Kundomdömen om Minos Mare Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 192 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Allt överträffade förväntningarna. Hotellet var fint och välskött, maten god och varierad och sängarna sköna. Poolområdet och närheten till havet var verkligen uppskattat men bäst av allt var nog personalen. Så service minded, trevliga och hjälpsamma.
-
Det enda som vi saknade var kaffe till godsakerna vid lunch och middag, men det gick att hämta i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2023-11-10


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


9 av 10

+
Vacker miljön runt om hotellet samt läget vid stranden. Fint hotell!
-
Det hade varit bra med tydligare hänvisningar vart restaurangen var i samband med incheckning. Eftersom alla restauranger var stängda på flygplatsen och mackorna som cafét sålde tog slut hade det varit bra om hotellet skickade med en påse med t.ex. mackor och frukt. Nu blev vi helt utan lunch pga det tills vi landade i Sverige kl 20 på kvällen.

Bekräftad gäst: 2023-11-10


10 av 10

+
Rent och fint, Trevlig personal, bra läge vid havet.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


10 av 10

+
God mat, bra service och väldigt trevlig personal. Rummen var fina och kändes moderna. Läget var superbra med pool och havsbad inom 50 m.
-
Jag har lite svårt att gå och hissen gick inte ner till restaurangen. Men man kunde gå en liten slinga utvändigt för att komma ner. Är det dåligt väder så är det inte så bra. Jag fixade trappen dock :-)

Bekräftad gäst: 2023-11-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


7 av 10

+
Städningen, närheten till pool och hav., renligt i poolområdet, trevlig personal.
-
Fans inga kartor över området, för högt vattenstånd i poolen. Skulle vilja ha en pool till.

Bekräftad gäst: 2023-11-04


10 av 10

+
Lugnt och väldigt bra mat
-
Den s.k. Underhållaren Chico uppvaktade vår 18-åring väl tydligt. Han ville att hon skulle följa med upp på rummet och dricka sprit... Inte ok men vi belastar inte hotellet för hans uppförande.

Bekräftad gäst: 2023-11-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

453 omdömen
Utmärkt
 
193
Väldigt bra
 
163
Bra
 
62
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2023-09-02

av Partingla

Härlig semester

Ett mycket trevligt all inclusive hotell. Personalen fantastiskt trevliga. Fina relativt nyrenoverade rum. Närheten till havet. Inga problem för oss att få solstolar vid poolen. Bra variation på maten och lagom mycket att välja på. Underhållningen var inget vi prioriterar så vi hoppade den. Chico som höll i vattengympan var superduktig på att 'ta folk'. Om man ska klaga på något så var det väl kaffet som var lite blaskigt. Återvänder gärna. 🤗

 
2023-08-20

av Tommy L Göteborg, Sverige

En av de bästa semestrar vi haft.

Fantastiskt hotell, gillade verkligen hela upplägget med kvalite rakt igenom i all inklusive konceptet. Mycket trevlig och servicevänlig personal. Vi rekommenderar starkt detta hotell till alla, oberoende om man kommer som familj eller par.

 
2023-07-31

av annikalP2178ZT

Usel service och bokning av solstolar

Vill du åka på semester och gå upp 07.45 varje dag för att få en solstol då har du hittat rätt hotell. Det finns inte solstolar så det räcker vid poolen så alla går upp tidigt och bokar. Du måste dessutom deponera kontanter för att få låna en handduk, hotellet vägrar ta kort. När du äter på hotellet hinner du inte lägga ner besticken och tugga färdigt innan det kommer personal som vill slita tallriken ur händerna på dig. Den energin kunde istället läggas på att fylla på buffen som ofta tog slut om du inte var på plats 19.00 och kastade dig över vissa maträtter eller desserter. Hotellet har mycket internationella gäster vilket innebär att det röks överallt. Inklusive utomhus vid frukostborden. Poolbaren serverar utan någon kontroll alkohol till minderåriga.

 
2023-06-16

av 524mickes Länghem, Sverige

Familjesemester med all inclusive

Närhet till poolen och vill man inte bada i poolen så ett par extra steg så står du på stranden. Så man kan ligga vid poolen och solar men ändå bada i havet. Mycket bra mat under veckan kunde vi variera maten varje dag. Både om man valde att äta lunch och middag. Precis lagom avstånd till hamnen i Rethymnon (ca 4-4,5km) 10 euro med taxi Ett riktigt bra hotell med mycket trevlig personal. Får vi möjlighet kommer vi gärna tillbaka hit

 
2023-05-31

av Tourist28063830601 Malmö, Sverige

Fantastiskt fint all-inclusive hotell på Kreta. Kommer att åka dit igen. Vi var så nöjda med allt. Inget att klaga på.!!

Hade en fantastisk vecka med systrar för att fira min födelsedag på Hotellet Minos Mare på Kreta. Nära Rethymno stad. Vilken hög klass på allt. Maten All-inclusive var 10 poäng. Sköna sängar och inte allt för trånga rum. Så vänlig personal överallt. Blev så uppvaktad på min födelsedag. Present och grattiskort på rummet fick jag, och sen hade de gjort en tårta till efterrätt i restaurangen på kvällen.