill träna. Här ligger också Serenity spa där du kan koppla av med en skön massage, mot avgift. Njut också av bastu och ett nybyggt hamam. Du kan också testa på Garra Rufa fiskspa.

Biljard, dart, bordtennis och vattenaktiviteter. På kvällen erbjuds kvällsunderhållning med spel och quiz.

Vattenpark
Vattenparken är öppen från 10:30 till 17:00 och entrén ingår i All Inclusive. Här finns ett stort utbud av vattenrutschbanor, en lazy river, en spännande vågpool, barnpooler, en snackbar samt massor av solstolar att koppla av i. Här finns hela fem vattenrutschkanor, barn måste vara över 1,20 meter för att använda dessa, och en vattenrutschkana för mindre barn.

Nöjespark
Nöjesparken Fun Park ligger på hotellområdet, men drivs av ett separat företag (ingår ej i hotellpriset). Det är öppet för både hotellgäster och andra gäster, varje dag mellan kl 18.00 - 00.00. I parken hittar du bland annat hoppslott, studsmatta, go carts och olika arkadspel. Priserna varierar beroende på spelen. Här finns också en snackbar/pizzeria och en fotbollsplan.

Gratis wifi i lobbyn. Tvättservice (utomstående leverantör) mot avgift.

I närmaste centrum Kalamaki finns ett bra utbud av barer, butiker, traditionella grekiska tavernor och restauranger som erbjuder internationell mat. Det finns också ett bageri, stormarknader, minigolf och souvenirbutiker.

För dig som gillar naturen ligger Caretta Beach bra till. Det omgivande landskapet och olivlundarna är vackra mot den bergiga bakgrunden och är perfekta för en promenad eller cykeltur.

Turistorten Laganas ligger bara 5 minuters taxiresa bort, för dig som letar efter lite mer fart på nattklubbar och barer.

Måltider

All Inclusive.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen