Resor till Lardos, Kiotari & Pefkos

  • Strandnära hotell
  • Här väntar en avslappnad semester

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Res till någon av de mysiga byarna Lardos, Kiotari och Pefkos och upplev en avslappnad och lugn semester. De tre små byarna har alla nära till härliga bad – oavsett om det är i små badvikar eller vid långa klapperstensstränder. Vattnet är kristallklart och perfekt för dig som vill utforska livet under vattenytan.Fakta om Lardos, Kiotari & Pefkos

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen till Pefkos, Lardos och Kiotari och tar det cirka 1 timme och 25 minuter. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Pefkos har en smal liten sandstrand i centrum och större klapperstensstränder i närheten. I Lardos finns trevliga badmöjligheter med grov sand eller klappersten. I Kiotari ligger en lång klapperstensstrand med bra snorklingsmöjligheter och vattensporter.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 27°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 19°c
dec 16°c
7,9 av 10 Lardos, Kiotari & Pefkos
Våra gästers betyg, baserat på 1503 omdömen

Restips för Rhodos

På Rhodos finns mycket att se & göra! Ta del av våra bästa restips för Rhodos.

Restips - Rhodos

Hitta ditt Rhodos

Vilken del av Rhodos passar dig bäst?

Hitta ditt Rhodos

Alla orter Rhodos

Ialyssos & Ixia

Res till Ialyssoskusten på Rhodos västsida och unna dig en skön semester på någon av våra hotell i Ialyssos och Ixia. Här väntar bra stränder, mysiga byar och storslagna solnedgångar!

Afandou & Kolymbia

Boka nästa resa till någon av de härliga turistorterna Afandou eller Kolymbia. I Kolymbia kan du se fram emot moderna hotell och en eukalyptuskantad huvudgata. Afandou är en av öns äldsta byar och lockar med en av Rhodos längsta stränder – Afandoustranden. Vattnet i bukten är kristallklart och håller en skön badtemperatur. Närheten till Rhodos stad gör Afandou och Kolymbia till de perfekta resmålen – här kan du kombinera sol och bad med livligt stadsliv om kvällarna.

Kalithea & Faliraki

Res till stillsamma Kalithea och Koskinou och förlora dig bland pittoreska kvarter och fina stränder som är som gjorda för fartfyllda vattenäventyr. Vill du bo intill den sköna Falirakistranden på ett hotell med hög komfort för både par och familjer är hotell Epsilon ett bra val.

Rhodos stad

Rhodos stad är det perfekta resmålet om du är ute efter sol och bad i kombination med historia och trendigt stadsliv. Här kan du spendera dagarna vid stranden, strosa runt på shoppinggatorna eller slå dig ner i den livfulla Mandrakihamnen och spana på båtarna som lägger till. Missa inte heller att ta en promenad genom gamla stan.

Lindos

Res till vykortsvackra Lindos på semester. Byn är en av Rhodos, och hela Greklands, mest kända byar med vitkalkade små hus med blåa dörrar, smala gränder och ett antikt tempel. Dessutom finns det flera fina stränder i närheten. Med Apollo bor du på hotell av det lite lyxigare slaget som erbjuder mycket bekväma boenden.