Kundomdömen om Candia Park Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Området
-
Minimarkets öppettider och utbud behöver förbättras eftersom det är en bit att gå till närmsta affär

Bekräftad gäst: 2023-11-06


9 av 10

+
Stort härligt område
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
Mycket fräscht. Rent och fint. Stor balkong, stor lägenhet och likt bilderna på webbsidan!
-
Det gick inte att sänka volymen på tv via fjärrkontrollen (antagligen trasiga knappar?!), men andra knappar fungerade. Vi sänkte ljudet genom knapparna på tv,n) AC’n blåste på ganska bra så det blev ganska kallt i rummet. Man kunde ställa in temperaturen men vi upplevde att den blåste kallt ändå. Inget större problem dock. Överlag levde hotellet absolut upp till våra förväntningar. Utan tvekan!

Bekräftad gäst: 2023-07-16


9 av 10

+
Personalen och hotellområdet
-
Bättre samarbete med er. Min telefon gick sönder under vistelsen och för att veta tid för transport till flygplatsen så frågade jag receptionen.. de höftade ett förslag om avgång och hade inget tfn att ringa er för att kontrollera.. Apollos närvaro på hotellet var noll. Inte ens en infopärm med kontaktuppgifter.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


8 av 10

+
Gott om utrymme, fin strand
-
Mjukare sängar, speciellt extra sängarna var jättehårda

Bekräftad gäst: 2023-07-02


10 av 10

+
Fint hotellområde med pool och sand-resp klippstrand i anslutning.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-25


10 av 10

+
staff, beach, pool, people, kids club
-
even can not found

Bekräftad gäst: 2023-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

1460 omdömen
Utmärkt
 
1068
Väldigt bra
 
320
Bra
 
55
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-07-20

av Mia G

Semesterparadiset Candia Park

Över all förväntan denna underbara fina plats. Vi hittade hit efter att Candia Park bäst prickade in våra önskemål inför resan. Vi njuter av god mat, oerhört vacker miljö som känns rofylld o trygg och med lyhörd service. Vi har kopplat av med dykning (mvdiving, tack för alla intryck) såväl som underbar välgörande massage (Vicky, Rafael o Alexandra, bästa). Sol på klarblå himmel, poolbad och havsbad och jakt på fina stenar. Ett komplett litet paradis.

 
2023-06-25

av Magnus H

Fantastiskt familjeställe

Mycket bra hotell. Utmärkt service. Poolen fungerade för simkunniga och barn som inte simmar. Den lilla privata sandstranden mycket bra och separat klipp- och kullerstenstrand för de äldre. Roligt att snorkla och titta på fiskar. Tennisbana. Lite långt att gå till Agios Nikolaos, men fungerade perfekt med hyrbil. Bil gjorde det också möjligt att variera maten (och att handla på Lidl). Både stora och små barn samt vuxna var helt nöjda.

 
2019-10-31

av familjen2015 Stockholm, Sverige

Fantastisk ”by”!

Så fina lägenheter, bra städning, vacker, blommande omgivning, stor fint poolområde, aldrig några problem att hitta solstolar, fin strand! Och vilken frukostbuffé! Såå gott och så fräscht! Toppenställe för barnfamiljer! Det enda negativa är avståndet till andra restauranger utanför området, det finns några på promenadavstånd, men annars buss eller taxi till Agios Nikolaos eller Elounda.

 
2018-06-11

av Sylta80 Huskvarna, Sverige

En upplevelse av lugn och ro i rustik och vacker miljö!

Har spenderat en härlig vecka med familjen på detta fina hotell! Vi var 2 vuxna och 4 barn mellan 2-11år som bodde i en lägenhet med viss havsutsikt. Kan verkligen rekommendera att uppgradera till havsutsikt för det är så fint! Vi hade lägenhet 744 och var mycket nöjda! Själva hotellet är uppbyggt som en by med små "gator" och trappor här och där. Grönt och fint med mycket blommor som förgyller hela upplevelsen. Bra och fräscha pooler. Stort plus är att poolerna har så varierande djup. Allt från 60cm-280cm djup. Då finns det något för alla. Aldrig trångt någonstans när vi åkte i början av juni. Närheten till havet är underbar. Stranden är ganska liten, men fin. Havet var härligt. Tyvärr fick vi dock se hur Medelhavet har fyllts av plast p g a av oss människor. När det hade blåst ett tag kom det in mycket plast mot stranden och det känns ju hemskt. Man får en tankeställare. Lägenheterna är ljusa och luftiga. Skön dubbelsäng. Inte lika sköna sängar till barnen, men det fixade de till efter att vi påpekade detta. Fin stor balkong. Fint badrum. Rustik och genuin känsla. Alltid städat och fräscht. Maten som serveras på halvpension är kanon. Varierande smaker och fina råvaror. Aldrig kö och alltid mycket mat. Ganska dyrt att äta på hotellet om man inte har mat som ingår. Dyrt och smalt utbud i minimarket. Trevlig personal på hela hotellet. God service och alltid ett leende från de som jobbar där. Ett stort plus var att man fick en liten shot med Raki vid middagen. Vi fick en flaska olivolja som present sista dagen. Det var ingen störande musik vid poolen så man kunde höra havet, det var underbart. Inte mycket aktivitet på hotellet efter kl 22.00 så detta passar bäst för barnfamiljer och äldre. Tänk dock på att det finns många trappor att gå i. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2018-06-02

av lindagidloef Sollefteå, Sverige

Fräscht och fint!

Reste hit med min familj och mina föräldrar. Hade tur och fick lägenheter som vette mot poolen, fräscht boende och stora balkonger. Servicen på hotellet var bra, frukostbuffén, tavernan och middagsbuffén var jättebra och poolområdet rent och fint. Den lilla stranden nedanför hotellet var helt okej och vi bar helnöjda med vår vecka på Candia Park. Ibland tog vi taxi in till byn (9 euro) där vi shoppade samt åt på fina restauranger. Det enda vi kan klaga på är prisnivån på hotellets minimarket samt att de begärde 5 euro (!) för att använda tvättmaskinen. Löjligt! Jag handtvättade istället.