Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 308 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


5 av 10

+
. Att det fanns kyla i rummet. Närhet till hav och affärer o restauranger
-
Väldigt svagt kaffe!!!! Smakade vatten! Mycket besviken på det. Var tvungen att göra eget kaffe. Min man saknade bacon 🥓 till frukost . Toalettsitsen satt löst. En ständigt droppande kran i badrummet. Bäddat med bara ett lakan till en dubbelsäng. Bara ett vattenglas i badrummet till tandborsten.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
Fint poolområde och bra restaurang. Läget, nära bad och restaur anger samt supermarkets
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
Personalen, plus hotellets plasering.
-
Har inget svar. Var helt ok.

Bekräftad gäst: 2023-09-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Mysigt, trevlig personal. Personligt. Kändes tryggt att mina barn kunde gå runt där själv.
-
Wi-Fi funkade knappt på rummet. Bara i vissa rum nära ytterdörren. Nere vid poolen funkade Wi-Fi bra. Men man vill gärna kunna sitta på rummet/balkongen på kvällarna och kunna nyttja det. Baren och restaurangen var bra men vissa rätter var lite för ”smaklösa”. Men den trevliga personalen höjer betyget. Jag gillar denna typen av hotell som känns personliga och mysiga. Känns tryggt när man reser med barn och tonåringar. Vi åker gärna tillbaka hit.

Bekräftad gäst: 2023-09-07


8 av 10

+
Pool området
-
Gick inte att stänga badrumsfönster och gick inte att låsa balkongdörren. Verkade ha varit en vattenskada tidigare och efter det har man inte bytt ut det skadade ytorna. Urdålig wifi

Bekräftad gäst: 2023-09-03


9 av 10

+
rent och fint, stor pool, gott om solstolar. Städning varje dag
-
lite jobbigt med ac som inte gick att reglera, högt ljud och så kallt på natten så vi var tvungna att ha filt, normalt sover vi i grekland endast med lakan. Man kunde stänga av ac/fläkt på natten genom att ta ur elkortet men då blev det istället utan el och kolsvart på natten

Bekräftad gäst: 2023-08-30


5 av 10

+
-
Äcklig toalett, såg ut som mögel

Bekräftad gäst: 2023-08-29


8 av 10

+
Läget ,nära till strand och restauranger. Fint stort poolområde,gott om solstolar
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

241 omdömen
Utmärkt
 
112
Väldigt bra
 
85
Bra
 
24
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2023-09-07

av nora y

Se upp för dåligt hotell

Jag hade nyligen oturen att bo på Villas Duc under min vistelse på Rhodos. Jag måste säga att min vistelse inte var inte särskilt positiv. Hotellet hade flera brister som påverkade min resa negativt. En av de största problemen på Villas Duc var personalens beteende. Jag upplevde dem som störiga och oprofessionella. De verkade ofta ointresserade av att hjälpa gästerna och var inte alltid tillgängliga när vi behövde assistans eller hade frågor. Detta skapade en oönskad spänning och gjorde vistelsen mindre trevlig än förväntat. En annan negativ aspekt av hotellet var problemet med myror i rummen, inklusive i vårt rum. Trots att vi rapporterade problemet till personalen, verkade de inte vara särskilt angelägna om att åtgärda det. Sammanfattningsvis, om du planerar att besöka Rhodos, skulle jag rekommendera att överväga andra alternativ för boende.

 
2023-08-27

av Nora H

VARNING VARNING VARNING!!!!

En Chockerande Upplevelse: Bojkotta Villa Duc Hotel och Apollo Resor Jag vill dela den skrämmande händelsen från vår vistelse på Villa Duc Hotel i Rhodos. Vår förväntade avkopplande semester förvandlades till en mardröm för oss och våra vänners barn. Vi utsattes för attacker och hade det hela dokumenterat på film via hotellets övervakningskameror. Trots detta kastades vi ut, och Apollo Resor valde att ställa sig på hotellets sida med bortförklaringar. Apollo Resors brist på stöd och skydd för våra barn har skakat vår tillit till dem. Vi uppmanar er att stå med oss i att bojkotta Villa Duc Hotel och att noga överväga innan ni bokar med Apollo Resor. Denna händelse har inte bara skapat rädsla och ilska, utan har också sårat våra barn. Det är dags för företag att ta ansvar för kundernas trygghet och agera för en förändring. Låt oss tillsammans stå upp för en respekterande och ansvarsfull reseindustri.

