Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Alltid lediga stolar vid poolen. Fina omgivningar, välskött trädgård. Bra läge, nära till centrum
-
Maten. Fanns tex bara glass när buffen var öppen. På andra ställen vi bott, har barnen kunnat gå och hämta något att äta under hela dagen

Bekräftad gäst: 2024-06-24


9 av 10

+
Personalens trevliga bemötande.
-
Mer frukter och bär på buffén.

Bekräftad gäst: 2024-06-23


9 av 10

+
Personalens trevliga bemötande. Rent och fräscht. Bra mat.
-
Hade önskat att badlakan till pool ingått eller gått att hyra.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


10 av 10

+
Välskött med väldigt trevlig personal.
-
Har inget att säga.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


5 av 10

+
-
Inget dricksvatten på rummet Ingen poolhsnduk

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Sängen var jätteskön och inte så hård som de så ofta är på hotell i Grekland.
-
Den delen av poolområdet som är gräs var som en jordåker efter ett ösregn. Det spolades rent på den stenbelagda delen varje morgon och gjorde besök på gräsdelen till ett mer eller mindre gyttjebad. Det resluterade i att vissa gäster tvättade sina skitiga fötter i poolvattnet.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


5 av 10

+
Trevlig personal
-
Endast 3 toaletter till alla gäster.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


7 av 10

+
Frukosten
-
Informationen på hemsidan stämde inte med verkligheten exempelvis fanns de inga poolhanddukar. Aktiviteter fanns 3 gånger per vecka varav en kostade extra att delta på vilket inte framgick.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


7 av 10

+
Poolen och personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


9 av 10

+
All den trevliga personalen som verkade trivas väldigt bra tillsammans vilket skapade en gemytlig och familjär stämning. Personalen var väldigt mån om oss som gäster och ville dagligen förvissa sig om att vi hade det bra och trivdes. Personalen gjorde verkligen hotellet!!!
-
Om vi nu ska försöka hitta något så kanske lite mjukare kuddar. Vi är inga poolmänniskor så därför så gav vi inte så högt betyg där. Men de som badade verkade ha roligt.

Bekräftad gäst: 2023-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

465 omdömen
Utmärkt
 
206
Väldigt bra
 
149
Bra
 
61
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2023-10-01

av Annica A Visby, Sverige

Fina Kyknos!

Jättefint hotell, finns inte mycket att klaga på. Jag kom fram mitt i natten och till min stora glädje var sängen superskön, det är ju inte ovanligt med stenhårda hotellsängar om man säger så. Kuddarna är dock jättestora och höga, så jag sov med en prydnadskudde istället för att undvika nackspärr. Poolområdet är bra, solstolarna räcker till. Dock var det ständigt blött i den delen där det gräs, jordigt på sina ställen. För optimalt med sol bytte jag sida efter lunch varje dag. Personalen är trevlig och man känner sig välkommen. Det är bra all inclusive även om det vissa dagar var, enligt min kräsna smak, lite fattigt utbud. Men över lag bra. Vinerna är helt ok, drinkutbudet likaså. Rummen är fräscha och fina. Jag bodde i själva huvudbyggnaden men var och hälsade på vänner i en bungalow också. Ljusa, rena fina rum. Varmvattnet räcker även när halva hotellet duschar samtidigt. Sedan kommer vi till underhållningen, där finns det mer att önska. Grekisk afton är ju obligatoriskt, inte mycket att säga om. De två andra kvällarnas utbud var rätt trista. Men det blir kul ändå om man bjuder till lite. På onsdagen är det Bbq-kväll. Det grillas vid poolområdet, det stod att det skulle finnas hummer men de tog slut innan vi ens kom fram, mycket trist. Att delta på grillkvällen kostar 15 euro, min personliga åsikt är att det inte var värt det men så är jag lite kräsen också. Det är ca 200 meter till närmaste strand, ca 700 till en finare. Där kostar solstolarna, själv var jag bara dit och tittade och låg sedan vid poolen istället. Bra med närhet till både baren och ett bord i skuggan. Läget då, det finns shopping i närheten men vill man till samhället Maria centrum så är det nog ett par kilometer. Jag gick dit nästan varje dag för motionens skull. Mina vänner ner gick men tog taxi tillbaka. Jag kommer nog återvända hit och det är väl det bästa betyg man kan ge.

 
2019-08-04

av Anniepalm47

Trevligt hotell

Detta hotell är ok, förutom att man var tvungen att gå upp vid 07.00 för att få plats vid poolen! Rekommendation är att boka platser hemifrån, vilket vi gjorde det var superskönt. Vi hade samma plats varje dag och kunde gå net till poolen när vi ville. Personalen var trevliga och maten var okej. Lite för många tyskar bara, annars var stämningen bra. Låg nära havet som var bra med sandstrand en bit bort.

 
2018-06-22

av _sofiavictoriasing Örebro, Sverige

Helt underbart!

Jag och min mamma hade en fantastisk upplevelse på detta hotell. Vi hade ett relativt nyrenoverat rum med AC och väldigt bra städning varje dag. Personalen var verkligen supertrevliga och man kände sig väldigt välkommen. Maten var jättegod varje dag, men det skulle bli lättare för mig som vegetarian och min mamma som är allergisk mot fisk med flera skyltar som beskriver vad det är i! Hotellet kändes väldigt personligt trots att det var ganska många gäster där och det är allt på grund av personalen som är så service-minded. Vill verkligen komma tillbaka till hotellet och kommer tipsa om hotellet till alla jag känner som ska åka till Kreta. Vill tacka för en väldigt fin vecka på ert hotell, på återseende! /Sofia och Jeanette (swedish house maffia som vi blev kallade).

 
2017-10-12

av Rolle_Maggi Helsingborg, Sverige

Lugnt läge .

Rent och fint, trevlig personal. Det är ett all inklusive hotell men vi blev besvikna på deras Grekiska mat, den kommer inte i närheten av ens den enklaste tavernan i Malia . Hotellet anordnar en grillkväll på onsdagar som kostar 15€ det är dyrt med tanke på attalla från början har betalt för middan eftersom alla har all inklusive. Maten på grillbuffen är inte Heller särskilt imponerande förutom skaldjursbuffen som var riktigt bra.

 
2017-06-08

av mimmif2015 Málaga, Spanien

FANTASTISKT!

TACK för en helt fantastisk vistelse på kyknos beach! Jag och min sambo har aldrig varit såhär nöjda när vi åkt utomlands. Vi hade all-inclusive! Stor variation på maten varje dag, både frukost, lunch och middag. På lördagen var det thailändsk mat med vegetariska vårrullar och allt möjligt. Vi betalade för BBQ-kväll som också den var helt fantastisk! God mat och trevlig musik. Vi hade ett dubblett-rum i den äldre delen. Fastän att det var lite "gammalt" trivdes vi mycket bra. Städades noga varje dag och nya handdukar fick man. Air-condition fanns det två stycken i rummet! Personalen var BÄST! Så oerhört trevliga, speciellt den unga killen och den lite äldre kvinnan i baren på dagarna! Guld värt! Mellan klockan 15-16 kunde man äta hur mycket glass man ville. Precis intill den gamla delen av hotellet finns det en katt med sex små kattungar som vi klappade på dagligen. Kattmaten är billig här nere på Kreta! Hit kommer vi åka igen! Mimmi och Filip