Vontzos

Vontzos är ett enkelt familjehotell på ön Skiathos. Hotellet ligger i en fridfull miljö bland rosenträdgårdar och lummiga träd precis intill sandstranden Achladies.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/ 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och priset.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 64 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vontzos ligger i en grön och fridfull miljö med rosenträdgårdar och lummiga träd, bara 100 meter från sandstranden Achladies. På sandstranden finns flera matställen och solstolar att hyra. Härifrån finns det även möjlighet att ta båttaxi till Skiathos stad och den gamla hamnen.

Hotellets restaurang Rose Garden erbjuder traditionell hemlagad mat till lunch och middag. Enklare frukost ingår och serveras mellan kl. 08.00-10.00. På hotellet finns också en bar och ett café.

Wifi ingår på stora delar av hotellområdet. Deponering i receptionen mot avgift. Parkering.

Det ligger två supermarkets i området. Stranden Vassilias når du på ca 15 minuter och Megali Ammos ligger ca 20 minuters promenad bort. Busshållplats ligger ca 100 meter bort, med bussar till Skiathos stad och den berömda stranden i Koukounaries. Skiathos stad och Skiathos flygplats ligger ca 10 minuters bilresa bort.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukost.

Bra att veta

Trappor och nivåskillnader inom hotellet.

Alla hotell, Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia är ett omtyckt lägenhetshotell som bjuder på en härlig utsikt över Egeiska havet. Här bor du i ljusa lägenheter som alla erbjuder gratis wifi och havsutsikt. När du känner för att bada i havet ligger stranden bara en kort promenad bort.

Esperides (Skiathos)

På hotell Esperides bor du i direkt anslutning till den populär stranden i Achladies, som omges av tavernor, barer och platser för vattensporter. Taxibåtar kan ta dig från stranden till Skiathos stad.

Azzurro

Azzurro är ett lägenhetshotell i Achladies som ligger på en höjd med fin utsikt över Egeiska havet. Hotellet har ett fint poolområde som passar alla åldrar och i omgivningarna hittar du gamla knotiga olivträd. Från hotellet har du gångavstånd till stränderna Vassilias och Achladies.

Suzanna

Lägenhetshotellet Suzanna har ett perfekt läge alldeles intill stranden i Achladies. I lägenheterna finns allt du behöver om du vill laga frukosten hemma. Hotellet erbjuder lägenheter i olika storlekar och ett poolområde med en separat barnpool. På stranden i Achladies finns det vattensporter och båttaxi till Skiathos stad.