Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt eller med markbalkong och begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrasäng i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet i etage med 4 ord. bäddar

Enrumslägenhet i etage med balkong och havsutsikt. På entréplan finns ett vardagsrum med en dubbelsäng samt ett minikök och en trappa upp en sovloft med en dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 4 personer.

Renoverad enrumslägenhet

Renoverad enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrasäng i bäddfåtölj. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Lägenheten är renoverad till sommaren 2024.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Renoverad enrumslägenhet i etage

Renoverad enrumslägenhet i etage med balkong och havsutsikt. På entréplan finns ett vardagsrum med en dubbelsäng samt ett minikök och en trappa upp en sovloft med två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Lägenheten är renoverad till sommaren 2024.

Antal personer: 2-4 personer.

Renoverad tvårumslägenhet

Renoverad tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till två extrabäddar två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Lägenheten renoveras till sommaren 2024.

Rumsstorlek: ca 30-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med markterrass och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 45-50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.