Candia Park Village

 • Fantastiskt poolområde
 • Rymliga lägenheter för hela familjen

Candia Park Village ligger strax utanför Agios Nikolaos på Kreta och bjuder på lugna omgivningar och fantastiska utsikter över omgivningarna. På hotellet, som är byggt som en liten by, finns ett fint poolområde och två stränder. Med aktiviteter och faciliteter för alla åldrar är det här ett riktigt familjeparadis!

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 2-6 personer. Tvårumssviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Helheten, mysigt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1260 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Omtyckta familjehotellet Candia Park Village på Kreta ligger i ett lugnt område en bit utanför Agios Nikolaus centrum. Hotellet är byggt i kretensisk stil och liknar en liten by, med lägenheter i bungalowliknande hus längs sluttningen ned mot havet. Utsikten från hotellet över Agios Nikolaus-bukten är svår att toppa!

Hotellets poolområde har två pooler och en separat barnpool. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår. Poolbar. De två stränderna som hör till hotellet nås via trappor. Det ena är en sandstrand, den andra en stenstrand.

Det finns två restauranger på hotellet. Bufférestaurangen Agapi som serverar frukost och middag och har ett kök som inspireras av det kretensiska och det grekiska köket och även internationella rätter. Tavernan Fili ligger nära poolområdet och serverar lunch och middag som à la carte. I Kafenion serveras meze, små grekiska rätter, som kan sköljas ner med en Ozou eller en raki. I hotellets poolbar erbjuds det under dagen lättare rätter, juicer och smoothies.

Bordtennis, boule, dart och basket. Tennis mot avgift. Vattensporter vid stranden mot avgift. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Minilivs. Tvättmöjligheter.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

 • Frukostbuffé
 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.00-10.00 och middagen kl. 19.00-21.30.

När vuxna köper till frukostbuffé äter barnen frukost utan kostnad.

Bra att veta

 • På hotellområdet finns ett klocktorn som har klockringning varje timme mellan kl. 09.00-14.00 och 18.00-21.00.
 • Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet.
 • Lokal trafik.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Agios Nikolaos

9 Muses

På hotell 9 Muses bor du nära både stranden och centrum i den charmiga småstaden Agios Nikolaos. Alla hotellets tvårumslägenheter har en vacker utsikt över havet.

Lato

Lato bjuder på en strålande utsikt över havet och ligger strax utanför Agios Nikolaos på Kreta. Från hotellet tar det ca 25 minuter att gå in till staden och den sista biten ska vara värd mödan på grund av utsikten. Takterrassen på hotellet har också den fin utsikt över Mirabellobukten och kan man skymta kvällsljuset från Agios Nikolaos.

Minos Palace Hotel & Suites

Ute på en halvö, strax utanför staden Agios Nikolaos på Kreta ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet är snyggt designat och hotellets ledord är hälsa och välmående tillsammans med nyttig och hälsosam mat framställd av lokala råvaror. Förutom en lyxig infinitypool har hotellet en privat sandstrand. Hotellet har en åldersgräns på 18 år.