Rumstyper på Minos Palace Hotel & Suites

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med terrass i markplan och havsutsikt. På terrassen finns två solstolar. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit deluxe

Juniorsvit deluxe med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns bord och stolar samt solstolar. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit superior

Juniorsvit superior med balkong eller terrass och delad pool. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit med privat pool

Svit med uteplats och en privat pool med vattenfall. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deposition ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 62 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.