Rumstyper på Myrion Beach

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar, samt möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar finns på begäran mot avgift. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 24-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Grand Suite med privat pool

Grand Suite belägen på andra våningen med privat pool på balkongen. Dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar finns på begäran mot avgift. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Uteplats med privat pool och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 38-42 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer

Juniorsvit

Juniorsviter i etage med en dubbelsäng eller två separata sängar på den övre våningen, och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa på den nedre våningen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar finns på begäran mot avgift. Badrock och tofflor. Dusch och wc på den nedre våningen. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 30-38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar, samt möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. En skjutdörr separerar sovrummet från delen med soffa.Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar finns på begäran mot avgift. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 28-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med delad pool. En dubbelsäng eller två separata sängar, samt möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar finns på begäran mot avgift. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Markterrass med delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 30-31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer varav 1 barn.

Svit med privat pool

Svit belägen på andra våningen med privat pool på balkongen. Dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar finns på begäran mot avgift. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 35-38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.