Kundomdömen om Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-06


3 av 10

+
Rummet med utsikt och badkar. Trevligt uppbyggt längs klippig kant och olika byggnader så det inte kändes som ett jättestort komplex. Små vindlande gångar gav trevligt intryck.
-
Förväntade mig bättre mat, fler öppna restauranger, trevligare restaurangmiljö (utomhus var ok) bättre funktionalitet på bokning - man har väl rätt till sina 3 bokningar på a la care - så hur kan de vara slut?

Bekräftad gäst: 2024-06-02


10 av 10

+
Maten var väldigt god och det var bra variation i stora matsalen.
-
Jag tyckte priserna på spa var lite dyraste i dyraste laget.

Bekräftad gäst: 2024-06-02


3 av 10

+
Närhet till Stranden och pizzerian på stranden.
-
Servicen, tog lång tid att få hjälp vid klagomål. Hade fel på duschen, kom kokhett vatten så jag brände mig och sen inget vatten alls. Knappt någon ursäkt för skadan och tid att åtgärda problem så att vi kunde duscha. Bytte smutsiga lakan sent in på kvällen trots att jag klagade tidigare och barnen behövde sova. Förväntar mig rena sängar när jag kommer till ett hotell. Svårt att få hjälp med bokning av resturang av personal de sa att allt var uppbokat under hela vår vistelse. Dålig städning och buffé

Bekräftad gäst: 2024-05-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-30


8 av 10

+
Rent i reception och de allmänna toaletterna. Bra att de fanns flera restauranger.
-
Bättre service vid måltiderna gällande att se över bestick och servera dryck vid frukost, lunch och middag. Stressade och för få personal vid poolbaren.

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
Personalen, maten, restaurangerna, poolområdet
-
Standard i badrummet. Stranden som var långt ifrån sandstrand - en besvikelse. Dålig uoppkoppling via wifi, givk inte att streama sport eller film.

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Super skön säng. Läget vid stranden. Lugnt och skönt rum.
-
Har inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2024-05-16


8 av 10

+
Pizza på stranden, bra minibar, bra service
-
Väldigt salt på pool, bättre utbud på buffen, gå att boka a la carten, snabbare service väldigt långsamt i barerna

Bekräftad gäst: 2023-07-16


6 av 10

+
Tillgången till mat på dygnets alla timmar.
-
Hotellrummen/bungalows behöver fräschas upp, rummet som vi bodde i motsvarar kanske max två stjärnor , väldigt slitet.

Bekräftad gäst: 2023-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

4740 omdömen
Utmärkt
 
2871
Väldigt bra
 
1138
Bra
 
453
Mindre bra
 
167
Underkänt
 
112

5 senaste omdömen

2024-05-17

av mariabrunk Stockholm, Sverige

Super nöjd

Super fint hotell som ligger vid jätte fin strand i lugnt område. Jätte god mat och olika alternativ varje dag. Skönaste sängen jag sovit i i Grekland. Hotellområdet känns som att det är byggt som en liten grekisk by. Jag bodde i en stor bungalow. Så lugnt och skönt och inte störd av oljud.

 
2022-07-10

av lisablom175

Fin och bekväm semesterresort!

Toppenresort med bra personal, rent o fint. Bra service från all personal! Fantastiskt bra all inclusive med god variation av maträtter, mycket som lagades ”á la minute” i bufférestaurangen. Trevligt att resorten består av flera mindre byggnader, gör att stället inte känns lika ”komplexigt”.

 
2021-07-23

av 672sevakv Sverige

10 av 10

Grymt hotell med fantastisk personal!!! Har varit 2 veckor (under covid tiden) med familjen. Stort tack till alla personal från receptionen till beach bar )). Kommer inte ihåg alla namnet men kan skriva några... Lili, Florentina från receptionen, Aggelos, Stefanos, Irini från huvud restaurang, Despina strand bar och Elisabet från huvud bar. Varma hälsningar från 703 rummet)))

 
2019-08-21

av malouelise Strängnäs, Sverige

Helt klart prisvärt!

