Sitia Beach City Resort & Spa

Välkommen till Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias bästa hotell med ett rymligt poolområde, fint spa och ett härligt läge nåra stranden och bara en kort promenad från centrum. All Inclusive finns mot tillägg. Välkommen till en komplett semesterupplevelse för både par och familjer!

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1147 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sitia Beach City Resort & Spa har ett stort poolområde med fyra pooler, varav en är en separat barnpool. Solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar ingår. Poolbar som öppnar mitt på dagen och håller öppet till sen eftermiddag. Sandstranden, som ligger bara ett stenkast från hotellet har fått den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg för god vattenkvalitet, säkerhet, service och miljöinformation. Solstolar och parasoller ingår på stranden för hotellets gäster.

Bufférestaurang med uteterrass som serverar traditionell kretensisk frukost och grekiska rätter på lunch- och middagsbufféerna på närodlade produkter. Sitia Beach City Resort & Spa har certifieringen "Greek breakfast", som innebär att hotellet använder genuina grekiska produkter i sin matlagning samt att de serverar traditionella grekiska frukosträtter från Greklands alla regioner. Vårdad klädsel - långbyxor och stängda skor för män. På hotellet finns även en lobbybar med generösa öppettider.

Fint spa med massage och andra behandlingar mot avgift - åldersgräns 18 år. Tennis - konstgjort gräs och utrustning ingår samt banor för minifotboll och boule. Vattenpolo, aerobics och bordtennis. Gym. På hotellet finns också möjlighet att hyra cyklar för att ta sig en tur runt Sitia. Biljard mot avgift. Hotellets underhållningsprogram föregås på franska.

Wifi ingår på hela hotellet. Tunnel under vägen för att nå stranden. Hållplats utanför hotellet med bussar, bland annat till palmstranden i Vai. Sitia Beach utmärkelsen har fått utmärkelsen "Certificate of Excellence" så många år i rad att de numer är del av Tripadvisors "Hall of fame".

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.00-10.30.

Mot tillägg:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.30
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30
  • Eftermiddagsfika, kl. 16.00-17.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i baren, kl.10.00-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Sitia

Flisvos

Vill du bo med ett bra läge i Sitia, och vackra vyer över den glittrande bukten? Då kan Flisvos, ett prisvärt, enklare hotell, vara det bästa valet för dig. Vart du än vill ta dig, om det så är till stranden, hamnen, affärer, barer eller restauranger, är du där på fem minuter. Frukosten intas med fördel i den lilla trädgården.

Itanos

Hotell Itanos ligger i hjärtat av Sitia – med caféer, tavernor och butiker runt knuten. På takterrassen finns både pool och restaurang. Här kan du slå dig ner med en drink och samtidigt beundra havet, hamnen och stadens hus som klättrar längs bergssidan.

El Greco Sitia

På omtyckta hotell El Greco Sitia bor du centralt bland Sitias charmiga gränder och har nära till tavernor, kaféer och barer. Ett svalkande dopp finns alltid nära till hands då havet och stranden ligger en kort promenad bort.