Vontzos

Vontzos är ett enkelt familjehotell på ön Skiathos. Hotellet ligger i en fridfull miljö bland rosenträdgårdar och lummiga träd precis intill sandstranden Achladies.


Rumstyper

Dubbelrum för 1 person/ 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Balkongen som låg i skugga när man kom hem från stranden och hade utsikt över havet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 59 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vontzos ligger i en grön och fridfull miljö med rosenträdgårdar och lummiga träd, bara 100 meter från sandstranden Achladies. På sandstranden finns flera matställen och solstolar att hyra. Härifrån finns det även möjlighet att ta taxi-båt till Skiathos stad och den gamla hamnen.

Hotellets restaurang Rose Garden erbjuder traditionell hemlagad mat till lunch och middag. Enklare frukost ingår och serveras mellan kl. 08.00-10.00. På hotellet finns också en bar och ett café.

Gratis wifi på stora delar av hotellområdet. Deponering i receptionen mot avgift. Parkering.

Det ligger två supermarkets i området. Stranden Vassilias når du på ca 15 minuter och Megali Ammos ligger ca 20 minuters promenad bort. Busshållplats ligger ca 100 meter bort, med bussar till Skiathos stad och den berömda stranden i Koukounaries. Skiathos stad och Skiathos flygplats ligger ca 10 minuters bilresa bort.

Måltider

Enklare frukost.

Bra att veta

Det finns trappor och nivåskillnader inom hotellet.

Alla hotell, Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia är ett omtyckt lägenhetshotell som bjuder på en härlig utsikt över Egeiska havet. Här bor du i ljusa lägenheter som alla erbjuder gratis wifi och havsutsikt. När du känner för att bada i havet ligger stranden bara en kort promenad bort.

Esperides (Skiathos)

På hotell Esperides bor du i direkt anslutning till den populär stranden i Achladies, som omges av tavernor, barer och platser för vattensporter. Taxibåtar kan ta dig från stranden till Skiathos stad.

Villa Youla

Nära centrum i Achladies på Skiathos ligger det lilla familjedrivna lägenhetshotellet Villa Youla. Här bor du några minuters promenad från stranden och ca en kvart med bil från Skiathos stad.

Suzanna

Lägenhetshotellet Suzanna har ett perfekt läge alldeles intill stranden i Achladies. I lägenheterna finns allt du behöver om du vill laga frukosten hemma. Hotellet erbjuder lägenheter i olika storlekar och ett poolområde med en separat barnpool. På stranden i Achladies finns det vattensporter och båttaxi till Skiathos stad.

Belvedere

Hotell Belvedere på Skiathos ligger några minuters promenad från den vackra sandstranden i Achladies. Här väntar en avslappnad vistelse där halvpension ingår.