Kundomdömen om Villa Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 118 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
3,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Gillade läget,utsikten. Närhet till den lokala bussen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


7 av 10

+
Utsikten.
-
Enbart städning som drar ner. Otroligt fint läge på hotell, stora rum med fin utsikt.

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
Utsikten mycket fint o att inga avgifter tillkommer på safety box o air condition Kan ge förslag på fin fisk restaurang i närheten Infinitey bleu hållplats 15.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
Rummet, läget och utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


8 av 10

+
Lugnt, välstädat, läget-läget-läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


4 av 10

+
-
Avloppslukt. Massor av myror. Massor av katter så man inte kunde ha dörren öppen. Dåligt Wi-Fi och dålig AC

Bekräftad gäst: 2022-09-03


6 av 10

+
Utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
poolområdet + utsikten och städning
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
10
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-17

av thorbj_rns182

Villa Anastasia

Rent och fräscht. Fantastisk havsutsikt från rymlig balkong på vår etagevåning. Två stora badrum tillhör inte vanligheterna i Grekland. Hög standard överlag på lägenheten. Lokalbussen stannar precis utanför hotellet vilket gör det enkelt att ta sig in till staden och till olika stränder. Stora nivåskillnader i området gör att äldre personer nog bör välja annat resmål. Dessutom saknas det trottoar på vägen ner till Achladies strand o tavernor. Att gå i vägrenen på starkt trafikerad väg är ingen höjdare. Hade varit ett stort plus om det hade funnits någon form av bar/servering vid poolen

 
2017-06-21

av evkast

Charmigt

Litet och charmigt familjehotell med en fantastisk utsikt över havet. Mycket höjdskillnader när man går från stranden/restauranger eller supermarket men har man inga problem med det så helt ok. Hotellet har en liten pool, helt ok för barn men säkert lite trist för barn. Saknar någon form av bar el liten restaurang på hotellet men det finns på ganska nära håll. Skulle gärna åka dit igen och bo en el två trappor upp just för utsiktens skull.

 
2016-07-26

av petrag218 Västerås, Sverige

Anastasia Villa

Jag och en väninna åkte sista veckan i maj och var de första gästerna på hotellet för säsongen. Vi hade det toppen. Fint och rent rum, balkong med utsikt över havet. Väldigt gullig och trevlig familj som verkligen ville att vi skulle trivas på deras hotell. Vi träffade oxå delar av familjen, mor o far, i stan en em, där de ville bjuda oss på kaffe💖 Så där tog vi godaste cappuccinon ever. Kan varmt rekommendera detta hotell, enda smolket i bägaren är backen upp till hotellet, men jag ska ha bättre kondis till nästa gång😉

 
2022-09-22

av J54YNE Great Bardfield, Storbritannien

Not for us !

We wanted to return to this part of Skiathos after a fantastic stay in June . The apartments we stayed in June were fully booked , so we saw Anastasia Villa & as it had a better star rating we thought it'll be slightly better than The Paschallis Apartments down the road. How wrong could we be!! There is NO comparison here being 3* & The Paschallis a 2*+ The rooms are half the size, with a tiny bathroom. The bed head board was broken , the towels are like sandpaper, the bed is so uncomfortably firm. There was a musty smell in the bathroom, the cutlery & crockery provided was minimal & just generally a very basic accommodation. We booked 2 units at a cost of £1200 an apartment for 7 nights. If you're happy to sleep on a firm mattress then great. There are loads of steps with no hand rail after a very steep climb up to the entrance. A torch would be useful. If I could find a positive, although rooms are dated , they're clean. The view is nice from the room but the noise from the road below could be troublesome for some . We shut the doors & had air con on . Both places are on jet2 . We wanted to move , Jet2 weren't interested. If we wanted to move apartments it would have cost us more money & we think we'd paid quite enough already . So very disappointed & thought Jet2 had a duty of care to provide a standard of accommodation we thought we were going to be getting. As for a 24/7 helpline , good luck with that . Have plenty of credit on your phone , because it takes ages to get through.

 
2022-09-16

av Gobiner Clitheroe, Storbritannien

Nothing Special

Nothing special about this place owners not particularly interested even when booking in later in the evening just directed down the hill to buy drinks for the night by Good Kid the Only person you will see there, we stayed 10 nights the towels and bedding is only changed every 3 days that’s not enough. The skinflint owner has hardly any lighting on at night so the steps are treacherous that is once you’ve tackled the slope up to the place, no barrier at the bottom of the steps so if your not careful your in for a fall, no depth markers by the pool. Not sure how these things get past Jet 2. The key fob is super glued to the key so you can’t leave the air conditioner on while your out. Good views and Bus stop 17 outside but apart from that it’s an old style basic apartment.