Mitsis Ramira Beach Hotel

 • Förstklassig All Inclusive
 • Familjevänligt
 • Mängder av aktiviteter

Mitt på stranden, strax utanför Kos stad, ligger omtyckta hotell Mitsis Ramira Beach Hotel. Den grönskande trädgården omfamnar det stora poolområdet där de fartfyllda rutschkanorna bjuder in till plask och lek. Du bor dessutom bekvämt med All Inclusive med nya smakupplevelser runt varje hörn.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1832 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 30 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mitsis Ramira Beach Hotel är ett omtyckt hotell direkt vid en privat klapperstensstrand med solstolar, parasoller och strandbar. Det stora poolområdet omges av en grönskande trädgård, och här hittar du tre pooler: en saltvattenspool och en sötvattenspool, samt en barnpool med vattenrutschkana. Solstolar och handdukar erbjuds utan kostnad. Vid poolbaren kan du beställa något svalkande att dricka.

I All Inclusive programmet ingår två à la carte-restauranger (reservation krävs): den italienska restaurangen Il Grande Forno och köttrestaurangen Meat. Vårdad klädsel vid middagen; sandaler och kortbyxor på herrar är inte tillåtet. Huvudrestaurangen har temakvällar fyra ggr/vecka. Möjlighet till glutenfria, laktosfria, veganska och vegetariska rätter på begäran en tid innan. Vill du prova traditionella grekiska rätter till frukost är detta möjligt mot bokning. Vid frukostbuffén finns även nypressad apelsinjuice och smoothies. För barn finns en separat buffé. Dagtid serverar huvudrestaurangen enklare rätter och glass, och på hotellet finns även ett creperie för den som älskar efterrätter. Det finns flera barer och serverar dryck.

Hotellet erbjuder sina gäster flera gratis sportaktiviteter som utomhusgym, fotboll, beach volley, basket, bordtennis och tennis. Vattensporter som dykning, windsurfing och kitesurfing finns mot avgift. Möjlighet till ridning på begäran samt mot avgift. På hotellet finns aktivitetsledare som ordnar olika aktiviteter och de små kan busa av sig på barnklubben som finns i hotellets regi: kl. 10:00-17:00 för barn i åldern 4-7 år. Kvällsaktiviteter från kl. 20:00-21:30. För barn i åldern 8-12 år finns maxi club och för barn i åldern 12-16 år finns junior club.

Du surfar med gratis wifi på hela hotellet. Hotellet består av flera byggnader med rum i samtliga byggnader. Alla byggnaderna ligger i närheten av hotellets faciliteter.

Vill du utforska Kos stad är det bara att hoppa på lokalbussen som går flera gånger per dag. Du kan även cykla de tre kilometerna då det finns möjlighet att hyra cykel på hotellet. Ytterstadsområde med lokal trafik.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

 • Kontinental frukost, kl. 4.00-7.00.
 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30 -21.30.
 • Nattbuffé, kl. 22.00-04.00.
 • Brunch, kl. 09.00-12.00 och middag kl. 18.30-22.00, i à la carte-restaurangen Italian. Bordsreservation krävs.
 • Crepes och glass i Creperie, kl. 10.00-22.00.
 • Möjlighet till lunchkorg på begäran.
 • Afternoon tea, kl. 17.00-19.00.
 • Lättare lunchrätter, kl. 12.00-17.00, i Beach Bar Canteen.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-02.00.
 • Lunchpaket vid utflykter kan ordnas vid förbeställning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband. På avresedagen ingår All Inclusive fram till avresan.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Psalidi

Aegean View Aqua Resort

Från Aegean View Aqua Resort har du en häftig utsikt från poolområdet där du hittar vattenrutschkanor för hela familjens livsnjutare. All Inclusive ingår för bekväma dagar runt poolen och mellan åken i vattenrutschkanorna. Ta hotellbussen in till Kos stad och njut av ljumma kvällar på en uteservering eller lite shopping.

Kipriotis Aqualand

Familjehotellet Kipriotis Aqualand i Psalidi på Kos lockar med ett stort vattenland med vattenrutschkanor för både stora och små. Från hotellområdet njuter du av vackra utsikter över havet och föredrar du att sola på stranden erbjuder hotellet gratis transfer dit. All Inclusive ingår för en extra bekväm vistelse.

Kipriotis Maris Suites

Intill stranden i Psalidi på Kos ligger trevliga hotell Kipriotis Maris Suites. Här väntar allt för familjen, samtidigt som atmosfären är genuin och småskalig. Njut av pooler, restaurang med rätter från Medelhavsköket och ett välutrustat gym.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites ligger perfekt vid havet och är inbäddat i en vacker trädgård. Här väntar morgondopp innan frukosten i havet och lata dagar med familjen vid hotellets pooler. Rummen är ljusa och fräscha. Frukost och middag ingår och boka till All Inclusive så får även plånboken lite semester!

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger strax utanför Psalidi på Kos och har allt för en skön och avkopplande semester. Vad sägs om en fantastiskt infinitypool eller att halvpension ingår? Här kommer hela familjen att trivas. Hotellet har ett spa med inomhuspool och du bor i bekväma och snyggt inredda rum.

Natura Village Hotel & Spa

Natura Village Hotel & Spa ligger direkt ovanför stranden i Psalidi på ön Kos. Här väntar lata semesterdagar vid någon av hotellets pooler och bara några steg bort väntar stranden med solstolar och parasoller. Hyr gärna en cykel och ta en dagstur in till Kos stad där restauranger, barer och butiker väntar. Halvpension ingår och All Inclusive finns mot tillägg.