Vontzos

Vontzos är ett enkelt familjedrivet hotell på ön Skiathos. Hotellet ligger i en fridfull miljö bland rosenträdgårdar och lummiga träd precis intill sandstranden i Achladies.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Familjeägt litet hotell — gillas. Dock borde nog inte hela familjen jobba inom servicesektorn, det låg inte för dem.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 82 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vontzos ligger i en grön och fridfull miljö med rosenträdgårdar och lummiga träd, bara 100 meter från sandstranden Achladies. På sandstranden finns flera matställen och solstolar att hyra. Härifrån finns det även möjlighet att ta båttaxi till Skiathos stad och den gamla hamnen.

Hotellets restaurang Rose Garden erbjuder traditionell hemlagad mat till lunch och middag. Enklare frukostbuffé ingår. På hotellet finns också en bar och ett café.

Wifi ingår på stora delar av hotellområdet. Deponering i receptionen mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom hotellet.

Stranden Vassilias når du på ca 15 minuter och Megali Ammos ligger ca 20 minuters promenad bort. Det ligger två supermarkets i området. Busshållplats ligger ca 100 meter bort, med bussar till Skiathos stad och den berömda stranden i Koukounaries. Skiathos stad och Skiathos flygplats ligger ca 4 kilometer/10 minuters bilresa bort.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 08.00-10.00.

Alla hotell, Achladies

Azzurro

Azzurro är ett fint och familjärt lägenhetshotell i Achladies som ligger på en höjd med fin utsikt över Egeiska havet. Hotellet har ett fint poolområde som passar alla åldrar och i omgivningarna hittar du gamla knotiga olivträd. Från hotellet har du gångavstånd till stränderna Vassilias och Achladies.

Villa Anastasia

Villa Anastasia är ett omtyckt lägenhetshotell som bjuder på en härlig utsikt över Egeiska havet. Här bor du i ljusa lägenheter som alla erbjuder wifi och havsutsikt eller begränsad havsutsikt. När du känner för att bada i havet ligger stranden bara en kort promenad bort. Till sommaren 2024 finns snyggt inredda och renoverade lägenheter.

Esperides Beach Skiathos

På Esperides Beach Skiathos bor du i direkt anslutning till den populär stranden i Achladies, som omges av tavernor, barer och platser för vattensporter. Taxibåtar kan ta dig från stranden till Skiathos stad.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos är vackert beläget några minuters promenad från den fina sandstranden i Achladies och med utsikt mot bergen och olivlundarna. Här väntar en avslappnad vistelse i fina omgivningar med ett härligt poolområde.