Kundomdömen om Kivo Art & Gourmet

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten var betagande. Pool-området var trevligt.
-
Omkoppling av sänglampor borde göras, så att var och en kan tända/släcka sin sänglampa. Påpekade detta för hotellägaren som bara ryckte på axlarna och skyllde på elektrikerns som installerat det hela. Hotellets läge kunde beskrivas bättre. 1 km till närmaste strand dock inte angivet vilken backe man måste gå för att nå dit. Vi var helt beroende av hotellbussen som gick ett par ggr. per dag och som måste bokas i förväg. Alla fick inte plats. Frukosten serverades på bricka med ett fåtal micro ostbitar och några skumma osmakliga korvskivor. Ingen informerade om att man kunde beställa ägg eller juice. Servicen var undermålig och man fick ibland hämta kaffe själv. Ställ en kanna med kaffe på varje bord! Poolen var iskall ca 16°C och borde vara soluppvärmd till angenäm badtemperatur 22°C Dusch tillbehör saknades. Det borde ingå i ett 4-stärningt hotell. Max 3 stjärnor for detta hotell! Vi åt en middag på hotellet och den uppfyllde inte våra förväntningar på den gourméstatus som hotellets namn angav. Det fanns ingen meny, utan det var dagens att välja på.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Det bästa med hotellet är utsikten och den härliga blonda tjejen som jobbar frukostpasset.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
utsikten, och trevlig personal
-
uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Hotellet och personalen trevlig och hjälpsam.
-
Restaurangen var ok men inte mer. Servicen var bitvis riktigt dålig, tråkigt bemötande av vissa ( dock ej frukost personalen). Frukosten kanon.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

+
maten
-
Være mer tydelige når de gir beskjeder

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
Läget
-
Bättre transportbil till/från hotellet varje dag, vilket man var beroende av. Den dom hade var i dåligt skick så man var rädd den skulle braka ihop hela tiden nedför branta backarna!

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

+
Fantastisk utsikt. Fria handdukar både till pool och strand
-
Fler turer som var gratis till och från hotellet skulle behövas. Även en buss som kunde ta lite fler personer. Mjukare kuddar att sova på.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

801 omdömen
Utmärkt
 
397
Väldigt bra
 
165
Bra
 
89
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
89

5 senaste omdömen

2019-07-10

av ribarska37 London, Storbritannien

Fantastiskt ställe att besöka

Vi hittade hotellet av en slump när vi körde förbi och var på väg till Kastro beach. En helt otroligt upplevelse som knappat kan beskrivas med ord. Fantastiskt utsikt, otroligt smakrik mat som serveras där och en trevlig personal som är välkomnande har gjort att det var skönt att tillbringa en eftermiddag på deras terrass. Hotellet är smakfullt inredt och utrustad med allt som behövs för en behaglig sommar dag.

 
2017-10-31

av SofieGC

Fantastiskt

Kivo bjuder på allt du önskar som gäst! Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Hotellets restaurang bjuder på fantastiskt god mat och utsikt! Vårt boende går inte att förklara med ord! Egen svit med privat lounge och pool! Inte konstigt att axlarna blev solbrända redan första dagen med den utsikten! Rekommenderar varmt!

 
2014-06-05

av Saga F Stockholm, Sverige

Tråkigt bemötande

Jag bokade rum redan i höstas och betalade i december. Vid ankomst i slutet av maj fick jag och ytterligare 7 personer i min grupp besked om att hotellet är överbokat och att vi flyttas till Skiathos hotel som ligger 10 min promenad bort. Vi är på en yogaresa och yogan och frukosten är på Kivo hotell. Vi måste därför åka/gå mellan hotellen några gånger om dagen. Kivo erbjöd oss gratis middag varje dag som kompensation för flytten. Emellertid är servicen bedrövlig på hotellets restaurang och matens kvalitet skiftar. En risotto var så salt så den var oätbar, Chicken Korma hade nog aldrig sett vare sig koriander eller de andra ingredienser som ska ingå. Fast den var full med salladslök som kompensation, grön till färgen och redd med något som gav en geleaktig konsistens, potatismjöl? Men Stuffed chicken var jättegod! Din måltidsdryck kommer ibland och ibland inte... Och allt tar bedrövligt lång tid... Några gånger intog vi också lunch där, men servicen är usel och maten av skiftande kvalitet. Personalen och ägarinnan är trevliga i sitt bemötande men det är onekligen olustigt att först ha gjort en förskottsbetalning för att sedan sorteras bort. .Jag kan inte rekommendera detta hotell!

 
2021-10-16

av Erskinemay Pershore, Storbritannien

A very mixed bag

This is a difficult hotel to review because some things about it are so good and other things are very bad. Basically it’s in a lovely location with stunning views, has a very good pool, the rooms are clean (although they are a bit over designed with an emphasis on what looks good rather than what works) and the architecture excellent. It’s a bit of a pull up the steep slope from some of the rooms to reception and the restaurant so do make sure, if you have any mobility problems, that you’re booked into rooms near the main hotel. The shuttle bus to Skiathos town isn’t very reliable so car hire is essential. The chief problem seems to be that the hotel is seriously understaffed, leading to very poor service at mealtimes, particularly breakfast. If they can sort this out it will be a really remarkable hotel but at present it’s difficult to recommend. As the food is perhaps the best we’ve eaten on many visits to Greece, it’s a huge shame they can’t serve it efficiently. We saw several guests having temper tantrums as the service dragged on and on and the weary staff were clearly worn down by the volume of complaints.

 
2021-10-15

av Global661560 Lincoln, Storbritannien

Dissapointed

Please don’t visit here the staff are unfriendly & the food was not gourmet ! Every night when we went for tea it was like an eating challenge as it was cold tasteless slop disgusting the worst place I have ever been ! What a rip off £ 10 for a gin& tonic no ice & lemon & flat tonic & small beers £6 ! Apparently they upgraded our room as it was our anniversary god know what the original room would of looked like ! They was shutting everything down as it was end of season & did we know about it ! The views was stunning that’s the only positive