Azzurro

Azzurro är ett fint och familjärt lägenhetshotell i Achladies som ligger på en höjd med fin utsikt över Egeiska havet. Hotellet har ett fint poolområde som passar alla åldrar och i omgivningarna hittar du gamla knotiga olivträd. Från hotellet har du gångavstånd till stränderna Vassilias och Achladies.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer. Enrumslägenheter i etage för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 27 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet Azzuro är vackert beläget på en höjd med utsikt över Egeiska havet och de intilliggande öarna. Njut av utsikten och en svalkande en frappé i poolbaren. Poolområde med en pool som har barnsektion. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. På hotellet finns även en restaurang som serverar frukost, lunch och middag.

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet har ingen reception, men under dagtid finns personal tillgänglig i poolbaren. Hotellet ligger på en höjd, och vägen till stranden går via en brant backe. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 300 meter från hotellet, nedanför backen. På grund av problem med framkomlighet tas bagaget direkt till hotellet med en separat transport.

Ca 350 meter till centrum av Achladies där du hittar några tavernor och restauranger. Ca 4 kilometer till centrum av Skiathos stad där du finns ett brett utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. Bra bussförbindelser till Skiathos stad och stränderna på ön. Det är också möjligt att ta taxibåt från stranden i Achladies till Skiathos stad.

Måltider

Inga måltider ingår.

Alla hotell, Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia är ett omtyckt lägenhetshotell som bjuder på en härlig utsikt över Egeiska havet. Här bor du i ljusa lägenheter som alla erbjuder gratis wifi och havsutsikt. När du känner för att bada i havet ligger stranden bara en kort promenad bort.

Esperides (Skiathos)

På hotell Esperides bor du i direkt anslutning till den populär stranden i Achladies, som omges av tavernor, barer och platser för vattensporter. Taxibåtar kan ta dig från stranden till Skiathos stad.

Suzanna

Lägenhetshotellet Suzanna har ett perfekt läge alldeles intill stranden i Achladies. I lägenheterna finns allt du behöver om du vill laga frukosten hemma. Hotellet erbjuder lägenheter i olika storlekar och ett poolområde med en separat barnpool. På stranden i Achladies finns det vattensporter och båttaxi till Skiathos stad.

Vontzos

Vontzos är ett enkelt familjehotell på ön Skiathos. Hotellet ligger i en fridfull miljö bland rosenträdgårdar och lummiga träd precis intill sandstranden Achladies.