Kundomdömen om Casa Cook Rhodes

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

689 omdömen
Utmärkt
 
581
Väldigt bra
 
77
Bra
 
18
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-04

Inlägg av StinaD_12 Borås, Sverige

Det här är Rhodos pärla!

Vi var här för tre år sedan och kan bara säga att ALLT har blivit bättre. Här checkar man in men vill aldrig checka ut. Det är så laid back och som gäst kan du inte annat än att koppla av. Rummen är helt fantastiska och har allt du behöver. Varm och ren pool. Maten är en upplevelse, man håller fast vid det grekiska men i många avseenden tar man ut svängarna – mycket positivt. Personalen har stor vinkunskap och servicen är på topp. Restaurangchefen Giannis gör allt för att du som gäst ska känna dig speciell. Hela området är lugnt och för oss är det en klar fördel att man har en gräns på 16 år. Ett stort tack till hotellchefen Panos – utan dig vore Casa Cook ingenting. Vi kommer att åka hit fler gånger!

 
2019-05-23

Inlägg av nikitaeng Göteborg, Sverige

Felfritt hotell, här behövs inget annat

Vi bodde en vecka på detta perfekta hotell. Det är precis så bra som det ser ut på bilderna. Vi hade frukost och middag inkluderat men lunchen var inte dyr och höll en riktigt hög klass. Middagarna var en ny 6-rätters meny varje kväll. Om ni får chansen att välja ett rum, ta ett vars utsikt är mot berget. Då slipper man insyn från andra gäster. Byn som hotellet ligger i har i princip bomat igen totalt, men det gör inget för hotellet har allt som man kan önska för en veckas semester.

 
2018-10-08

Inlägg av georgehansen76 Stockholms län, Sverige

Härligt hotell med tip top service

Casa cook konceptet är fantastiskt bra. Jag rekommenderar att ta egen villa med egen pool eller åtminstone dem bättre större rummen med egen tillgång till pool som ligger mot berget. Tyvärr ligger inte hotellet vid vattnet men det visste jag redan om när jag bokade, restaurangen på hotellet lever upp till förväntningarna. Frukosten är 4+ och middagen även så. Första hotellet i Grekland jag känner att personalen verkligen vill jobba och brinner för sitt yrke.

 
2018-07-18

Inlägg av sannakinberg Åkersberga, Sverige

Bröllopsresa

När vi kom fram efter en lång resa fick vi börja med att vänta 1,5 timme i bar/reception på vår svit som inte var färdigstädad. När vi väl fick sviten var den väldigt fin förutom myror på rummet. Vi hade mailat både Ving och hotellet om att detta var vår bröllopsresa ändå hade de inte en aning om detta... Personalen var vänlig men ung och oerfaren! De hade inte koll på någonting och stämningen var olustig. Redan första dagen fyllde vi i en enkät om att min man var nötallergiker. Trots detta serverades han nötter VARJE middag. Det glömdes bort beställningar och all service var väldigt långsam och osäker. Hierakin på hotellet kändes olustig då all beställning gick i tre led. Beställde man tex en kaffe så gick beställningen genom tre personer medan cheferna (vuxna män) stod i bakgrunden och kontrollerade allt i minsta detalj. Som gäst var man också kontrollerad i allt man gjorde vilket kändes olustigt. Hotellet var fint men väldigt tillrättalagt på ett konstigt sätt. Maten var sådär. Gymmet däremot var väldigt bra! Bra maskiner och en jättetrevlig instruktör! Brandlarmet gick fyra ggr pga fel vilket störde oss.

 
2018-05-24

Inlägg av 712anderso Karlstad, Sverige

Borde klassas som 4-stjärnigt

Fantastisk frukost med allt man kan önska. Otroligt fint rum med bra uteplats och fin utsikt, dock saknades parasoll/solskydd vid hotellrummet. Underbart badrum och ffa dusch. Bra aktiviteter och service. Det enda negativa var dock ett lite för avsides läge med lång promenad både till strandens bästa spot och centrum samt något högljutt poolaggregat som brummade. Städningen var dålig vid ankomst och åtgärdades slarvigt trots påpekande. Trots detta ett jättebra hotell! 👍