Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,2 av 10 baserat på 49 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,2 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,4 / 10
Mat och dryck
 
4,7 / 10
Rum/lägenhet
 
4,9 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Trevlig personal
-
Ett rum utan fönster är inte vad bilderna och infon visade. Duschen svämmade över men det verkar vara standard på hotell. Hårda plastsolstolar vid poolen och solkiga och smutsiga madrasser som det också var för få av. Uselt internet funkade bara i receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


5 av 10

+
Var positivt överraskad när vi kom dit. Utsikten över bergen, trevlig personal, läget var perfekt.
-
Allt var perfekt utom frukosten och städningen.

Bekräftad gäst: 2023-08-10


3 av 10

+
Poolområdet
-
Dålig wi-fi på rummet

Bekräftad gäst: 2022-09-02


1 av 10

+
Inget
-
Vi kände oss övervakade hela tiden särskilt i matsalen. De gick runt och kollade hela tiden vad vi hade på bordet.

Bekräftad gäst: 2022-09-02


4 av 10

+
Inget speciellt.
-
Det var alldeles för stökigt på kvällar och nätter. För högljudda gäster runt omkring oss. Nattpersonalen kunde gärna gå runt och kolla mer.

Bekräftad gäst: 2022-09-02


5 av 10

+
Helt klart poolen och baren.
-
Pågrund av att det var väldigt tråkig personal och tråkig frukost.

Bekräftad gäst: 2022-08-28


5 av 10

+
Jana, i receptionen
-
Var otroligt många trappor, framgick inte på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2022-08-26


4 av 10

+
Vackert vid poolområdet.
-
Bilderna jag tittade på innan jag bokade visade inte en enda trappa, men det fanns massor på plats, och inte bara de på 2-3 trappsteg som tyvärr ofta är, och ingen enda hiss. Jag har problem med knäna och skulle aldrig ha bokat om jag vetat om detta. Upp till poolen var det en rejäl trappa, syntes inte på bilderna, och även om vi klagade och fick byta lägenhet så vi inte måste gå trappor upp till vårt rum, måste jag gå trappor för att kunna sola och bada. INTE okej. Sedan var maten tråkig, och vi som hade halvpension fick tjafsa med personalen om vilken dryck som ingick till middag och inte, så vi kände oss smått förföljda. Detta med alla extra kostnader var irriterande: 8 Euro för AC som var ett måste när det var så otroligt varmt, 5 E för 5 minuter i jacuzzin (!) och dessa dryckkostnader. Dessutom tog incheckningen lång tid. De behövde få bokningen utskrivet, men vi som kom hade alla bokningen bara i mobilen eller på mejl, och det tog jättelång tid för han i receptionen att få oss att göra så han fick det till sin mail och kunde skriva ut. Där kunde ni från Apollo ha talat om innan vi reste ner vad vi borde ha med oss, så hade det underlättat. Den evighetslånga transfern var en annan sak som var jobbig och borde gå att åtgärda... Jag kommer aldrig att återvända till detta hotell...