 
2023-08-25

av Omta A

VARNING VARNING VARNING!!! SÄMSTA HOTELLET MED VÄRSTA PERSONALEN

DETTA ÄR DE VÄRSTA HOTELLET SOM FINNS! Min 10de gång i Grekland och detta är första gången vi upplever något så hemskt som detta. Personalen ( STEFAN och tjejen i baren ( dottern till ägaren) är väldigt väldigt otrevliga och oprofessionella. Skriker och hotar oss där på hotellet, dansken är väldigt hotfull och aggressiv. Han hotade oss och kom fram o ville slå min partner. Hela händelsen är polisanmäld både i Grekland & Sverige. vi reste med resebolaget Apollo och de är inte alls hjälpsamma heller. VÅRA BARN ÄR traumatiserade av hela händelsen för allt detta hände framför våra barn. Vi blev utslängda från hotellet med våra små barn och spädbarn mitt på dagen i värmen. Enligt Apollo har hotellet rätt att slänga ut sina gäster även om gästerna bli attackerade fysiskt så har det tyvärr rätt att slänga ut sina gäster med barn. Vi kände deras otrevlighet redan första dagen vi landade på detta hotellet, de tittar snett och stör sig på allas barn och skäller ut alla för att man har mat med sig. Väldigt väldigt otrevliga!!! Snälla boka inte detta hotellet hela eran semester blir förstörd och boka inte genom Apollo för de hjälper inte med något! De bryr sig inte om sina resenärer. Finns även massa kryp i alla rum!

 
2023-07-09

av Anna P Stockholm, Sverige

Hotell Villas Duc

Rummet var bra och hotellområdet också. Söta katter som promenerade omkring och vacker natur att njuta av. Vi hade halvpension och frukosten kunde ha erbjudit mer samt att det ibland blev lång väntetid på kvällen då man skulle äta. Det var inte buffé på kvällen utan á la carte och då blir man beroende av personalen som serverar dig vid bordet. Trevligt med livemusik några gånger i veckan. Positivt också när det en kväll ordnades kvällssimning i poolen. Ett helt ok hotell med närhet till havet och butiker.

 
2022-09-05

av ElizabethR2250

Motsvarade inte mina förväntningar

2 veckor i en 2-rumslägenhet på vån 3. Ok pool. Gott om solsängar. Underhållet rejält eftersatt i lägenheterna. Handdukar med hål och fransar. Lakanen var gråbruna . Strömmen gick flera gånger. Airconditionern svajig. Trasig dörr som höll på att falla isär. Ingen kedja eller vred på insidan utan man måste låsa in sig med nyckel från insidan . Gick ej att ha nyckeln sittande i låset för då fick man ingen ström. Olustigt utifrån brandsynpunkt. Dörren hade en glipa på 2-3 cm = kryp kunde traska in. Vi blev mycket bitna. Slitna möbler. Ingen belysning eller lampa som gav ljus nog för att kunna lösa korsord eller läsa. Wifi uselt. Vi använde mobildata i 2 veckor. Mini- tv som var märkligt placerad uppe i takhörnet i sovrummet. Taket i lägenheten var mörkt brunmålat trä/snedtak vilket bidrog till en nedtyngd mörk känsla. Köksdelen bra. Kylskåpet med pålitligt frysfack. Sängarna gamla. Mycket hårda och "konstiga" . Inga täcken . Bara tunnt lakan. Hotellet bestod av ett antal fristående byggnader som satt ihop via "broar" mellan husen . Dessa bestod av löst sittande små brädor. Flera var helt lösa och slitna och såg ut som att de skulle kunna rasa när som helst. obehagligt. Kod-safeboxen trasig. Vi kallade på hjälp och det kom en äldre man som gav oss nyckel till ett annat skåp. Han sa att också han hade nyckel till det skåpet vi skulle använda för våra värdesaker.... Hotellet är ok– inte mera. Ett lågbudgethotell. Hotellet hade INTE den standard jag trott och förväntat mig.