Kundomdömen om Villa Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 100 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Tystnad, närheten till poolen
-
Större TV så att man kan se, fanns bara en dataskärm. Lakan som täcker hela madrassen!!!

Bekräftad gäst: 2024-06-15


10 av 10

+
Utsikten och tystnaden i rummet
-
Finns inget, var bättre än förväntat då bilderna var ganska dåliga

Bekräftad gäst: 2024-06-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-15


9 av 10

+
Havsutsikten från balkongen, poolen och solstolarna. Sköna sängar. Det lilla köket hade det nödvändigaste som också var nytt och fräscht. Vi bodde i en nyrenoverad etagelägenhet.
-
Havsutsikten, poolen och den nyrenoverad lägenhet var precis som på bilderna och till och med lite bättre.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Fina nyrenoverade rum med fantastisk utsikt mot havet
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


7 av 10

+
nytt och fräscht. rymliga lägenheter med två våningar och badrum på båda våningarna. rymlig balkong.
-
Jag tror att informationen OM hotellet måste förtydligas. Det är över 70 trappsteg ner och upp från bussen. Det är mycket brant. Det finns ingenstans att äta i närheten. Det är långt till stranden och jättebrant väg dit. Man bör hyra bil för att få det att fungera men då finns det en väldigt liten parkeringsplats och ön är liten så finns inte jättemycket att upptäcka.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Läget och atmosfären lugnt och stilla
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


8 av 10

+
Lägenhet och ganska bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


10 av 10

+
Utsikten!
-
Frukost skulle vara ok

Bekräftad gäst: 2023-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
12
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-09-24

av Gunnar G Halmstad, Sverige

Skiahtos i mitt hjärta.

De bästa stället jag har bott på god mat och trevlig personal. Bra med busshållplats nedanför hotellet. Fint väder för att ligga och sola vid polen och nära till taxi båten som tog oss in till staden.

 
2018-07-17

av thorbj_rns182

Villa Anastasia

Rent och fräscht. Fantastisk havsutsikt från rymlig balkong på vår etagevåning. Två stora badrum tillhör inte vanligheterna i Grekland. Hög standard överlag på lägenheten. Lokalbussen stannar precis utanför hotellet vilket gör det enkelt att ta sig in till staden och till olika stränder. Stora nivåskillnader i området gör att äldre personer nog bör välja annat resmål. Dessutom saknas det trottoar på vägen ner till Achladies strand o tavernor. Att gå i vägrenen på starkt trafikerad väg är ingen höjdare. Hade varit ett stort plus om det hade funnits någon form av bar/servering vid poolen

 
2017-06-21

av evkast

Charmigt

Litet och charmigt familjehotell med en fantastisk utsikt över havet. Mycket höjdskillnader när man går från stranden/restauranger eller supermarket men har man inga problem med det så helt ok. Hotellet har en liten pool, helt ok för barn men säkert lite trist för barn. Saknar någon form av bar el liten restaurang på hotellet men det finns på ganska nära håll. Skulle gärna åka dit igen och bo en el två trappor upp just för utsiktens skull.

 
2016-07-26

av petrag218 Västerås, Sverige

Anastasia Villa

Jag och en väninna åkte sista veckan i maj och var de första gästerna på hotellet för säsongen. Vi hade det toppen. Fint och rent rum, balkong med utsikt över havet. Väldigt gullig och trevlig familj som verkligen ville att vi skulle trivas på deras hotell. Vi träffade oxå delar av familjen, mor o far, i stan en em, där de ville bjuda oss på kaffe💖 Så där tog vi godaste cappuccinon ever. Kan varmt rekommendera detta hotell, enda smolket i bägaren är backen upp till hotellet, men jag ska ha bättre kondis till nästa gång😉

 
2023-08-25

av Leyla S Leeds, Storbritannien

A shoebox with a fine view!

We travelled as a family to Skiathos, for a 12 day holiday. The apartments are situated on a very steep hill, we were fine with this. The views were wonderful, overlooking the sea. However, if you have mobility issues this place should be avoided! We were in apartment 5, it was tiny!!! It was advertised as being suitable for 3 persons, it really wasn’t. We ended up being very cramped and my daughter had a bed that was hard as stone to sleep on. The air conditioning in this shoebox was totally inefficient, it took at least an hour to get going and cool the room down. The remote for it was only partially working, the screen display did not show the temperature, however this was replaced a couple of days later by the cleaner. The bathroom stunk of damp and drains – pretty grim! The kitchen was crawling with ants and was a total wreck – nothing worked! The toastie maker had lost it’s non-stick coating and was ready for the bin. Making toast was a nightmare as the smoke alarm was over-sensitive and it would go off every time I attempted breakfast. I stopped attempting toast in this so-called kitchen in the end and moved the toaster the dressing table – crazy hey?! There were hardly any utensils, crockery etc in the kitchen, ill equipped and dangerous with plugs hanging off the wall. The owner did attempt to fix them, but it just tripped all the electrics. We really were not happy by this point and regretted booking this place. It was easier just to stay out of the apartment, instead of battling with the set up. My next complaint is about the overzealous cleaner / housekeeper. It felt as though she was always there when I opened the door or peered over the balcony – I became sick of her asking me if she could constantly clean the tiny hellhole we were staying in! This is after I requested, we didn’t want it cleaning every day, I started to feel suffocated by her and we had to resort to hiding every time we saw her! When she did clean, I must say she was thorough but left the balcony doors open so the vicious mosquitos would enter and have a good feed off us in the evenings! The parasols round the pool were broken so some days we risked burning to a crisp and had to go to the beach, paying 15 euros for the privilege of a parasol! The beach closest to this place is charming – but down a very steep unmade track – again you’re risking life and limb if you have mobility issues! Troulos, a 5-10 minute walk from Anastasia has lovely places to eat, Casalingo was our favourite. Do be careful walking there as there are no paths, feels like you’re dicing with death just going for a pint of milk. Despite it being a beautiful island, we won’t be going back and I certainly wouldn’t recommend staying in this place to any families, it was truly horrendous!