Rumstyper på Mylos Villas

5-sovrumsvilla

Villan består av tre våningar. På entréplan finns ett vardagsrum med soffa, matplats och ett välutrustad kök med bord och stolar, fyra kokplattor, ugn, mikrovågsugn, kylskåp och frys samt diskmaskin och tvättmaskin - öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet samt ett sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc.

En våning upp finns tre sovrum, alla med ett badrum med dusch och wc, varav ett stort sovrum med en bred dubbelsäng med en jacuzzi i badrummet, ett sovrum med en smalare dubbelsäng samt ett sovrum med två enkelsängar. I vardagsrummet och i alla sovrum finns en tv med internationella kanaler.

I villan finns även egen enrumslägenhet där man kan bo om man vill ha det lite mer privat. Kombinerat sovrum med ett minikök med en dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc. Lägenheten ligger på nedersta våningsplanet och har direkt utgång till poolområdet.

Wifi, luftkonditionering i alla rum och deponering ingår. Strykjärn och strykbräda. Två hårtorkar. Dammsugare. Städning var fjärde dag.

Rumsstorlek: Ca 120 kvadratmeter.
Antal personer: 8 personer.