Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

440 omdömen
Utmärkt
 
192
Väldigt bra
 
142
Bra
 
58
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-08-04

av Anniepalm47

Trevligt hotell

Detta hotell är ok, förutom att man var tvungen att gå upp vid 07.00 för att få plats vid poolen! Rekommendation är att boka platser hemifrån, vilket vi gjorde det var superskönt. Vi hade samma plats varje dag och kunde gå net till poolen när vi ville. Personalen var trevliga och maten var okej. Lite för många tyskar bara, annars var stämningen bra. Låg nära havet som var bra med sandstrand en bit bort.

 
2018-06-22

av _sofiavictoriasing Örebro, Sverige

Helt underbart!

Jag och min mamma hade en fantastisk upplevelse på detta hotell. Vi hade ett relativt nyrenoverat rum med AC och väldigt bra städning varje dag. Personalen var verkligen supertrevliga och man kände sig väldigt välkommen. Maten var jättegod varje dag, men det skulle bli lättare för mig som vegetarian och min mamma som är allergisk mot fisk med flera skyltar som beskriver vad det är i! Hotellet kändes väldigt personligt trots att det var ganska många gäster där och det är allt på grund av personalen som är så service-minded. Vill verkligen komma tillbaka till hotellet och kommer tipsa om hotellet till alla jag känner som ska åka till Kreta. Vill tacka för en väldigt fin vecka på ert hotell, på återseende! /Sofia och Jeanette (swedish house maffia som vi blev kallade).

 
2017-10-12

av Rolle_Maggi Helsingborg, Sverige

Lugnt läge .

Rent och fint, trevlig personal. Det är ett all inklusive hotell men vi blev besvikna på deras Grekiska mat, den kommer inte i närheten av ens den enklaste tavernan i Malia . Hotellet anordnar en grillkväll på onsdagar som kostar 15€ det är dyrt med tanke på attalla från början har betalt för middan eftersom alla har all inklusive. Maten på grillbuffen är inte Heller särskilt imponerande förutom skaldjursbuffen som var riktigt bra.

 
2017-06-08

av mimmif2015 Málaga, Spanien

FANTASTISKT!

TACK för en helt fantastisk vistelse på kyknos beach! Jag och min sambo har aldrig varit såhär nöjda när vi åkt utomlands. Vi hade all-inclusive! Stor variation på maten varje dag, både frukost, lunch och middag. På lördagen var det thailändsk mat med vegetariska vårrullar och allt möjligt. Vi betalade för BBQ-kväll som också den var helt fantastisk! God mat och trevlig musik. Vi hade ett dubblett-rum i den äldre delen. Fastän att det var lite "gammalt" trivdes vi mycket bra. Städades noga varje dag och nya handdukar fick man. Air-condition fanns det två stycken i rummet! Personalen var BÄST! Så oerhört trevliga, speciellt den unga killen och den lite äldre kvinnan i baren på dagarna! Guld värt! Mellan klockan 15-16 kunde man äta hur mycket glass man ville. Precis intill den gamla delen av hotellet finns det en katt med sex små kattungar som vi klappade på dagligen. Kattmaten är billig här nere på Kreta! Hit kommer vi åka igen! Mimmi och Filip

 
2017-05-29

av Anette A Yngsjö, Sverige

Över förväntan

Hotellet var över förväntan, de nyrenoverade rummen mot poolen i huvudbyggnaden var fräscha och sängen var skön. Maten var helt okej, frukosten var bäst. Personalen var trevlig. Mycket tyskar och engelskmän.