Kundomdömen om Sitia Beach City Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 195 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Rum, nära till stranden och Sitia centrum
-
Vatten var väldigt kallt i bassängen för små barnen. Så vi badade bara en gång där då blev sonen förkyld. Sen var det mest om att gå till stranden och om bada då välja annan bassängen

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Ett lugnt och skönt hotell utan en massa stress att man måste upp och paxa solstolar. Allt va så harmoniskt och avkopplande, perfekt med 2 poolområden.
-
Ganska stenig strand, fast det är inte hotellets fel. Vi va nöjda med allt förutom att maten kunde smakat mer.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Lugnt, solstolar till alla, inga paxade. Nära till allt. Lite buffemat men det som fanns smakade mycket bra behövs inte överflöd på buffen.
-
Matsalen hade problem att öppna i rätt tid.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Trevlig miljö och nära staden
-
Hårda sängar och solstolar på stranden blev aldrig avsopade, fulla med sand på morgonen.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Trevlig personal.
-
Rummet var litet

Bekräftad gäst: 2023-09-29


9 av 10

+
Läget
-
Har inga

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


10 av 10

+
Søde personaler.
-
For lang ventetid fra ankomst til man får sit værelse. 3 timer.

Bekräftad gäst: 2023-09-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1151 omdömen
Utmärkt
 
542
Väldigt bra
 
442
Bra
 
117
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-10-14

av bodilw644 Eslöv, Sverige

En härlig vecka i ett lungt tempo

En fin miljö god frukost med generösa tider . Rent o snyggt i hela anläggningen . Det enda jag inte gillade var lösa hundar och katter som sprang runt på området och i restaurangen. Mycket trevliga och duktiga tjejer som skötte om städningen av vårt rum. Vi åkte hem sent på kvällen med det hade hotellet löst bra med att man fick låna ett badrum för att kunna duscha innan avfärd. Hotellet har också ett mycket bra läge för dom som hyr bil med en stor parkering och nära till genomfartsleden. Även poolbaren serverade bra lunchalternativ . Spa avdelningen erbjöd en fantasist massage. En anläggning för att må bra och samla energi . Vi återvänder gärna hit .

 
2019-10-01

av KerstinG489 Sitia, Grekland

Mycket bra

Fint hotell i allt. Stort, rymligt , elegant, toppenpersonal. Bra och modernt rum som kanske hade vunnit lite på en bäddmadrass. Fantastisk utsikt mot pool och hav. Vi hade enbart frukost, som var i hög standard med bl.a. färskpressad juice varje morgon i riklig mängd. Köpte in oss på middagsbufféer två kvällar. Bra mat som dock kunde vunnit på att vara uppmärkt angående matintolerans. Ljuvlig poolrestaurang för lunch. Sagolikt bra strand 10 m från hotellet med klart vatten och ypperlig service i form av ett ringsystem vid varje solstol. En kort promenad till centrum med åtskilliga bra restauranger och shopping för den som så önskar.överlag mycket bra prisläge i stan. Återvänder med stor sannolikhet nästa år.

 
2019-09-24

av Escape80348

Skön semester

Fint hotell med ett fint rum. Välstädat och rent. Lite väl hårda sängar. Frukostbuffen jättefin. Ett plus för färskpressad apelsinjuice som ingick. Vi hade tagit halvpension och tyckte att middagsbuffen var lite trist. De skulle kunnat utnyttja grillkocken mycket mer. Sallad och frukt jättefräscht och gott. Poolerna var fina. Cafe Mondo var trevligt att äta lunch eller dricka ngt. Jättetrevlig personal överallt! Smidigt med passerkorten på armbandet! Stranden var tyvärr lite av en besvikelse. Ganska smal strand och vägen dit gick antingen över vägen eller genom en tunnel som det var en stor vattenpöl i och spången man skulle gå på var borttagen bitvis så en dag gick det inte att gå där för att vattnet täckte hela vägen där man skulle gå. Cikadorna i träden var ganska störande. Väldigt

 
2019-09-18

av Freidelb

Grymt bra på alla plan

Bra faciliteter, grymt bra mat. För att inte tala om personalen,Annastasia från pool baren gjorde våra dagar med ett leende. Alla var välsiht tillmötes gående, ångrar att vi inte t9g all inklusive då maten i centrala sitia var en besvikelse. Hotellets mat var klart bättre än allt vi prövat i närområdet

 
2019-09-01

av vacay-EJ Stockholm, Sverige

Underbart!

Sitia Beach är ett väldigt trevligt hotell. Rummen är rena och fina, i övrigt är hotellet väldigt fint. Perfekt läge! Jag hade en helt otrolig utsikt från mitt rum. staden, havet, viken med alla små båtar. Underbart! Solstolarna på stranden var gratis för hotellgästerna, vilket var skönt. Spaet är bra men jag tyckte att det fattades vissa behandlingar, tex pedikyr och manikyr. Mat och frukost var väldigt bra och vällagad. All personal på hotellet var trevliga och tillmötesgående! Vi hade en väldigt fin vecka på Sitia Beach!