Myrion Beach

Myrion Beach är ett fräscht och modernt hotell, precis vid stranden i charmiga Gerani på Kreta. Njut av ett elegant poolområde, två restauranger och aktiviteter som gym och padel. För extra bekvämlighet - boka ett rum med privat pool.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum med delad pool för 1-3 personer, varav 1 barn. Juniorsvit för 2-3 personer. Superiorrum för 1-4 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närhet till havet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 34 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Myrion Beach i Gerani på Kreta är ett helt fräscht hotell med en modern touch. Vid det eleganta och grönskande poolområdet finns en stor pool och separat barnpool, och intill ligger pool/snackbaren där du kan köpa något att dricka och äta under dagen. Precis vid hotellet breder sandstranden ut sig och bjuder in till dopp i det kristallklara vattnet. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar, parasoller och poolhanddukar utan kostnad.

Hotellet har en bufférestaurang där du kan äta frukost och middag. Lunch serveras i poolbaren. À la carte-restaurangen Thymari är öppen för middag. En bar i lobbyn. Buffén har olika teman ett par gånger i veckan.

Vill du träna erbjuds gym (för gäster över 18 år, yngre endast i vuxens sällskap) och padel mot avgift, utrustning finns att hyra. Rooms service under dagtid mot kostnad. Kvällsunderhållning ett par gånger i veckan.

Centrum i den charmiga byn Gerani ligger ca 1 kilometer bort, med sin genuint grekiska atmosfär. Här finns det tavernor, caféer och ett bageri, samt en bred strand med gott om plats. Vill du utforska omgivningarna kan du ta lokalbussen till populära Chania eller Platanias.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)