Kundomdömen om Kivo Art & Gourmet

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det bästa med hotellet är utsikten och den härliga blonda tjejen som jobbar frukostpasset.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
utsikten, och trevlig personal
-
uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

767 omdömen
Utmärkt
 
388
Väldigt bra
 
162
Bra
 
83
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
79

5 senaste omdömen

2019-07-10

Inlägg av ribarska37 London, Storbritannien

Fantastiskt ställe att besöka

Vi hittade hotellet av en slump när vi körde förbi och var på väg till Kastro beach. En helt otroligt upplevelse som knappat kan beskrivas med ord. Fantastiskt utsikt, otroligt smakrik mat som serveras där och en trevlig personal som är välkomnande har gjort att det var skönt att tillbringa en eftermiddag på deras terrass. Hotellet är smakfullt inredt och utrustad med allt som behövs för en behaglig sommar dag.

 
2017-10-31

Inlägg av SofieGC

Fantastiskt

Kivo bjuder på allt du önskar som gäst! Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Hotellets restaurang bjuder på fantastiskt god mat och utsikt! Vårt boende går inte att förklara med ord! Egen svit med privat lounge och pool! Inte konstigt att axlarna blev solbrända redan första dagen med den utsikten! Rekommenderar varmt!

 
2014-06-05

Inlägg av Saga F Stockholm, Sverige

Tråkigt bemötande

Jag bokade rum redan i höstas och betalade i december. Vid ankomst i slutet av maj fick jag och ytterligare 7 personer i min grupp besked om att hotellet är överbokat och att vi flyttas till Skiathos hotel som ligger 10 min promenad bort. Vi är på en yogaresa och yogan och frukosten är på Kivo hotell. Vi måste därför åka/gå mellan hotellen några gånger om dagen. Kivo erbjöd oss gratis middag varje dag som kompensation för flytten. Emellertid är servicen bedrövlig på hotellets restaurang och matens kvalitet skiftar. En risotto var så salt så den var oätbar, Chicken Korma hade nog aldrig sett vare sig koriander eller de andra ingredienser som ska ingå. Fast den var full med salladslök som kompensation, grön till färgen och redd med något som gav en geleaktig konsistens, potatismjöl? Men Stuffed chicken var jättegod! Din måltidsdryck kommer ibland och ibland inte... Och allt tar bedrövligt lång tid... Några gånger intog vi också lunch där, men servicen är usel och maten av skiftande kvalitet. Personalen och ägarinnan är trevliga i sitt bemötande men det är onekligen olustigt att först ha gjort en förskottsbetalning för att sedan sorteras bort. .Jag kan inte rekommendera detta hotell!

 
2021-01-18

Inlägg av RebeccaNich Buckinghamshire, Storbritannien

Amazing hotel

My partner and I stayed in June 2019, but I am only now getting around to leaving a review. It shows the hotel was good - I am still thinking about it nearly 2 years later! This hotel is in a stunning location, with amazing views, but you will need a car, and will need to be a confident driver, as it is up a steep and rocky hill. One thing I can say about this hotel, is that it felt so luxurious. Breakfast had a wide variety of food considering it was continental (there were still eggs and pancakes though), and the staff were so lovely! There were towels in your room and towels on poolside to use, free of charge. The sunbeds were cushioned (most comfortable holiday sunbeds I have ever laid on), and the pool was large. There were waiters around the pool, and your drinks were delivered to your sunbed. They were a bit pricey, but happy hour was when we ordered most. The room we were in was large and spacious, and had a view looking over the pool and sea. We had dinner at the hotel on our last night. The poolside converted into a terraced restaurant, with views over the sea. I am a vegetarian and had a delicious 3-course dinner, my partner loved his meat options too. We sat with our dinner and wine, while watching the sunset. Magical. Lunch-time options were also lovely, but a little pricey, so we drove to a supermarket and got some bread and sandwich fillers for the week. The rooms come with fridges, so it all stayed fresh. We ate our lunch on our balcony everyday, as we felt secluded, but still had a view of the pool/sea. Very romantic hotel, with a luxury feel, that doesn't break the bank. Also, not related to the hotel, but if you are in Skiathos, you will need a car to get around. The best beaches are not the tourist ones. Please take a visit to the Skiathos Dog Shelter and walk one of the dogs there to help out if you are a dog lover, and you MUST go to the Windmill restaurant in the main town. You will need to be fit if you are going to the Windmill though, as there were a LOT of steps up to get there. However, the food and view were AMAZING, so it was worth it. Do not go on a Mamma Mia boat tour from the main town...that was the only awful part of our whole holiday!

 
2020-03-14

Inlägg av Matrixken Llanelli, Storbritannien

Fab holiday

Amazing boutique hotel beautiful sea view from hillside location,spotless clean.hotel ,friendly helpfull staff,long steep walk from Main road,hotel minibus service free into town or to beach bottom of the mountain road,highly RECOMMEND for able body fit people because of hillside location, we loved the walk even though the walk up is very steep .