Bekräftad gäst: 2022-08-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

637 omdömen
Utmärkt
 
200
Väldigt bra
 
145
Bra
 
115
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
102

5 senaste omdömen

2022-09-25

av anettestra

Åkte med Apollo Sverige

Åk inte till Apollos hotell Triton på Kreta i orten Malia. Det är så svårt att ta sig runt på detta hotell och inget stämmer överens med bilderna. Jättemycket trappor upp till poolen och för en människa med funktionsnedsättning så är det jättesvårt. Och så har vi maten. Jag skulle inte ens vilja kalla det mat. De har flera kvällar i rad samma mat och jag har klagat gällande detta till Apollo som bara rycker på axlarna åt hur man kan år ut och år in servera mat som inte ens duger åt grisarna. Och man fick ta vatten till den så kallade maten. Men det är vatten de tagit från kranen fick jag veta och den duger sa de som bestämmer på hotellet. Och om man har tagit halvpension så räkna med att bli övervakad så du inte gör fel. Jag var stressad över situationen så jag gjorde fel. Jag råkade ta en tesked med juice men märkte inte det för kranarna satt bredvid varandra och jag tog direkt vatten efter jag insåg att jag hade gjort fel. Men efter den så kallade maten så blev jag tillkallad som en elev till rektorn. Han var arg och sa med en sträng röst: du tog juice. Jag sa nej det gjorde jag inte för då visste jag inte att jag hade tagit fel av misstag. Han sa jo det gjorde du och nu ska du betala. Jag stod på mig och sa nej jag har inte gjort detta. Det var som jag stulit pengar av dem och polisen var inblandad. Det var den känslan hela tiden. Jag mådde sämre och sämre av denna övervakning. Jag gick till andra restauranger istället för hotellets äckliga mat. Det är sällan jag kallar mat äckligt och jag äter det som bjuds. Men det gick inte att äta. Kyckling som var rosa. Kotletterna var så sega så hade man studsat dem i golvet så hade den hoppat tillbaka på tallriken. En dag hade de något annat och det var köttfärslimpa som var så mjuk som gröt. Och de som hade allinclusive fick bara dricka som en extra grej. Och personalen var sliten. Hon som städade var ungefär 70 år gammal och gjorde visserligen ett bra jobb men hur rätt är det att få städat av någon så gammal person? Jag hade jättegärna betalat mer hemmifrån för att få äta bra mat som jag vet att Grekerna är så bra på. Jag har reklamerat men allt Apollo vill göra är att tjäna pengar. De har blundat för alla recensioner som har vittnat om samma saker. Dessutom så fick man cigarettrök in i dörrspringan är man inte rökare så ska man inte bo här. Det kändes som jag bodde i en källare då man inte hade ett riktigt fönster utan en lucka som människor kunde titta in genom. Alla rökare var välkomna. De flesta länder har fixat så att man slipper cigarettrök någonstans på hotellet. Men inte detta. Och appropå maten så påminner detta om skolmaten på 70 talet. För då var maten inte bra, barn idag vet inte hur bra de har det. Önskar att Apollo Sverige gjorde något åt detta? Men de bara blundar.

 
2013-04-24

av netia1213 Uppsala, Sverige

toppen

bra sängar,trevlig personal, fint rum med balkong med utsikt över aktiviteter. Lite skral frukost men bra service av värdinnan.Nära till allting, loppmarknad på söndagar bakom stationsområdet massor att titta på.

 
2023-08-08

av Flyer31499901939

Everything fine

The room could has been cleaned better but trash can has been taken out every day. Very nice and helpful staff, clean pool. The location is near the center of the city and beach. The dish was delicios. We enjoyed the accommodation.

 
2023-07-14

av Marketa V

Perfect holiday! Perfect hotel with so family atmosphere!

I would like to recommend stay in Triton Hotel in Malia, Crete. We stayed there two weeks: me, my husband and our preschool girl, and we really enjoyed it! It was much more than a stay in a nice hotel in a nice country. The interiors of the hotel are elegant, clean, by the reception you can relax and enjoy seaside atmosphere occompanied by nice pictures. Our room had a useful balcony, comfortable beds, wardrobe, night tables, dressing table with a large mirror, chairs, all you need (and also a fridge and safe-depozit, air conditioning, TV...). Our room was cleaned every day, there were new nice smelling towels, the beds were made and clean, bathroom cleaned every day, the rubbish was taken out. The lady was wery kind. In the restaurant here was delicious food both Greeek and international cuisine, a great choice of meat (fish both for lunch and dinner!, seafood, chicken, pork, lamb...), all side dishes, vegetable side dishes, fresh vegatables, cheese, fruit: watermelon, orange so refreshing!, desserts, variety od refresher to drink, wine and beer, water, and 6 kind of ice cream. The hotel is situated in the ideal place in Malia, in nice surronudings of the mountains, close to the large beach with sand, and the hotel has two big swimming pools - one of them is 40cm deep - ideal for children to play, there are tavernas, shops, bars close to the hotel but you are never disturbed by any loud discos when you want to have a rest at the hotel. The gardens are also nice: you can smell lemon trees, look at flowers in bloom and pictures of Cretan sights and natural beauties. But what is the most: the staff treat each other and you like a member of their family. They really take care of you, ask you kindly if you are satisfield and if they can help you with anything. We were very usefully discussing our plans for trips, car rent, anything, and they hepled us a lot. Malia is an ideal location to start your Crete trips! Always smiling, always welcoming and friendly. It was absolutely perfect holiday we wish to make againg in the future. So many thanks!!! Love.

 
2023-06-16

av Gia F

Thanks!

Spent a week with my friend Nice quiet renovated rooms, with amazing staff and tasty food. Very friendly environment Close to the center, only five minutes from the beach Really woth visiting it again