Lato

Lato bjuder på en strålande utsikt över havet och ligger strax utanför Agios Nikolaos på Kreta. Från hotellet tar det ca 25 minuter att gå in till staden och den sista biten ska vara värd mödan på grund av utsikten. Takterrassen på hotellet har också den fin utsikt över Mirabellobukten och kan man skymta kvällsljuset från Agios Nikolaos.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 573 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lato är ett fint litet hotell norr om Agios Nikolaos. Från hotellet har du en vacker utsikt över staden och havet. Från hotellet kan du ta en promenad in till Agios men det finns även lokalbussar. Hotellet har ett fint poolområde med en pool, solstolar samt parasoller. I hotellets fina trädgård kan du hitta din egen plats för att läsa en bok eller bara ta det lugnt i skuggan. Vid poolen finns en poolbar som har öppet hela dagen till sent och under lunchtid serveras lättare rätter.

Wifi ingår över hela hotellet. 1,5 kilometer till Agios Nikolaos. En busshållsplats finns ca 200 meter från hotellet. 300 meter till den smala stranden Minos Beach som du når via trappor. För att nå stranden måste en trafikerad väg korsas. 450 meter från hotellet ligger Ammoudi Beach där det finns restauranger, mataffärer och några barer. Nivåskillnader med trappor till hissen. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Bagagerum och dusch finns vid sen avresa.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.00-10.00.

Alla hotell, Agios Nikolaos

9 Muses

På hotell 9 Muses bor du nära både stranden och centrum i den charmiga småstaden Agios Nikolaos. Alla hotellets tvårumslägenheter har en vacker utsikt över havet.

Candia Park Village

Candia Park Village ligger strax utanför Agios Nikolaos på Kreta och bjuder på lugna omgivningar och fantastiska utsikter över omgivningarna. På hotellet, som är byggt som en liten by, finns ett fint poolområde och två stränder. Med aktiviteter och faciliteter för alla åldrar är det här ett riktigt familjeparadis!

Minos Palace Hotel & Suites

Ute på en halvö, strax utanför staden Agios Nikolaos på Kreta ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet är snyggt designat och hotellets ledord är hälsa och välmående tillsammans med nyttig och hälsosam mat framställd av lokala råvaror. Förutom en lyxig infinitypool har hotellet en privat sandstrand. Hotellet har en åldersgräns på 18 år.