Rumstyper på Sitia Beach City Resort & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22-24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum i etage med 2 ord. bäddar

Familjerum med markterrass. Familjerummen ligger i bungalower i hotellets trädgård och nära poolerna. På entréplan finns ett vardagsrum med två enkelsängar. En trappa upp finns ett badrum med hårtork, badkar och wc. Två trappor upp finns ett sovrum med en dubbelsäng. Öppen planlösning mellan våningsplanen och ingen dörr till sovrummet. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av två sovrum med dörr mellan rummen. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Ett badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.