Myrion Beach

Myrion Beach är ett fräscht och modernt hotell, precis vid stranden i charmiga Gerani på Kreta. Njut av ett elegant poolområde, två restauranger och aktiviteter som gym och padel och ett avkopplande spa. För extra bekvämlighet - boka ett rum med privat pool.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Superiorrum med delad pool för 2-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Sviter med privat pool för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närhet till havet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 34 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Myrion Beach i Gerani på Kreta är ett helt fräscht hotell med en modern touch. Vid det eleganta poolområdet finns en stor pool och en separat barnpool, och intill ligger pool/snackbaren där du kan köpa något att dricka och äta under dagen. Precis vid hotellet breder sandstranden ut sig och bjuder in till dopp i det kristallklara vattnet. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar, parasoller och poolhanddukar utan kostnad.

Hotellet har en bufférestaurang där du kan äta frukost och middag. Middagsbuffén har olika teman ett par gånger i veckan. Lunch serveras i poolbaren. À la carte-restaurangen Thymari är öppen för middag och serverar det bästa från köken runt Medelhavet men även internationella rätter - bordsreservation krävs. En bar i lobbyn som är öppen från sen eftermiddag till sen kväll.

Vill du träna erbjuds gym för gäster över 18 år, yngre endast i vuxens sällskap. Padel mot avgift, utrustning finns att hyra. I hotellets spa finns bastu, turkisk hamam, uppvärmd inomhuspool och sedvanliga skönhetsbehandlingar - allt mot avgift. Kvällsunderhållning ett par gånger i veckan.

Wifi ingår över hela hotellet. Laddningsstation för elbil mot avgift. Hiss finns endast i tre av fem byggnader. Centrum i den charmiga byn Gerani ligger ca en kilometer bort, med sin genuina grekiska atmosfär. Här finns det tavernor, caféer och ett bageri, samt en bred strand med gott om plats. Vill du utforska omgivningarna kan du ta lokalbussen till populära Chania eller Platanias.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.30-10.00 och middagen kl. 18.45-21.30.