Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-15


8 av 10

+
Det lilla familjära hotellet, bra service, trevlig personal, läget nära stranden.
-
Myggnätet i mitt rum var trasigt, vore bra om det även rekommenderas från hotellet att införskaffa myggmedel då det var mycket mygg i rummet. Frukosten var ingen höjdare, även om den nära nog motsvarade det två stjärniga hotellets standard. Wifi saknades helt i mitt rum.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


8 av 10

+
Lugnt å trevligt
-
Lite mer köks redskap

Bekräftad gäst: 2024-05-25


8 av 10

+
Personalen och hela hotellet. Lugnt och fräscht med vänlig och hjälpsam personal.
-
Hotellet var mycket bättre än jag trodde - det hade ju bara 2 i betyg. Värt högre! Frukosten var knaper men att det ens fanns frukost var ju toppen.

Bekräftad gäst: 2024-05-25


5 av 10

+
Familjeägt litet hotell — gillas. Dock borde nog inte hela familjen jobba inom servicesektorn, det låg inte för dem.
-
Kylskåp på rum trasigt vilket omöjliggjorde egen frukost. Ingen vattenkokare på rummet. Inga myggardiner i fönstren vilket torde vara ett MÅSTE i ett så myggtätt område. (Fanns dock i badrummet) VÄLDIGT lyhörd även mellan rum och inte bara via fönster.

Bekräftad gäst: 2024-05-25


9 av 10

+
Personlig service renlighet
-

Bekräftad gäst: 2023-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

53% av resenärerna rekommenderar

95 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
17
Bra
 
12
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-08-28

av Susanne H Kungsbacka, Sverige

Hotell med bra läge

Trevlig personal, städningen varje dag var bra. Sängarna var sköna och bättre en många andra hotell i Grekland. Läget med 2 min promenad till stranden. Den kontinentala frukosten var helt ok. Bröd, ägg, pålägg, yoghurt med honung var väldigt god. Dock är det mycket trafik på stora vägen utanför. Inget som stör i hotell rummet men kan vara lite jobbigt att ta sig till affärerna som ligger väldigt nära.

 
2023-07-13

av Ccljnrd

Härligt familjeägt hotell!

Trevligt familjeägt, enkelt hotell precis vid härliga Achladies strand! Prisvärt, bra service och trevligt välkomnande bemötande av nuvarande ägare! Restaurang Rose Garden som tillhör hotellet serverar goda grekiska rätter från kl 18 och framåt. Perfekt för dig som vill sola, bada, vila och ta taxibåten in till Skiathos stad någon kväll.

 
2019-07-02

av Josefinlo

Smutsigt

VÄLDIGT basic hotell, snarare som ett vandrarhem. Vi fick inga nya sängkläder eller handdukar om vi inte bad om det själva. Städningen var under all kritik. När vi anlände första dagen fick vi rensa avloppet på hår själva... Fullt med myror och spindlar i hela rummet. På frukostbordet sprang det myror och porslinet var smutsigt. Maten var samma gamla torra baguettbitar varje dag. Gubben som äger hotellet ger ett väldigt tydligt intryck av att man är ivägen och man känner sig som en inkräktare i deras hem. Det enda som var bra här var läget.

 
2018-06-01

av norrmanchrister Helsingborg, Sverige

Katastrof hotell

Mycket dåligt hotell, frukosten går ej att äta, chefen för hotellet tänker bara på pengar, går in på rummen utan lov och kollar, deras restaurang drivs av sonen som satt i system att salta notan och hoppas han ej blir upptäckt, dålig service på handdukar och badlakan, duschen är enorm 60x60 cm, hela badrummet flyter när man duschat, vi fick använda egna badlakan mestadels av tiden,MITT RÅD ÄR ATT VÄLJA ETT ANNAT HOTELL

 
2017-08-09

av annelied84 Göteborg, Sverige

A very basic hotel

Nära stranden. verkligen ett plus. Frukostbuffé stod det.... ja det var: yoghurt, honung vitt bröd kalvkorv,ost, flingor, mjölk, juice,någon grekisk kaka. Inte en enda grönsak eller grovt bröd. kaffet var jättesvagt, som te...Samma varje dag. men men ... något i magen iallafall... Mygg på nätterna så köp myggspray och moskito spray som man sätter i eluttaget. Finns på supermakten bredvid. Där det för övrigt jobbade en JÄTTETREVLIG man. Helt ok hotell ändå om man inte vill betala så mycket... Jättemysiga båtar från stranden till andra stränder och öar och in till Skiathos stad. Vi skulle hyrt scootrar men kom på att det var bättre med båtarna.