Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 437 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mycket trevlig personal. Mycket hjälpsamma då vi var tvungna att söka läkare vid vår vistelse där, fick snabbt den hjälp vi behövde
-
Madrasserna i bäddsofforna var väldigt hårda.

Bekräftad gäst: 2023-11-10


7 av 10

+
Personal, lugnt läge, ganska nära till stranden
-
lite längre öppettider för beställning av mat från köket särskild under den tid då turistsäsongen går mot sitt slut.

Bekräftad gäst: 2023-11-10


10 av 10

+
Rent o snyggt trevlig personal
-
Dålig frukost i förhållande till priset Restaurangen stängde för tidigt

Bekräftad gäst: 2023-11-10


9 av 10

+
Fint hotell, med fin utsikt från balkongen
-
Behöver finnas grindar till trapporna i lägenheten. Dåligt utbud när man ville köpa nåt. Inte ens glass fanns. Köket stängde för tidigt. Dyr, och dåligt utbud i den enda supermarket vi hade på nära håll. Den var till och med stängd på våran sista dag

Bekräftad gäst: 2023-11-10


8 av 10

+
lugnt vid poolen
-
litet utbud i supermarketen

Bekräftad gäst: 2023-11-03


9 av 10

+
Lugnt och städat. Bra att kunna låna böcker; spel och ett lekrum.
-
Lite större bord på balkongen.

Bekräftad gäst: 2023-11-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-02


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-02


7 av 10

+
Ett bra läge
-

Bekräftad gäst: 2023-11-02


8 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

189 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
83
Bra
 
25
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-08-22

av Oscar B

Kan varmt rekommendera hotell Pegasus

Toppenställe! Superfint poolområde, djup pool, men med barnpool i anslutning. Kanonfint hotell, bra personal och service! Inte speciellt långt till bra restauranger, (även hotellet serverar god lunch och middag), också nära till havet och sandstrand.

 
2022-07-08

av 739carlw Stockholms län, Sverige

Underbart hotell för familjen

Superbra familjehotell! Vi bodde i ett rum med 2 våningar där barnen kunde sova nere i "Vardagsrummet" i varsin säng och vi föräldrar hade en egen våning med dubbelsäng. 5 minuter till stora gatan med affärer och restauranger, men det finns även en restaurang på hotellet. 10-15 min till stranden där det är ganska vågigt, även på lugna dagar, men poolen på hotellet räcker gott och väl. Personalen är hjälpsam och supertrevlig. Minimart med glass och annat nödvändigt finns i samma byggnad som hotellet, men om man vill ha större utbud så får man gå 5 min. Tips på restaurang: Terpsi Family Restaurant i Agia Marina, ca 30 min promenad västerut på stora gatan.

 
2021-08-01

av FannyBacke

Varmt rekommendera

Ett fantastiskt lägenhetshotell, mycket bra service och väldigt noga städat. Jag rekommenderar Pegasus hotel starkt. Vi var mycket mycket nöjda och vi kommer definitivt åka tillbaka. Förövrigt fanns all utrustning på rummen så som AC, saftybox, kaffemaskin, tekokare, mikro, olika glas, bestick, kastruller, stekpannor och mycket mer.

 
2019-10-30

av HMPR Göteborg, Sverige

Underbar personal

Vi bodde på hotellet en vecka och fick ett rum med poolutsikt. Hotellet har ett fint poolområde och ligger i ett lugnt område uppe på sluttningen. Det finns både mataffärer och restauranger nära och det är nära till den fina stranden. Rummet var stort med en enkel liten köksdel. Sängarna var helt ok och det var trevligt med balkongen. Städningen var bra och personalen var helt underbara. De gjorde verkligen allt för att man skulle trivas. Tyvärr så blir det ganska livat vid poolen med många barnfamiljer och så var det lyhört i rummen, så sovkvalitén blev inte så bra. Dessutom lät kylskåpet så fick fick stänga av den på natten. Men absolut ett bra 3-stjärnigt hotell och är man inte så känslig för ljud, så är det ett fint och trevligt hotell.

 
2019-10-09

av Stay134920

Mysigt hotell

Vi bodde i en etagelägenhet. Rummen och städningen var bra. Bra service på hotellet. Panos i baren var helt underbar. Enda minuset var väl den jobbiga backen upp till hotellet, synd också att minimarketen stängde så tidigt.