Kundomdömen om Caretta Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
3 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
3,0 / 10
Städning
 
3,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
3,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
2,6 / 10
Faciliteter
 
3,8 / 10
Mat och dryck
 
2,0 / 10
Rum/lägenhet
 
4,4 / 10
Service
 
4,8 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
Vattenparken
-
All inclusive utbudet var under all kritik. Maten var oätlig och hemsk! Likaså Snacksbar

Bekräftad gäst: 2021-07-28


4 av 10

+
Vattenlandet
-
Städningen var usel, maten var riktigt vidrig och vi hade betalat 2000kr mer för ett större rum än den andra familjen vi reste med ändå fick vi exakt likadana rum

Bekräftad gäst: 2021-06-30


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1882 omdömen
Utmärkt
 
815
Väldigt bra
 
569
Bra
 
271
Mindre bra
 
127
Underkänt
 
100

5 senaste omdömen

2021-07-01

Inlägg av Odyssey14279779666 Varmdo, Sverige

Inte värt pengarna…

Man kan säga att det enda som var positivt med detta hotell var vattenlandet. Maten var riktigt vidrig, folk betedde sig som djur i restaurangen och drickan måste vara blandad med deras egna kranvatten då allt smakade salt eller klor. Gick inte ens att dricka. Några av oss blev dessutom matförgiftade så då bestämde vi oss för att äta utanför hotellet under resten av resan. Rummen var sunkiga och städningen var under all kritik. Vi betalade dessutom över 2000kr mer än den andra familjen vi reste med för att få ett större rum ändå fick vi exakt likadana. Vi kommer inte komma tillbaka dit igen.

 
2019-09-29

Inlägg av 1989malin

Vi är väldigt nöjda

Jag var orolig efter att läst recensioner om hotellet här men var så glatt överraskad att dem inte stämde. Rummen var helt och hållet bra, rena och fräscha. Var det nått så var det bara säga till i receptionen så fixade dem det. Maten och restaurangen var också bra. Det fanns mycket att välja på och personalen där inne var fantastisk speciellt med barnen. Poolerna var fina dock lite otäckt hala på kanterna runt om poolen. Vsttenlandet var superkul. Vi hade all inclusiv och den mötte alla förväntningar man har på all inclusiv. Vi bodde bra. Nära till både strand och affärer, mini golf, och restauranger o barer.

 
2019-08-17

Inlägg av Miguelitoloves Stockholm, Sverige

Boka INTE maten här!!!

Reser med Solresor. Hotellet har 4 stjärnor men i Svenska mått 2+ Rummet är rent, sängarna okey men belysningen som är kallvit och stark drar ner mysfaktorn på rummet till noll. Jag har ett stort intresse av mat och att äta ute. Gällande resa har vi bokat frukost och middag på hotellet. Ärligt talat så väntade jag mig inget bättre än Svensk skolmat i kvalitet men what!!! Jag har ALDRIG under mina 49 år ätit sämre mat på en restaurang. Detta är en skam för det Grekiska köket! Kortfattad beskrivning av maten är smaklös. Fastän att utbudet i buffén både frukost och middag är stor så hittar man inget som smakar något alls eller så är den rent av äckligt, hur är det möjligt??? Vad ni än gör så ta en middag på någon av huvudgatans restauranger istället:) För övrigt måste jag säga att personalen är väldigt trevligt, inklusive de som jobbar i restaurangen.

 
2019-07-23

Inlägg av Jkpg2 Jönköping, Sverige

Bra pooler, dålig mat!

Vi åkte med Solresor en vecka, all inklusive, två vuxna och två barn 5 och 9 år. Hotellet i sin helhet har definitivt inte 4 stjärnor utan snarare 2+. Vi bodde i en tvårumslägenhet som vi bytte efter två nätter. Grannarna bredvid oss slog med dörrar, skrek och bråkade mitt i natten. Det är otroligt lyhört och då bodde vi i den tysta delen. Det andra rummet var något bättre, fräschare men fortfarande slitet. Tyvärr får du betala för både AC, Wifi, du får inte ens en flaska vatten eller poolhanddukar. Maten var oätlig!!! Smakade absolut ingenting, riktig dåligt! Många pooler, vattenlandet var jättebra. Underhållning på kvällarna helt ok! Många engelsmän på hotellet vilket gör att stämningen var avslappnad och trevligt. Sammanfattat: vill du bo på ett stort hotell med många pooler, rutschkanor så är detta bra alternativ MEN köp inte all inklusive!!!! Det är inte värt det!!! Massor med jättebra restauranger endast 5 min bort plus att det finns en matbutik på hotellet som har det mesta.

 
2019-07-18

Inlägg av Kia L

Juni 2019

Det funkar, men inte mer än så. Skulle absolut inte klassa hotellet , fyra stjärnor. Dålig standard på rummen och luftkonditioneringen lät så mycket så att det var svårt att sova.Dålig service, städningen kunde vara bättre.Restaurang personalen var jättetrevlig. Receptionens personal var otrevliga. Roligt för barnen med leklandet i poolen. Maten var sådär. Vi kommer absolut åka till Zakynthos igen men inte till Caretta Beach hotellet.