Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,3 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,3 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,7 / 10
Mat och dryck
 
4,7 / 10
Rum/lägenhet
 
5,0 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-
Natten den en person jobbade han va otrevligt .

Bekräftad gäst: 2024-05-27


3 av 10

+
Trevlig personal
-
Ett rum utan fönster är inte vad bilderna och infon visade. Duschen svämmade över men det verkar vara standard på hotell. Hårda plastsolstolar vid poolen och solkiga och smutsiga madrasser som det också var för få av. Uselt internet funkade bara i receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


5 av 10

+
Var positivt överraskad när vi kom dit. Utsikten över bergen, trevlig personal, läget var perfekt.
-
Allt var perfekt utom frukosten och städningen.

Bekräftad gäst: 2023-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

637 omdömen
Utmärkt
 
200
Väldigt bra
 
145
Bra
 
115
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
102

5 senaste omdömen

2022-09-25

av anettestra

Åkte med Apollo Sverige

Åk inte till Apollos hotell Triton på Kreta i orten Malia. Det är så svårt att ta sig runt på detta hotell och inget stämmer överens med bilderna. Jättemycket trappor upp till poolen och för en människa med funktionsnedsättning så är det jättesvårt. Och så har vi maten. Jag skulle inte ens vilja kalla det mat. De har flera kvällar i rad samma mat och jag har klagat gällande detta till Apollo som bara rycker på axlarna åt hur man kan år ut och år in servera mat som inte ens duger åt grisarna. Och man fick ta vatten till den så kallade maten. Men det är vatten de tagit från kranen fick jag veta och den duger sa de som bestämmer på hotellet. Och om man har tagit halvpension så räkna med att bli övervakad så du inte gör fel. Jag var stressad över situationen så jag gjorde fel. Jag råkade ta en tesked med juice men märkte inte det för kranarna satt bredvid varandra och jag tog direkt vatten efter jag insåg att jag hade gjort fel. Men efter den så kallade maten så blev jag tillkallad som en elev till rektorn. Han var arg och sa med en sträng röst: du tog juice. Jag sa nej det gjorde jag inte för då visste jag inte att jag hade tagit fel av misstag. Han sa jo det gjorde du och nu ska du betala. Jag stod på mig och sa nej jag har inte gjort detta. Det var som jag stulit pengar av dem och polisen var inblandad. Det var den känslan hela tiden. Jag mådde sämre och sämre av denna övervakning. Jag gick till andra restauranger istället för hotellets äckliga mat. Det är sällan jag kallar mat äckligt och jag äter det som bjuds. Men det gick inte att äta. Kyckling som var rosa. Kotletterna var så sega så hade man studsat dem i golvet så hade den hoppat tillbaka på tallriken. En dag hade de något annat och det var köttfärslimpa som var så mjuk som gröt. Och de som hade allinclusive fick bara dricka som en extra grej. Och personalen var sliten. Hon som städade var ungefär 70 år gammal och gjorde visserligen ett bra jobb men hur rätt är det att få städat av någon så gammal person? Jag hade jättegärna betalat mer hemmifrån för att få äta bra mat som jag vet att Grekerna är så bra på. Jag har reklamerat men allt Apollo vill göra är att tjäna pengar. De har blundat för alla recensioner som har vittnat om samma saker. Dessutom så fick man cigarettrök in i dörrspringan är man inte rökare så ska man inte bo här. Det kändes som jag bodde i en källare då man inte hade ett riktigt fönster utan en lucka som människor kunde titta in genom. Alla rökare var välkomna. De flesta länder har fixat så att man slipper cigarettrök någonstans på hotellet. Men inte detta. Och appropå maten så påminner detta om skolmaten på 70 talet. För då var maten inte bra, barn idag vet inte hur bra de har det. Önskar att Apollo Sverige gjorde något åt detta? Men de bara blundar.

 
2013-04-24

av netia1213 Uppsala, Sverige

toppen

bra sängar,trevlig personal, fint rum med balkong med utsikt över aktiviteter. Lite skral frukost men bra service av värdinnan.Nära till allting, loppmarknad på söndagar bakom stationsområdet massor att titta på.

 
2023-09-03

av Mandy V Herrnhut, Tyskland

Wir haben uns als Familie hier sehr wohl und willkommen gefühlt!

Allem voran erst einmal die Tatsache, die jeder, der hier schlecht bewertet vor Augen haben sollte, was er erwarten darf für den Preis, den er bereit war zu zahlen. Jeder der vernünftig denken kann weiß, was die letzten Jahre Corona-Irrsinn für Schäden angerichtet haben und dass es für die griechischen Inseln, die fast ausschließlich vom Tourismus leben, ein Kampf um Existenzen war und immer noch ist. Als Familie (Eltern, Großeltern & Kinder) waren wir im Juli 2023 auf Kreta im Triton Hotel. Einige Fotos, die hier im Portal zu diesem Hotel zusehen sind, sind schlichtweg alt und gehören für faire Bewertungen nicht mehr angezeigt. Das Hotel ist renoviert worden und die alten Fotos geben einfach einen falschen Eindruck wieder. Die Hotelanlage liegt im Zentrum von Malia, ist ansprechend, ordentlich und das Personal ist mehr als zuvorkommend! Natürlich gilt auch hier wie überall die Devise: "Wie man in den Wald ruft, so schallt es zurück!" Was uns besonders gefallen hat, ist das freundliche Miteinander aller, die in diesem Hotel für die Gäste arbeiten. Das Essen war lecker und abwechslungsreich - auch hier immer wieder der Hinweis an den eigenen Kopf: Was habe ich für meinen Aufenthalt bezahlt? Das AI Paket hätten wir eigentlich nicht gebraucht, denn es gab in und um Malia so viele Einkehrmöglichkeiten und letztendlich sind wir ja nicht nach Kreta gereist, um 7 Tage im Hotel zu sitzen. Familien mit kleineren Kindern sind vielleicht nicht die Zielgruppe des Hotels, wer entspannen möchte und keine Animation braucht, der kann sich im Triton Hotel super aufgehoben fühlen. Vielen Dank noch einmal von uns allen an das Team vom Triton Hotel und Triton Garden.

