Sitia Beach City Resort & Spa

Välkommen till Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias bästa hotell med tre poolområden, ett litet spa och ett härligt läge nåra stranden och bara en kort promenad från centrum. All Inclusive finns mot tillägg. Välkommen till en komplett semesterupplevelse för både par och familjer!

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum i etage för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge.Trevlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1165 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sitia Beach City Resort & Spa har två poolområden, ett större som ligger mot havet till med en pool, en barnpool, poolbar och det är här det är några aktiviteter någon timme på dagarna. Det andra poolområdet ligger på andra sidan av hotellet och har en pool och en barnpool. Solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar ingår. Poolbaren öppnar mitt på dagen och håller öppet till sen eftermiddag. Sandstranden i Sitia, som ligger bara ett stenkast från hotellet har fått den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg för god vattenkvalitet, säkerhet, service och miljöinformation. Solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar ingår på stranden för hotellets gäster.

I hotellets bufférestaurang kan välja att sitta inne eller ute på terrassen med utsikt mot ett av poolområden och havet. Restaurangen serverar en stor frukostbuffé med allt man kan önska sig och här finns även ett härligt utbud för att äta en traditionell kretensisk frukost. På lunch- och middagsbufféerna bjuds du på grekiska rätter med på närodlade produkter. Sitia Beach City Resort & Spa har certifieringen "Greek breakfast", som innebär att hotellet använder genuina grekiska produkter i sin matlagning samt att de serverar traditionella grekiska frukosträtter från Greklands alla regioner. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna. På hotellet finns även en lobbybar med generösa öppettider.

Fint spa med åldersgräns 18 år med bastu, massage och andra behandlingar mot avgift. Tennis - konstgjort gräs och utrustning ingår samt banor för minifotboll och boule. Vattenpolo, aerobics och bordtennis. Gym. På hotellet finns också möjlighet att hyra cyklar för att ta sig en tur runt Sitia. Biljard mot avgift. Lättare underhållning några kvällar i veckan.

Wifi ingår på hela hotellet. Trappor och nivåskillnader inom hotellet, bland annat vid det större poolområdet - ramper finns. Tunnel under vägen för att nå stranden. Vid sen avresa finns dusch och wc samt bagagerum. Liten kiosk finns även på hotellet. Hållplats utanför hotellet med bussar, bland annat till palmstranden i Vai. Sitia Beach utmärkelsen har fått utmärkelsen "Certificate of Excellence" så många år i rad att de numer är del av Tripadvisors "Hall of fame".

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.00-10.30.

Mot tillägg:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.30
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30
  • Eftermiddagsfika, kl. 16.00-17.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i baren, kl.10.00-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Sitia

Flisvos

Vill du bo med ett bra läge i Sitia, och vackra vyer över den glittrande bukten? Då kan Flisvos, ett prisvärt, enklare hotell, vara det bästa valet för dig. Vart du än vill ta dig, om det så är till stranden, hamnen, affärer, barer eller restauranger, är du där på fem minuter. Frukosten intas med fördel i den lilla trädgården.

El Greco Sitia

På omtyckta hotell El Greco Sitia bor du centralt bland Sitias charmiga gränder och har nära till tavernor, kaféer och barer. Ett svalkande dopp finns alltid nära till hands då havet och stranden ligger en kort promenad bort.

DeMaNi Suites

DeMaNi Suites är ett unikt hotell mitt i den charmiga staden Sitia. Här bor du i fina sviter med en egen privat uppvärmd inomhuspool eller en jacuzzi samt en bastu. Hotellets läge kan inte bli bättre, här bor du med en kort promenad till stranden och bara några meter från centrum av Sitia där restauranger, caféer och barer ligger på rad längs hamnen.