Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Vin, vatten och frukt finns i rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 24-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsviter i etage med balkong och begränsad havsutsikt. I entréplan finns ett vardagsrum och ett badrum. På övre plan finns en dubbelsäng eller två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Vin, vatten och frukt finns på rummet vid a ankomst. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 30-38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med terrass eller balkong. Superiorrummen består av en vardagsrumsdel och en sovrumsdel som kan delas med en skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Vin, vatten och frukt står på rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 28-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med markterrass och utgång till delad pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Vin, vatten och frukt finns i rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 30-31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer varav 1 barn.