 
2023-08-28

av Martina K

Hotel Triton

Co se týče ubytování, asi nejvíc nám vadila klimatizace na pokoji, která byla dost hlučná, takže rozhodně jsme ji nemohli nechat běžet celou noc, to bychom se vůbec nevyspali( vlastně jsme se nevyspali, protože bylo venku horko... Standardně vybavený pokoj, nic luxusního, lednička, TV ( tu jsme ale nevyužili, proč taky, celý den jsme trávili na pláži nebo u bazénu). Úklid pokojů prováděl personál každý den, takže to šlo...Co se týče stravy, měli jsme All inclusive, ale asi by bylo lepší zůstat u polopenze, neviděla jsem moc rozdíl mezi těmito stravovacími programy. Z ovoce byl v nabídce každý den pouze meloun a čtvrtky pomeranče, jiné ovoce ne, jídla se měnila, to ano, strava celkem pestrá a nenáročnému člověku stačila, najedli jsme se dostatečně...Nápoje z automatu ( sladké limonády), takže jsme si většinou pak koupili na zbytek dne obyčejnou vodu, abychom měli do večera co pít na pláži ( u bazénu byl bar, občerstvení plus nápoje od 10 - 22hod, kdo bude ale chodit z pláže zpátky do hotelu kvůli kávě a donutu ke svačině? A navíc, kromě sladkých limonád a piva, jste si nic dalšího neměli šanci u baru u bazénu dát...:o( Pevně stanovené časy výdeje stravy v jídelně, a při vstupu nás vždy kontroloval manažer hotelu, zda máme all inclusive stravu objednanou ( jakoby nestačilo ukázat náramky, které jsme obdrželi s partnerem po příjezdu do hotelu v recepci). Jinak hotel hned u silnice, plus bylo velké množství obchůdků a taveren, pláže také kousek od hotelu...Primárně bych příští dovolenou ale nejspíš volila jiný hotel, poněkud zklamání, myslím, že cena zájezdu nebyla úplně adekvátní a odpovídající kvalitě.

 
2023-08-19

av Passenger31848186834

War eh oke... aber...

Als wir angekommen sind, waren wir sehr verzweifelt, weil das Hotel schaute nicht so aus wie wir es uns vorgestellt haben und wie die Fotos waren :) - Plastik Sesseln - klebrig und dreckig - Sehr weiche Matratze. - Alte Möbeln. - Das Badezimmer war halt nicht dreckig, aber ein bisschen könnte man etwas investietren. ( Die Fugen waren schwarz. Während man geduscht hat, der Schaum über dem Kanal zurückkam) - Klima könnte man gegen Aufpreis benutzen. - Der Müll wurde jeden Tag entleert, jede 3. Tag bekommst neue Handtücher und saubere Bettwäsche. - Die Poolbar - na ja... Raki und Bier aus Plastikbecher... ( alles trinkst von Plastikbecher) Cocktail oder ähnliches kannst vergessen. Gibts nix. Der Wein schmeckt wie Tafelwein. - Internetzugang gab es im ganzen Hotel, außer im Zimmer. :( - Das Hotel befindet sich sehr Zentral, also alles ist sehr nah. ( Einkaufen, Apotheke, Bars, Restaurants....) - Bis 0:00 Uhr kannst sicher nicht einschlafen, sehr laut und die andere Gäste fühlen sich alleine im Hotel sie schreien herum und manche machen so den Tür zu, wie wenn keine Schnalle da wäre... Bum Bum ganze Nacht.... Gott sei Dank meine Tochter war immer so müde, dass sie nix mitbekommen hat. Eigene Strand hat leider keine, ( Aeolos Beach : zu Fuß war ca. 6-7 Minuten.) - Das Essen war sehr gut, jeden Tag was neues, gesundes und frisches. Sie haben immer wieder nachgefüllt und trotz der kleine Speisesaal gab immer genug Platz. Eines Tages, beim Frühstück, ging leider die Butter kaputt, gestunken - sie haben sicher draußen gelassen. Das Personal war Super, nett freundlich und auch hilfsbereit. Wir haben All-inklusive gebucht aber hätte Halbpension auch gereicht. Mittagessen waren wir nicht, und trinken haben wir auch wo anders... aus schönem Glas :) Das Preisleistungsverhältnis war oke, aber nächstes Jahr werden wir tiefer in unsere Geldbörse reingreifen und wieder in Kreta aber ein besseres Hotel suchen für unsere Erwartungen.