Kundomdömen om Kivo Art & Gourmet

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det bästa med hotellet är utsikten och den härliga blonda tjejen som jobbar frukostpasset.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
utsikten, och trevlig personal
-
uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Hotellet och personalen trevlig och hjälpsam.
-
Restaurangen var ok men inte mer. Servicen var bitvis riktigt dålig, tråkigt bemötande av vissa ( dock ej frukost personalen). Frukosten kanon.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

+
maten
-
Være mer tydelige når de gir beskjeder

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
Läget
-
Bättre transportbil till/från hotellet varje dag, vilket man var beroende av. Den dom hade var i dåligt skick så man var rädd den skulle braka ihop hela tiden nedför branta backarna!

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

+
Fantastisk utsikt. Fria handdukar både till pool och strand
-
Fler turer som var gratis till och från hotellet skulle behövas. Även en buss som kunde ta lite fler personer. Mjukare kuddar att sova på.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

779 omdömen
Utmärkt
 
395
Väldigt bra
 
162
Bra
 
84
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2019-07-10

Inlägg av ribarska37 London, Storbritannien

Fantastiskt ställe att besöka

Vi hittade hotellet av en slump när vi körde förbi och var på väg till Kastro beach. En helt otroligt upplevelse som knappat kan beskrivas med ord. Fantastiskt utsikt, otroligt smakrik mat som serveras där och en trevlig personal som är välkomnande har gjort att det var skönt att tillbringa en eftermiddag på deras terrass. Hotellet är smakfullt inredt och utrustad med allt som behövs för en behaglig sommar dag.

 
2017-10-31

Inlägg av SofieGC

Fantastiskt

Kivo bjuder på allt du önskar som gäst! Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Hotellets restaurang bjuder på fantastiskt god mat och utsikt! Vårt boende går inte att förklara med ord! Egen svit med privat lounge och pool! Inte konstigt att axlarna blev solbrända redan första dagen med den utsikten! Rekommenderar varmt!

 
2014-06-05

Inlägg av Saga F Stockholm, Sverige

Tråkigt bemötande

Jag bokade rum redan i höstas och betalade i december. Vid ankomst i slutet av maj fick jag och ytterligare 7 personer i min grupp besked om att hotellet är överbokat och att vi flyttas till Skiathos hotel som ligger 10 min promenad bort. Vi är på en yogaresa och yogan och frukosten är på Kivo hotell. Vi måste därför åka/gå mellan hotellen några gånger om dagen. Kivo erbjöd oss gratis middag varje dag som kompensation för flytten. Emellertid är servicen bedrövlig på hotellets restaurang och matens kvalitet skiftar. En risotto var så salt så den var oätbar, Chicken Korma hade nog aldrig sett vare sig koriander eller de andra ingredienser som ska ingå. Fast den var full med salladslök som kompensation, grön till färgen och redd med något som gav en geleaktig konsistens, potatismjöl? Men Stuffed chicken var jättegod! Din måltidsdryck kommer ibland och ibland inte... Och allt tar bedrövligt lång tid... Några gånger intog vi också lunch där, men servicen är usel och maten av skiftande kvalitet. Personalen och ägarinnan är trevliga i sitt bemötande men det är onekligen olustigt att först ha gjort en förskottsbetalning för att sedan sorteras bort. .Jag kan inte rekommendera detta hotell!

 
2021-08-03

Inlägg av NamasteNicky london

Wow!

We've just returned from a blissful week at Kivo. The minute we stepped into the hotel, we knew we had made the right choice. The views from the restaurant and pool are incredible and you could never tire of them. The whole vibe is chilled from the wonderful sun lounges/sofas to the music they play. The hotel is at the top of a very steep hill but we loved the location as it was so peaceful and the free taxi made it easy to get to town. They even ran us in to get our COVID tests (twice as the testing centre messed my results up!) for free. We walked to the beaches/tavernas at the bottom of the hill most days to get some exercise and to have lunch. Yes it's steep on the way back but not a huge issue, Breakfast was lovely - bread basket, fresh fruit, meats/cheese selection, yoghurt and a choice of eggs. All of the staff are absolutely wonderful and we loved our little chats with them. They are a small team but work incredibly hard. We had an executive Aegean view room which was lovely and well worth the extra money. We absolutely loved our week here and will be booking again. Thanks Team Kivo for a wonderful holiday!

 
2021-06-18

Inlägg av GourmandSJ Bratislava, Slovakien

The Best Service and Great Design

This hotel is really one amazing surprise for me. The pool area, bar, lobby and restaurant are having beautiful athmosfere and great design. Views are so special. Service is outstanding. Everybody is soo helpfull. I’ m vegan, so the chef takes care of my dietary program. Food is really the best on the island. This was the absolutelly the BEST choice and I will come back many times. I love this hotel very much!