Naxos Magic Village

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till den grekiska ön Naxos och Naxos Magic Village som är byggd likt en amfiteater på sluttningen av Stelida-kullen. Här kan du njuta av en vacker utsikt över Egeiska havet och du har nära till stranden.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer. Enrumslägenheter i nedsänkt markplan för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 114 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Naxos Magic Village är byggt i traditionell kykladisk arkitektur, med stenlagda stigar och vitkalkade väggar, som uttrycker Naxos och de kykladiska öarnas skönhet, enkelhet och lokala karaktär. Naxos Magic Village är ett av de äldsta hotellen på ön och kombinationen av komfort med den äkta grekiska gästfriheten gör hotellet till den perfekta platsen för en avkopplande semester på Naxos.

Koppla av vid poolen där du finner gratis solstolar, parasoller och handdukservice. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift.

Naxos Magic Village ligger i det lugna området Stelida, bara 250 meter från sandstranden och och 1,5 km från stranden i Agia Prokopios. Eftersom hotellet är byggt på en kulle så har du här en spektakulär utsikt över havet och mot staden och det världsberömda templet Apollo, även känt som Portara.

Hotellet ligger 4,5 km från Naxos stad och den myllrande hamnen där du kan promenera bland fiskebåtarna, njuta av en fin solnedgång eller äta något gott på en lokal taverna.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Hotellet ligger på en kulle och är därför inte lämpligt för personer med gångproblem.