Geraniotis Villa

Geraniotis Villa är ett perfekt val för den stora familjen eller kompisgänget – enplansvillan har plats för upp till åtta personer. Njut vid den privata poolen eller på den fina uteplatsen med grill- och matlagningsmöjligheter. Villan har även en egen trädgård med citrusträd, olivträd och väldoftande växter som lavendel och oregano. Varför inte hyra in en privat kock som lagar till en måltid helt efter dina önskemål, för att fira en födelsedag eller bröllopsdag?


Rumstyper

Fyrarumsvilla för 4-8 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 8 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Geraniotis Villa är en gammal byggnad från 1786 som renoverades 2016, belägen i byn Gerani. Villan har både pool, barnpool och jacuzzi samt en stor uteplats med matlagningsmöjligheter.

Villan har två pooler varav den ena är en liten rund barnpool. Den stora poolen är 1,5 meter djup och barnpoolen 40 centimeter djup. Poolerna håller alltid en behaglig temperatur, och värms upp när det behövs i för- och eftersäsong (pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder). På soldäcket runt poolen finns en jacuzzi, solstolar samt parasoller. Poolhanddukar ingår.

Runt villan finns en köks- och kryddträdgård med grönsaker och kryddväxter som trivs i medelhavsområdet- Här hittar du också olivträd, apelsin-, citron- och mandarinträd. På villans generöst tilltagna uteplats finns en kolgrill, en vedeldad ugn och gasolplattor så det finns utmärkta möjligheter för matlagning utomhus. I anslutning till detta finns naturligtvis också en matplats. Vill du hyra en privat kock kan detta avtalas genom receptionen på hotell Geraniotis Beach. Villan har ett musiksystem så efter middagen kan det bli dans på trädäcket.

Nära villan finns en liten minimarket och ett traditionellt kafeneion. Nere vid huvudvägen, ca 800 meter bort, finns en mindre supermarket, en taverna, apotek och ett bageri. Apelsin- och olivlundar som finns runt villan inbjuder till sköna cykelturer och promenader. Två vuxencyklar och en barncykel finns att låna vid villan. Parkering för tre bilar. Stranden i Gerani ligger 1,5 kilometer från villan och nås snabbt med bil eller cykel, eller så tar du en exotisk promenad genom olivlundarna. Stranden består av sand- och klappersten. På delar av stranden finns solstolar och parasoller att hyra, men det finns också stora fria ytor för dig som vill ha lugn och ro.

Du kan köpa till transfer till villan med Apollo. Du åker då med transferbussen till och från flygplatsen till hotell Geraniotis Beach och vidare därifrån med privat transport, som ombesörjs av hotellet. Incheckning sker på hotell Geraniotis Beach.

Avstånd mellan Geraniotis Beach och Geraniotis Villa är ca 2,5 km.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Gerani

Myrion Beach

Myrion Beach är ett fräscht och modernt vuxenhotell som välkomnar gäster över 16 år, som ligger precis vid stranden i charmiga Gerani på Kreta. Njut av ett elegant poolområde, två restauranger och aktiviteter som gym och padel och ett avkopplande spa. För extra lyx - boka ett rum med privat pool.

Asterion Suites & Spa

Asterion Suites & Spa ligger direkt ovanför stranden i Gerani och är en oas för dig som är över 16 år och vill koppla av i lugn och skön miljö, äta gott och nyttigt och bara ta dagen som den kommer. Vid poolen väntar sköna sängar och vill du röra på dig finns både ett gym och cyklar att låna. Boka till halvpension eller All Inclusive Ultra för att maximera semesterkänslan.

Caldera Beach

Välkomna till Apollo Mondo Family Caldera Beach, det senaste tillskottet bland våra uppskattade familjehotell. Caldera Beach har ett fantastiskt läge direkt på stranden i Gerani, erbjuder stora poolområden för barn och vuxna samt flera restauranger och faciliteter för träning och rörelse. Här finns givetvis också barnens favorit, Club Polly och Mino samt möjlighet att utveckla simkunskaperna i vår simskola. Hotellet består två områden, Olympus och Aphrodite. Aphrodite närmast stranden och Olympus bakom Aphrodite, inramad av gröna gräsmattor och växtlighet. I båda finns lägenheter rymliga nog även för den större familjen. För den som vill upptäcka det lokala, ligger byn Platanias på ca 15 minuters gångavstånd.