Kundomdömen om Minos Mare Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 96 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget nära havet .
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Nära till pool, god mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


10 av 10

+
Närhet till strand som var gång avstånd. Maten i restaurangen vänlig och service inriktad personal och rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


10 av 10

+
Läget vid havet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


7 av 10

+
Läget
-
Hotellet hade låst AC’n på 22 grader vilket innebar att man bara kunde ha på den en kort stund - sen blev det iskallt.

Bekräftad gäst: 2022-09-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


10 av 10

+
Helheten, läget, rent och fint, trevlig personal, hjälpsamma, sköna sängar, fina rum, maten, drinkarna. Med andra ord ett välskött hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


5 av 10

+
Drinkarna
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


6 av 10

+
Maten, närheten till stranden, underhållning var kväll, lantlig känsla med tuppar som gol, lite avsides beläget, receptionisten Pisti
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

419 omdömen
Utmärkt
 
172
Väldigt bra
 
157
Bra
 
57
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2022-09-23

av sf-73 Linköping, Sverige

Beach restaurangen……..

Vi bodde i närheten av denna restaurang så vi ville gärna äta här eftersom det låg vid stranden. Vi räknade med bra mat med tanke på vilket fint hotell det verkade va. Första dan tog vi in tonfisksallad som jag äter OFTA i Grekland. In kommer en tallrik med väldigt blöt osmaklig tonfisk. Ingen kvalité alls. Väldigt dyrt vin. Sedan blev jag väldigt illamående på ef/kväll… min man beställde hamburgare. Det var den tjockaste köttbit vi nånsin sett. Det var som en tennisboll mellan brödet. Och min man va inte nöjd med smaken. Vi ville ge det en ny chans senare på semestern. Först väntade vi LÄNGE på att ngn personal skulle komma. Jag tog in kycklingsallad. Maten kommer ut ALLDELES för fort, och det syntes på tallriken. Det va nog det SÄMSTA OSMAKLIGASTE upplägget vi någonsin skådat!! Det va bara kastat på tallriken och såg INTE fräscht ut. TORR sallad och nästan all sallad va gammal och brun!! Stora bitar som ej skurits ner. Största bacon bitar jag sett på en tallrik. Ät inte här!

 
2021-12-23

av Sumagrer Hönö, Sverige

Rätt på stranden

Fint hotel rätt på stranden med bra poolområde. Trevliga snygga rum men väldigt lyhört mellan rummen. Gym finns men väldigt dåligt utbud.. ett löpband, en cykel, en crosstrainer samt 3 maskiner, inga lösa vikter. God mat i restaurangen som ligger lite tråkigt i källaren. Enda minus, endast kaffemaskin till frukosten. Enkla charmlösa drinkar i poolbaren samt någon enkel mat. Men trevlig stämning och varierande underhållning varje kväll. Bussen till den väldigt mysiga staden, går på vägen utanför hotellet, det är ett måste att ta en tur dit. Vi gick in till stan en gång men det är en lång och tråkig väg. Det finns också några restauranger och barer ute på gatan. Helt ok hotell för en trevlig semester.

 
2019-10-06

av GPH38 Sävedalen, Sverige

Helt ok all inclusive

Återbesök vilket är ett bra betyg. Trevlig personal och bra service. Vi fick ett mycket bra rum, även om wifi inte fungerade på rummet (förbättringspotential inkl att safetyboxen borde ingå i priset). Maten till frukost, lunch och middag är bra och ganska varierat. Mat och dryck finns under hela dagen och vi kunde alltid fylla på våra vattenflaskor. Vid de fira strandstolarna bjöds vi på dryck och melon. Vi påtalade att det var för lite fart på ac:n och kylen, som de fixade samma dag. Finns några trevliga restaurangalternativ inom gångavstånd om du vill variera dig. Buss till Rethymnon 1,30 euro per person

 
2019-08-19

av Ellie514 Borås, Sverige

Underbart!

Ett fantastiskt hotell! Fina moderna rum med sköna sängar. Vi hade turen att få markplan, vilket innebar grönområde precis utanför terrassen. Härlig pool, bra solstolar. Det som var lite irriterande var att folk lade ut handukar och "paxade " solstolar utan att vara där. Vi hade 4 stolar bredvid våra, på 4 timmar hade det sällskapet inte visat sig. Där kunde hotellet ha något system där oanvända paxade stolar blir av med sina platser efter 30 minuter om ingen använder dem. Maten var otroligt vällagad och smakrik. Väldigt bra variation. Vi var 3 vegetarianer i vårt sällskap och det fanns massor att välja mellan. De övriga 3 som är allätare var också väldigt nöjda. Personalen var riktigt proffsiga både i restaurang och pool bar. All personal på hotellet var trevliga och gjorde allt för att vi skulle trivas. Städningen var exemplariskt! Både på rummen och övriga områden. Rent och fräscht överallt. Toaletterna vid poolen var alltid rena och inget vatten på golvet eftersom de torkade hela tiden. Läget på hotellet var också bra, litet samhälle med restauranger och shopping. Vi tog bussen till närmaste stad, köpte biljetter på supermarketen på hotellet, hur smidigt som helst. Vi hade en toppen vecka och återkommer gladeligen igen ❤

 
2019-08-11

av 912jenny_ Stockholm, Sverige

Avkopplande vistelse

Bodde på hotellet i en vecka. Bra mat som var god och varierande. Rummen var fräscha och alltid välstädade. Nära till havet där det finns solstolar och parasoll som är gratis. Personalen på poolbaren uppmärksammar inte gästerna och säger knappt hej. Även en del personal i restaurangen säger knappt hej och vi som gäst måste fråga flera ggr för att få Uppmärksamhet. Annars är det ett mysigt hotell.mest för par.