Vontzos

Vontzos är ett enkelt familjedrivet hotell på ön Skiathos. Hotellet ligger i en fridfull miljö bland rosenträdgårdar och lummiga träd precis intill sandstranden i Achladies.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personlig service renlighet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 94 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vontzos ligger i en grön och fridfull miljö med rosenträdgårdar och lummiga träd, bara 100 meter från sandstranden Achladies. På sandstranden finns flera matställen och solstolar att hyra. Härifrån finns det även möjlighet att ta båttaxi till Skiathos stad och den gamla hamnen.

Hotellets restaurang Rose Garden erbjuder traditionell hemlagad mat till lunch och middag. Enklare frukostbuffé ingår. På hotellet finns också en bar och ett café.

Wifi ingår på stora delar av hotellområdet. Deponering i receptionen mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom hotellet.

Det ligger två supermarkets i området. Stranden Vassilias når du på ca 15 minuter och Megali Ammos ligger ca 20 minuters promenad bort. Busshållplats ligger ca 100 meter bort, med bussar till Skiathos stad och den berömda stranden i Koukounaries. Skiathos stad och Skiathos flygplats ligger ca 10 minuters bilresa bort.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 08.00-10.00.

Alla hotell, Achladies

Azzurro

Azzurro är ett fint och familjärt lägenhetshotell i Achladies som ligger på en höjd med fin utsikt över Egeiska havet. Hotellet har ett fint poolområde som passar alla åldrar och i omgivningarna hittar du gamla knotiga olivträd. Från hotellet har du gångavstånd till stränderna Vassilias och Achladies.