Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 310 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Lugnet var perfekt! Inga barn.
-
Det vore bättre om vi skulle ha ett rum på övervåning. Det kom stora svarta maskar genom nederkanten av dörren in till oss varje dag.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


9 av 10

+
Poolen Personalen
-
Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-01


10 av 10

+
Poolen var 2,90m djup. Stor pool. Ingen störande biltrafik.
-
Utökad restaurangtider.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


5 av 10

+
Personalen poolen och städningen
-
Ljudets som man hörde från grannarnas stolar och bord och annat wifi var dåligt på rummet det hade nästan ingen wifi i rummet

Bekräftad gäst: 2021-09-17


8 av 10

+
Lugnt och tyst
-
Ta bort rumsnumret från säkerhetsboxarna nyckel.

Bekräftad gäst: 2021-09-17


7 av 10

+
lugnt, lagom promenad från stranden, trevlig personal
-
okej för prisklassen

Bekräftad gäst: 2021-08-27


8 av 10

+
-
Se till att bad blir begränsad till dagtid då det är väldigt störande med tjo & tjim från de badande.

Bekräftad gäst: 2021-08-21


8 av 10

+
Lugnt område, genomgående bra, bra utrustat pentry, klart över förväntan. Viss svensktalande personal, bra engagemang och service.
-
Priserna i högsta laget i bar och restaurang om man jämför med t. ex. de som ligger på stranden med A-läge. Kan köpa in lite mer fria vikter till Gym. Kolla över WiFi nätet, flera av accesspunkterna är ur drift.

Bekräftad gäst: 2021-08-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

176 omdömen
Utmärkt
 
70
Väldigt bra
 
79
Bra
 
21
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-08-01

av FannyBacke

Varmt rekommendera

Ett fantastiskt lägenhetshotell, mycket bra service och väldigt noga städat. Jag rekommenderar Pegasus hotel starkt. Vi var mycket mycket nöjda och vi kommer definitivt åka tillbaka. Förövrigt fanns all utrustning på rummen så som AC, saftybox, kaffemaskin, tekokare, mikro, olika glas, bestick, kastruller, stekpannor och mycket mer.

 
2019-10-30

av HMPR Göteborg, Sverige

Underbar personal

Vi bodde på hotellet en vecka och fick ett rum med poolutsikt. Hotellet har ett fint poolområde och ligger i ett lugnt område uppe på sluttningen. Det finns både mataffärer och restauranger nära och det är nära till den fina stranden. Rummet var stort med en enkel liten köksdel. Sängarna var helt ok och det var trevligt med balkongen. Städningen var bra och personalen var helt underbara. De gjorde verkligen allt för att man skulle trivas. Tyvärr så blir det ganska livat vid poolen med många barnfamiljer och så var det lyhört i rummen, så sovkvalitén blev inte så bra. Dessutom lät kylskåpet så fick fick stänga av den på natten. Men absolut ett bra 3-stjärnigt hotell och är man inte så känslig för ljud, så är det ett fint och trevligt hotell.

 
2019-10-09

av Stay134920

Mysigt hotell

Vi bodde i en etagelägenhet. Rummen och städningen var bra. Bra service på hotellet. Panos i baren var helt underbar. Enda minuset var väl den jobbiga backen upp till hotellet, synd också att minimarketen stängde så tidigt.

 
2019-07-13

av Carina Michelle S

Pegasus hotel kreta

Familje hotel i ett lugnt och trevligt område. För att se lite liv och rörelse behöver man dock förflytta sig till närliggande byar med buss eller bil. Hotellets personal är trevlig och städningen är okej. Tyvärr var det mycket gap tidigt på morgonen i korridorerna och vi fick tyvärr endast duscha i kallvatten. Pool som passar både stora o små.

 
2019-06-06

av Hanne M Halmstad, Sverige

Mysigt hotell

Underbart hotell med suverän personal. Enda minuset är backen upp till hotellet. Den är inte rolig. Panos i baren är helt underbar, bjuder mycket på sig själv. Fick rum med poolen precis utanför. đŸ€— I själva Stalos händer inte mycket men det är bara ta bussen till t.ex Plantanias. Kostar inte mycket.