Kundomdömen om Orion (Rhodos)

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 102 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Väldigt trevlig personal i receptionen
-
Vår lägenhet var väldigt fuktig, inget torkade i lägenheten och även torra kläderna kändes fuktiga. Det var vatten konstant på golvet på toaletten, läcka?

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Litet och trevligt hotell , grön och vacker trädgård. Rent och snyggt kring markterasserna och runt och i poolen. Eftersom det är så litet blir det mer kontakt med övriga boenden vilket var väldigt trevligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Det lugna läget. Fint runt poolen. Solstolar med sol/skugga till alla gästerna
-
Ta bort hund som skäller

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

+
Det lite avskilda läget och att det bara var 12 lägenheter reserverade för vuxna.
-
Visst är katter mysiga, men när det gör ifrån sig i grönområdena, så luktar det inte så gott. De får även ägarens hundar att skälla lite för ofta också.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Lugnt och fin miljö
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Personalen Läget
-
Sängarna var utan bäddmadrasser så jag fick väldigt ont i ryggen. Det viktigaste med ett hotellrum är sängen.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

+
Rent med bra service. Bra läge i området.
-
Störande hundgård med hundar som skällde titt som tätt

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

+
Lungt o trevligt.Alltid plats vid poolen.
-
Ta bort dom stackars hundarna som stod o skällde ibland. Ingen ägnade dem någon tid var inspärrade hela veckan!

Bekräftad gäst: 2019-09-25


8 av 10

+
Lugnt å tyst nära till polen grönt o fint !
-
För hårda sängar förslag bädd madras

Bekräftad gäst: 2019-09-22


Something went wrong when loading reviews.