Kundomdömen om Minos Palace Hotel & Suites

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

961 omdömen
Utmärkt
 
575
Väldigt bra
 
254
Bra
 
90
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-07-01

av SweTrvl Märsta, Sverige

Inget 5-stjärnigt hotell

Vi är resvana och har besökt flera Sensimarhotell och därför var förväntningarna höga. Hotellet ligger vackert på en höjd med fina trädgårdar och många platser för solstolar, bl.a. på klipphällar, deras starkaste kort. Rummen är stora men opersonliga. Vår balkong kändes mer som en grottöppning. Badrum rent men med trasig duschblandare blev golvet till en pool, varje dag. Tyvärr lever inte maten alls upp till förväntningarna. Trots halvpension åt vi middag på andra restauranger efter ett par dagar. De närmaste ca 1,5km från hotellet. Servicen är tyvärr riktigt tråkig och fyrkantig. Turisttrötthet lyste igenom. Betala får man göra för vatten från minibaren fast vi förklarade att vi köpt eget (av samma sort) men ställt hotellets vatten på en bänk så vi kunde kyla vårt eget. Kvinnorna som städade vårt rum var mycket trevliga och duktiga! Sista kvällen då vi har en nattflygning hem får vi inte ta oss lite att äta av buffén (även om vi missade den första kvällen med ankomst 01:00) utan att betala fullpris. Trots att vi betalat extra till TUI för sen avresa. Det bästa är den fina hotellpoolen och området kring denna men det räcker inte för att klassa hotellet som 5-stjärnigt. Vi skulle inte rekommendera detta hotell givet priset.

 
2018-06-18

av stefansB4117JD Sverige

Kass mat

Hotelet skall vara gourmet på ön, tycker dock maten höll en medioker klass, personalen kändes otroligt turisttrött. saltvaten poolen var trevlig men is kall. överskattad anläggning. positivt finn utsikt från pool området

 
2017-08-09

av dormy123 Stockholm, Sverige

Superfint hotell

Vi bodde i ett större rum med delad sötvatten-pool. Irriterad först då rummet vi fick som beskrevs ha havsutsikt men i verkligheten var mot land/stad och en vik in ifrån havet (dessa typer av rum fanns även åt andra hållet, med superhärlig utsikt)... lugnade dock ner oss då vi insåg att det innebar kvällssol och perfekt för sol och bad från vår pool på eftermiddagarna, det fick de andra svårare med. Trevlig personal, mycket bra städning, god och vällagad buffémat vid frukost och middag, mestadels lugnt och trivsamt. Mycket prisvärt med toppenbra roomservice. Tröttsamt dock att vissa solsängar var avgiftsbelagda vid poolområdet (finns endast saltvattenpool) utan att det informerades om det samt att solstolar bokades trots att man inte fick, men åtgårdades ej av personalen... förutom av oss ;) Helt ok snorkling vid egna stranden, fanns sjöborrar plattfisk mm. Bra med gratis cyklar... om man nu står ut med att de hade halvpunka, trasig sadel etc. De borde m.a.o. underhållas. Sängarna var hårda. Lite finlir skulle behövas få att få hotellet att kännas perfekt, men på det hela taget var vi jättenöjda med vår resa!

 
2016-06-02

av Anemona74 Stockholm, Sverige

Härligt

Vackert och välskött hotell fint beläget på en halvö strax utanför staden Agios Nikolaus på östra Kreta. Stort rum (ca 20 kvm) med rejäl dubbelsäng och en schäslong. Tyvärr var sängarna lite för hårda för vår smak och sängbelysningen som så ofta lite för svag för en sängläsare som mig. Stor (ca åtta kvm) balkong med bord och bekväma stolar samt utsikt mot havet (mot extra betalning dock). Väldigt lugnt område utan trafik (förutom någon båt då och då på havet). Fin liten privat sandstrand med möjlighet till bad och sol, solplatser med vilstolar även på klipphyllor mot havet och kring den stora gemensamma polen. Välskötta planteringar med olika buskar, träd och lite blommor. När vi anlände sent på kvällen stod varsin tallrik med småplock samt frukt och en flaska vin framdukat på rummet. Inför hemresan skickade hotellet med en flaska lokalt producerad olivolja. Trevligt! Frukosten bestod av en riklig buffé med det mesta man kan önska sig (utom då sill eller annan form av fisk som medresenären gärna vill ha). Även middagen, som ingår i halvpensionen, är i bufféform med flera olika rätter att välja på inklusive ett bra salladsbord. Efter huvudrätten kan man ta olika ostar eller någon av de frukter som bjuds varje dag och som avslutning någon av de väldigt goda efterrätterna. Det man vill dricka till maten får man betala själv och det är inte billigt, 10:50 euro för en halv liter halvbra vin plus extra för vatten. En liten lunchservering finns vid badstranden, men den bör undvikas för maten är inte värd priset. Då är det bättre att gå till någon av de lokala serveringar som finns en bit därifrån och där maten är bättre och kostar hälften så mycket. För den som vill ha hjälp att hitta annan sysselsättning än att sola och bada finns två energiska unga damer som håller i olika aktiviteter varje dag (utom måndagar, tror jag), från yoga till frågesport. Wifi:n fungerade bra inomhus, men utomhus sviktade uppkoppling ibland till våra apparater.

 
2023-05-30

av flo p

10/10 really lovely and walkable into town

Really really lovely hotel. Beautiful, great food, very relaxing. Comfy beds, very romantic. I went with my girlfriend and it was very lesbian and gay friendly. Lots of other gay couples about. Loved how the beach is arranged, so easy to find a spot that feels amazing and private. Loved that the beach bar, restaurant and pool bar all had different cocktail menus and all did the classics. They told us on the first day that we would have to book to go to the restaurant for lunch as the buffet isn't open, but we just turned up nearly everyday and it was fine, and amazing good. Best gyros and best grilled prawns we had, not ridiculously pricey either. Beach bar and pool bar also do great food. It's an amazing location, an easy 30 min walk into the centre of town, and what a great town. Loved this holiday! We are thinking of coming back.