Azzurro

Azzurro är ett fint och familjärt lägenhetshotell i Achladies som ligger på en höjd med fin utsikt över Egeiska havet. Hotellet har ett fint poolområde som passar alla åldrar och i omgivningarna hittar du gamla knotiga olivträd. Från hotellet har du gångavstånd till stränderna Vassilias och Achladies.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer. Enrumslägenheter i etage för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra hotell, med trevlig personal och värd. Välstädade rum, byta av handdukar och lakan var 3:e dag
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 34 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet Azzuro är vackert beläget på en höjd med utsikt över Egeiska havet och de intilliggande öarna. Njut av utsikten och en svalkande en frappé i poolbaren. Poolområde med en pool som har barnsektion. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. På hotellet finns även en restaurang som serverar frukost, lunch och middag.

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet har ingen reception, men under dagtid finns personal tillgänglig i poolbaren. Hotellet ligger på en höjd, och vägen till stranden går via en brant backe. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 300 meter från hotellet, nedanför backen. På grund av problem med framkomlighet tas bagaget direkt till hotellet med en separat transport.

Ca 350 meter till centrum av Achladies där du hittar några tavernor och restauranger. Ca 4 kilometer till centrum av Skiathos stad där du finns ett brett utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. Bra bussförbindelser till Skiathos stad och stränderna på ön. Det är också möjligt att ta taxibåt från stranden i Achladies till Skiathos stad.

Måltider

Inga måltider ingår.

Alla hotell, Achladies

Vontzos

Vontzos är ett enkelt familjedrivet hotell på ön Skiathos. Hotellet ligger i en fridfull miljö bland rosenträdgårdar och lummiga träd precis intill sandstranden i Achladies.