Candia Park Village

  • Fantastiskt poolområde
  • Rymliga lägenheter för hela familjen
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Candia Park Village ligger strax utanför Agios Nikolaos på Kreta och bjuder på lugna omgivningar och fantastiska utsikter. På hotellet, som är byggt som en liten by, finns ett fint poolområde och två stränder. Med aktiviteter och faciliteter för alla åldrar är det här ett riktigt familjeparadis!

Veckans deal

Boka senast 8/8 och få 500:- extra i rabatt per person på redan nedsatta priser. Gäller på avresor mellan 31/7 - 31/10 2021 vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer. Större tvårumslägenheter för 2-6 personer. Tvårumssviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Helheten, mysigt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1018 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Omtyckta familjehotellet Candia Park Village på Kreta ligger i ett lugnt område en bit utanför Agios Nikolaus centrum. Hotellet är byggt i kretensisk stil och liknar en liten by, med lägenheter i bungalowliknande hus längs sluttningen ned mot havet. Utsikten från hotellet över Agios Nikolaus-bukten är svår att toppa!

Hotellets poolområde har två pooler och en separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Poolbar. De två stränderna som hör till hotellet nås via trappor. Det ena är en sandstrand, den andra en stenstrand.

Det finns två restauranger på hotellet: Agapi som serverar frukostbuffé och en à la carte-meny till middag. Du kan välja att sitta inomhus eller ute på terrassen. Tavernan Fili ligger nära poolområdet och serverar enklare rätter till lunch och middag. Det finns också två barer på hotellet.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis bordtennis, boule, dart och basket. Tennis mot avgift. Vattensporter vid stranden, mot avgift. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Minilivs och souveniraffär. Tvättmöjligheter. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg.

När vuxna köper till frukostbuffé äter barn gratis.

Bra att veta

  • På hotellområdet finns ett klocktorn som har klockringning varje timme mellan kl. 9.00-14.00 och 18.00-21.00.
  • Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen