Kundomdömen om Candia Park Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Helheten, mysigt
-
Extrasängen var hård, balkongdörren var sönder, juice borde ingå i förutbetald frukost, rensa stranden från stenar, solsängar och parasoller bör uppdateras, gym.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

1282 omdömen
Utmärkt
 
911
Väldigt bra
 
303
Bra
 
51
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-10-31

av familjen2015 Stockholm, Sverige

Fantastisk ”by”!

Så fina lägenheter, bra städning, vacker, blommande omgivning, stor fint poolområde, aldrig några problem att hitta solstolar, fin strand! Och vilken frukostbuffé! Såå gott och så fräscht! Toppenställe för barnfamiljer! Det enda negativa är avståndet till andra restauranger utanför området, det finns några på promenadavstånd, men annars buss eller taxi till Agios Nikolaos eller Elounda.

 
2018-06-11

av Sylta80 Huskvarna, Sverige

En upplevelse av lugn och ro i rustik och vacker miljö!

Har spenderat en härlig vecka med familjen på detta fina hotell! Vi var 2 vuxna och 4 barn mellan 2-11år som bodde i en lägenhet med viss havsutsikt. Kan verkligen rekommendera att uppgradera till havsutsikt för det är så fint! Vi hade lägenhet 744 och var mycket nöjda! Själva hotellet är uppbyggt som en by med små "gator" och trappor här och där. Grönt och fint med mycket blommor som förgyller hela upplevelsen. Bra och fräscha pooler. Stort plus är att poolerna har så varierande djup. Allt från 60cm-280cm djup. Då finns det något för alla. Aldrig trångt någonstans när vi åkte i början av juni. Närheten till havet är underbar. Stranden är ganska liten, men fin. Havet var härligt. Tyvärr fick vi dock se hur Medelhavet har fyllts av plast p g a av oss människor. När det hade blåst ett tag kom det in mycket plast mot stranden och det känns ju hemskt. Man får en tankeställare. Lägenheterna är ljusa och luftiga. Skön dubbelsäng. Inte lika sköna sängar till barnen, men det fixade de till efter att vi påpekade detta. Fin stor balkong. Fint badrum. Rustik och genuin känsla. Alltid städat och fräscht. Maten som serveras på halvpension är kanon. Varierande smaker och fina råvaror. Aldrig kö och alltid mycket mat. Ganska dyrt att äta på hotellet om man inte har mat som ingår. Dyrt och smalt utbud i minimarket. Trevlig personal på hela hotellet. God service och alltid ett leende från de som jobbar där. Ett stort plus var att man fick en liten shot med Raki vid middagen. Vi fick en flaska olivolja som present sista dagen. Det var ingen störande musik vid poolen så man kunde höra havet, det var underbart. Inte mycket aktivitet på hotellet efter kl 22.00 så detta passar bäst för barnfamiljer och äldre. Tänk dock på att det finns många trappor att gå i. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2018-06-02

av lindagidloef Sollefteå, Sverige

Fräscht och fint!

Reste hit med min familj och mina föräldrar. Hade tur och fick lägenheter som vette mot poolen, fräscht boende och stora balkonger. Servicen på hotellet var bra, frukostbuffén, tavernan och middagsbuffén var jättebra och poolområdet rent och fint. Den lilla stranden nedanför hotellet var helt okej och vi bar helnöjda med vår vecka på Candia Park. Ibland tog vi taxi in till byn (9 euro) där vi shoppade samt åt på fina restauranger. Det enda vi kan klaga på är prisnivån på hotellets minimarket samt att de begärde 5 euro (!) för att använda tvättmaskinen. Löjligt! Jag handtvättade istället.

 
2018-05-10

av Mats B Göteborg, Sverige

Fortsatt Paradisiskt!

När vi kommer var mottagandet av första klass.Vi har bott här ca 8 gånger. Bagaget tas om hand och blir inburet till det rymliga rummet, som är välstädat av ständigt tillmötesgående städpersonal.ev. fel eller påpekanden åtgärdas omgående, lysande! Över huvudtaget är personalen mycket hjälpsamma, vänliga och kompetenta..Poolområdet är stort och fint, men en del solstolar skulle ersättas- Frukostarna är lysande, Middagarna av ´bufétyp är rikliga och vällagade, Vi skulle kanske vijla se lite mer av centraleuropeiskt kök,. kan bli lite mycket grekiska rätter men smaken är olika, och mycket att botanisera mellan! Dessertbordet är mycket rikligt ock synnerligen delikat. Havsbadet är inte långgrunt och passar väl inte så bra till små barn men det finns ju ett magnifikt poolområde... Vi åkte taxi när vi skulle in till stan, för varmt att vänta på lokala bussar .

 
2017-09-24

av 22rikf

Plats för avkoppling

Vi har bott på Candia park i en vecka och är mycket nöjda med allt. Lägenheterna är trevliga, miljön och omgivningen välskötta, bad i både pooler och havet från egen strand. Närhet till Agios Nikolaus med taxi för miljöombyte kostar 9 Euro. Stor frukostbuffé och trevlig personal.