Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Det bästa med det var att vi var i princip själva och det var lugnt och trivsam miljö. Pool och trädgård var toppen.
-
Förnya rummen, de kändes som om vi var tillbaks på 80-talet.

Bekräftad gäst: 2021-10-06


9 av 10

+
Bra lgh, lungt och skönt
-
Bra hotell men det bör stå på hemsidan att det ligger bredvid Poseidonia så att det går att hitta dit med buss eller taxi. Blev dyrt att försöka hitta dit.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Rent, fräscht, trygg mathantering, mkt vänlig och hjälpsam personal, framkomligt med rullator
-
Adressen!!! Tydliggöra att Orion Hotels inte är ett eget hotell utan adress och entre’ är via Poseidonia! Vi blev avsläppta på en adress där inget hotell fanns, mitt i natten!

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
de mesta var bra.
-
mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2021-09-27


6 av 10

+
Väldigt trevlig personal i receptionen
-
Vår lägenhet var väldigt fuktig, inget torkade i lägenheten och även torra kläderna kändes fuktiga. Det var vatten konstant på golvet på toaletten, läcka?

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Litet och trevligt hotell , grön och vacker trädgård. Rent och snyggt kring markterasserna och runt och i poolen. Eftersom det är så litet blir det mer kontakt med övriga boenden vilket var väldigt trevligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Det lugna läget. Fint runt poolen. Solstolar med sol/skugga till alla gästerna
-
Ta bort hund som skäller

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

+
Det lite avskilda läget och att det bara var 12 lägenheter reserverade för vuxna.
-
Visst är katter mysiga, men när det gör ifrån sig i grönområdena, så luktar det inte så gott. De får även ägarens hundar att skälla lite för ofta också.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Lugnt och fin miljö
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


Something went wrong when loading reviews.