Mandraki Village Boutique Hotel

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Mandraki Village Boutique Hotel är ett lugnt hotell som ligger i närheten av stranden Koukounaries på ön Skiathos. Här finns en pool och barnpool, samt den kända gourmetrestaurangen Elia's som serverar modern grekisk mat. Hotellområdet är grönt och lummigt med både palmer och fina trädgårdar där det blommar.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsvit premium för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 474 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 12 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mandraki Village Boutique Hotel är ett lugnt hotell som ligger i närheten av stranden Koukounaries på ön Skiathos. Byggnaderna på hotellet är traditionsenligt pastellfärgade och skapar en gästvänlig och välkomnande atmosfär.

På hotellet finns ett fint poolområde anpassat för hela familjen med en pool, separat barnpool, solstolar, parasoll och en poolbar. Livemusik och grill runt poolområdet varje vecka.

På hotellet ligger den välkända gourmetrestaurangen Elia's som serverar vällagad modern grekisk mat. I baren The White Bar serveras frukostbuffé på morgonen, luncher och cocktails på kvällen.

Det finns en liten lekplatsen i trädgården.

Dte är en ca 20 minuters promenad till den finkorniga sandstranden Koukounaries, där det finns flera tavernor och vattensporter som vindsurfing eller vattenskidor. Det är ca 12 km till Skiathos stad, buss dit avgår flera gånger i timmen.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Nivåskillnader inom hotellområdet. Natur- och turistområde med genomfartstrafik.

Säsongsinformation

Observera att Deluxerum för 2-3 personer och Juniorsvit premium för 2-3 personer endast går att boka sommaren 2022.