Kolymbia Star

Kolymbia star är ett familjevänligt hotell där All Inclusive ingår. På hotellet finns flera härliga poolområden och vattenrutschkanor för både stora och små. Här bor du i moderna rum i lugna omgivningar och med gångavstånd till stranden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Att det fanns lite olika pooler.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1635 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kolymbia star är ett familjevänligt All Inclusive hotell i utkanten av Kolymbia med tre härliga poolområden. Här finns bland annat en separat barnpool med vattenlek, en pool med vattenrutschkanor och en relaxpool. Gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot deposition. För att få åka i de större vattenrutschkanorna måste man fyllt 7 år och vara minst 120 cm. Pool-/snackbar finns vid poolområdet med vattenrutschkanorna.

På hotellet finns en bufférestaurang och en à la carte-restaurang som erbjuder grekiska och internationella rätter. Vårdad klädsel krävs kvällstid i restaurangerna. Lobbybar med tv där sportevent visas.

Gratis wifi på hela hotellet. Biljard och tennis mot avgift. Gratis bordtennis. Gym och yoga mot avgift på systerhotellet Casa Cook (åldersgräns 16 år). Spabehandlingar kan reserveras på systerhotellet Sentido Port Royal (mot avgift). Busshållplats nära hotellet. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00.
 • Snacks i poolbaren, kl. 12.30-16.00.
 • Eftermiddagsfika vid poolbaren, kl. 16.00-18.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest populära och omtyckta Apollo Mondo Family-hotell. Detta flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer. I restaurangerna serveras välkomponerade rätter och barnen har en egen buffé att plocka från. Nära hotellets strand finns ett trädäckat poolområde med en relaxpool där vuxna kan slappna av. Till sommaren 2023 kommer dessutom hela hotellet inklusive rummen/lägenheterna att genomgå en renovering för en ännu härligare semesterupplevelse.

Lutania Beach

Välkommen till Lutania Beach, ett trevligt All Inclusive-hotell beläget direkt på stranden i Kolymbia. Här finns ett fint poolområde med en härlig utsikt över havet.

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Sentido Asterias Beach Resort

Välkommen till Sentido Asterias Beach Resort, ett fint hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer. Detta är ett modernt hotell i lugna omgivningar, direkt på den härliga Afandoustranden på Rhodos östkust. Här väntar ett härligt poolområde och lugna dagar i solen.

St George Resort

På hotell St George Resort i Archangelos bor du i rymliga och bekväma dubbelrum. Hotellet har ett härligt poolområde i trädgården och vid poolbaren kan du ta en kaffe i skuggan. Välkommen till ett hotell bortom turiststråken!