Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. I vissa lägenheter förekommer nivåskillnader med några trappsteg. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med balkong och poolutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i två bäddsoffor och i en hopvikbar säng. Vissa lägenheter har nivåskillnader med några trappsteg. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endasst dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. I vissa lägenheter förekommer nivåskillnader med några trappsteg. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med balkong och poolutsikt. På entréplanet finns ett vardagsrum med två bäddsoffor kombinerat med ett minikök samt ett badrum med hårtork, dusch och wc samt en balkong. En trappa upp finns ett sovloft med två enkelsängar, ett badrum med hårtork, badkar och dusch samt wc och en balkong. Öppen planlösning mellan våningarna. I vissa lägenheter förekommer nivåskillnader med några trappor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.