Detta hotell hade förtjänat en femma om det inte vore för att sängarna var vedervärdiga, jag är gravid och min sambo har ryggproblem och vi båda behöver uppsöka en kiropraktor när vi kommer hem, och det finns mer att önska av AC:n. I övrigt har vi älskat att kunna käka på olika restauranger med ala carte och personalen är fantastisk. Maten är över förväntan och man har valmöjligheter och behöver inte äta samma mat som på många andra all inclusive. Som på alla hotell är det idioter som går upp i gryningen och ”paxar” solstolar vilket är oerhört frustrerande. Både stranden och poolen är en kamp att få plats. Vi är överlag väldigt nöjda för att inte vara ”all inclusive människor” och mest plus till fantastisk personal.

 
2019-07-26

av joonathangallo Stockholm, Sverige

Fantastisk service och all inclusive!

Efter att ha varit på flera 5-stjärniga hotell i Grekland kan vi konstatera att detta hotell är bäst hittills, främst tack vare den fantastiska och vänliga personalen på alla områden. När vi anlände fick vi ett varmt välkomnande av Christos och personalen och därefter skjuts i golfbil av Michalis till våra rum där han släppte av oss och vårt bagage. Bara där insåg vi att service är a och o på detta hotell. Vill du bara koppla av, äta och dricka gott är detta hotellet för dig. I och med att hotellet erbjuder ultra all inclusive 24/7 behöver du aldrig tänka på hungern, då det finns ett stort urval av maträtter placerade på olika ställen runtom på hotellet och på stranden. Fördelen med att hotellet befinner sig på södra delen av Rhodos är att man har nära till Lindos, Pefkos och Lardos. Rekommenderar verkligen att ta en dagsutflykt till Lindos där man hittar en massa butiker men framförallt den vackra stranden och Akropolis. Hit tar du dig med buss på mindre än en halvtimme som åker ofta och kostar max 3 euro. Några plus: + Service Det är framförallt servicen som gör att hotellet får högsta betyg då personalen strävar efter att hjälpa till så gott de kan. Vi fick svar på alla våra frågor och gång på gång såg de till att vi alltid var nöjda. Min fru fyllde år under vistelsen och deras guest relation manager såg genast till att de ordnade en tårta till grekiska restaurangen som vi hade bokat inför kvällen. Samtliga personer i de olika barerna hade alltid gott humör. + Ultra all inclusive 24/7 Utöver bufférestaurangen (frukost, lunch och middag) finns vedugnsbakade pizzor på stranden, souvlaki-spett vid poolområdet samt crepes och glass som man själv kan ta. Det finns en del barer att välja på och vissa erbjuder lättare tilltugg som hot dogs och toast. Till middagen finns också möjligheten att boka á la carte-restauranger där man kan välja mellan grekiskt, asiatiskt eller mexikanskt. Vi rekommenderar de två sistnämnda då grekiska restaurangen påminde lite om det som fanns i buffén. Det går även att boka á la carte-lunch på amerikanska restaurangen. Både lunch och middag kräver bokning minst dagen innan. + Poolområde och strand Både poolområdet och stranden, som ligger precis nedanför hotellet, erbjuder gratis solstolar. Här är det bra stämning och vill man ha det lite tystare rekommenderas den djupare sidan av poolen, då det är betydligt fler barnfamiljer och högljutt på andra sidan. + Underhållning Det finns entertainment team som anordnar aktiviteter vid poolområdet såväl som på stranden. Aqua gym, vattenpolo, beach volleyball och beach football blev det mest för vår del. På kvällen var det olika shower vid teatern som hade unika program varje kväll. Rekommenderas då det inte finns så jättemycket att göra utanför hotellet. Några minus, som dock inte påverkar vårt betyg: - Saltvattenpool Det var första gången vi var med om detta, men efter att ha varit på stranden föredrar vi sötvattenpool. - Skillnad på rummen Hotellet är visserligen helrenoverat men det var stor skillnad på de två rum vi hade. Ena rummet kändes betydligt mer rent och modernt.