Enrumslägenhet

Ljusa och moderna enrumslägenheter med dubbelsäng och möjlighet till extrasäng i bäddfåtölj. Alla lägenheter har minikök med kokplattor, kylskåp, köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Tv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller markbalkong med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumslägenhet med 2 ord. bäddar

Trerumslägenhet med 2 ord. bäddar med balkong och havsutsikt. Ljusa och moderna lägenheter med två sovrum och ett fullt utrustat kök med kokplattor, kylskåp, köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Ett badrum med dusch och wc samt en separat wc. Städning 6 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Ljusa och moderna tvårumslägenheter. Ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Tv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markterrass, med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 45-50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheterna i etage är i öppen planlösning med ett sovrum övervåningen och ett rum på nedervåningen. Alla lägenheter har fullt utrustat kök med kokplattor, kylskåp, köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Tv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 30-40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.