Kundomdömen om Villa Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 52 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
3,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Utsikten. Trevlig prrsonal.
-
Internetuppkoppling under hela vistelsen. Utlovad internetuppkoppling fanns endast ett par dagar. I beskrivningen av området skrev Apollo att det skulle finnas tavernor mm nära hotellet men allt var stängt när vi anlände. Vi hade inte valt det hotellet om vi vetat det.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


8 av 10

+
Utsikten
-
Transfer. Stå i häll regn 20 min och vänta på buss trist och vått. Inget skydd att stå under fanns.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


7 av 10

+
Läget
-
Snabbare Wifi

Bekräftad gäst: 2021-10-02


6 av 10

+
Alla grundläggande behov i köket finns. Synd mikrougn saknades
-
Se nr9

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Lugnt, vackert beläget.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Rummen/lägenheterna var fina, liksom poolen, bra personal, läget var också bra.
-
Det luktade jättemycket avlopp i badrummen trots att vi försökte fylla vattenlåsen med en massa vatten. Beskrivningen på hemsidan var helt fel. Där stod det 3 rum och 100 m2, men det var 2 rum och ca 43 m2. Men Apollo löste det och gav oss en extra lägenhet som tur var.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Utsikten
-
Lobby /receptionen

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
Hotellet överträffade våra førväntningar. Trevlig och hjälpsam personal. Rent och snyggt.
-
Lite mer bestick, glas och koppar.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


7 av 10

+
Utsikten
-
bar resturant

Bekräftad gäst: 2021-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
9
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-17

av thorbj_rns182

Villa Anastasia

Rent och fräscht. Fantastisk havsutsikt från rymlig balkong på vår etagevåning. Två stora badrum tillhör inte vanligheterna i Grekland. Hög standard överlag på lägenheten. Lokalbussen stannar precis utanför hotellet vilket gör det enkelt att ta sig in till staden och till olika stränder. Stora nivåskillnader i området gör att äldre personer nog bör välja annat resmål. Dessutom saknas det trottoar på vägen ner till Achladies strand o tavernor. Att gå i vägrenen på starkt trafikerad väg är ingen höjdare. Hade varit ett stort plus om det hade funnits någon form av bar/servering vid poolen

 
2017-06-21

av evkast

Charmigt

Litet och charmigt familjehotell med en fantastisk utsikt över havet. Mycket höjdskillnader när man går från stranden/restauranger eller supermarket men har man inga problem med det så helt ok. Hotellet har en liten pool, helt ok för barn men säkert lite trist för barn. Saknar någon form av bar el liten restaurang på hotellet men det finns på ganska nära håll. Skulle gärna åka dit igen och bo en el två trappor upp just för utsiktens skull.

 
2016-07-26

av petrag218 Västerås, Sverige

Anastasia Villa

Jag och en väninna åkte sista veckan i maj och var de första gästerna på hotellet för säsongen. Vi hade det toppen. Fint och rent rum, balkong med utsikt över havet. Väldigt gullig och trevlig familj som verkligen ville att vi skulle trivas på deras hotell. Vi träffade oxå delar av familjen, mor o far, i stan en em, där de ville bjuda oss på kaffe💖 Så där tog vi godaste cappuccinon ever. Kan varmt rekommendera detta hotell, enda smolket i bägaren är backen upp till hotellet, men jag ska ha bättre kondis till nästa gång😉

 
2022-05-11

av Firestarter40

Very comfortable, very clean studio apartment in a lovely setting with great hosts and great views

Arrived late night on a Tuesday, nothing open but we were warmly welcomed by Anastasia and given a couple of drinks, some water and some cakes/biscuits
 more cake followed the next morning before we wandered off to find a shop. The apartment (studio 4) was very clean and very tidy and equipped with all we needed. The bed was lovely and comfortable, firm, but good for my bad back.! The next morning we met Margaret the general help/maid who spoke good English and Greek so became our saviour when liaising with Anastasia, what a gem she was.! Nothing was too much trouble for our hosts and Margaret. The room was cleaned thoroughly every day too
.a nice touch. The view is stunning out across the water, and I sat and watched the sunrise most days from about 7am. The sun moves high enough by midday for it to be gone from the balcony, so you would need to move to the pool to keep the sun if you stayed on site. The pool was immaculate as was the pool area, plenty of beds and again, spotlessly clean. The hill/climb up to the parking area at the top is very steep. Bit of a struggle with shopping, but we hired a moped and this got up the hill no issue 2up. The bus stop (17) to Skiathos is right outside, handy for the transfer back to the airport as well as a trip into town
 (20 mins max.?). The taxis do tout by stopping and offering you a lift, we paid between 10 and 15 euro from here to the town/port. Shops in Troulos although expensive, we’re a 10 minute walk. Good selection of places to eat too again all within 10 to 15 minute walk. Did we have a great week, 100%
. Would we stay again, 100%. Would we recommend, 100%. We were not ready to come home
always a good sign.!!

 
2019-09-01

av Shaun R Billingham, Storbritannien

Perfect.

My wife and I arrived to a really warm welcome. The proprietor, Georgina was both helpful and informative. Once in our apartment we were immediately taken by both the size and cleanliness however, the best was yet to come. The view from the balcony is breathtaking! What's more, all apartments have the same view. The housekeeper, Doris, is on site 24/7 and is the most helpful person I have ever had the pleasure to meet. Achladies beach is a 10 minute walk, the best access is via the steps on the opposite side of the road, crossing at Achladies apartments. There are a handful of Tavernas on the beach, all worth a visit. The road down to the supermarket is quite steep however, if you spend over 20 euro, they will deliver your groceries free for you.