Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt och vissa med utsikt mot floden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsviter i etage med balkong och begränsad havsutsikt. I entréplan finns ett vardagsrum och ett badrum med hårtork, dusch och wc. En trappa upp finns ett finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med terrass eller balkong. Superiorrummen består av en vardagsrumsdel och en sovrumsdel som kan delas med en skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med markterrass och utgång till en delad pool. På terrassen finns stolar och solstolar samt en stege ner i poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit med privat pool

Svit med privat pool och balkong eller terrass. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Vin, vatten och frukt finns i rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.