Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger strax utanför Psalidi på Kos och har allt för en skön och avkopplande semester. Vad sägs om en fantastiskt infinitypool eller att halvpension ingår? Här kommer hela familjen att trivas. Hotellet har ett spa med inomhuspool och du bor i bekväma och snyggt inredda rum.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn Superiorrum för 2-3 personer. Juniorsvit för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7 av 10
baserat på 3 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4539 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Michelangelo Resort & Spa bjuder på en fantastisk utsikt över havet och hotellets infinitypool slår det mesta när det gäller utsikt. Här bor du i snyggt inredda rum och du kan njuta av en avkopplande stund i solstolen vid poolen eller på stranden. Hotellet har en vacker trädgård med både pinjeträd och olivträd. Service är på topp och hotellets restauranger bjuder på god mat. Halvpension ingår och boka till All Inclusive. Ta en tur till hotellets spa och njut av egen tid i ångbastun och avsluta med en skön massage. Kan det bli bättre än så här?

Hotellet har tre pooler utomhus, varav en infinitypool med jacuzzi och en barnpool. Solstolar och parasoller finns både vid poolen och på stranden. Pool- och strandhanddukar finns att låna mot deposition.

Michelangelo Resort & Spa har tre restauranger och fem barer. I bufférestaurangen Davids Hall äter du frukost, lunch och middag. I à la carte-restaurangerna Mediterraneo och Soya Asian Fusion äter du grekiska respektive asiatiska rätter. Fem barer, varav två poolbarer, en swim up-bar, en bar på stranden och en bar i lobbyn. Vårdad klädsel - långbyxor för män till middagen.

På hotellet finns ett gym (reservation krävs), fotbollsplan, bordtennis, tennisbana, basketplan och olika aktiviteter som till exempel pilates, yoga och vattengymnastik. Kvällsunderhållning och grekisk afton med musik och dans. På hotellet finns även ett härligt spa (åldersgräns 16 år) med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu, ångbastu, massage och olika skönhetsbehandlingar - allt mot avgift. Bokar du till All Inclusive ingår entré till hotellets spafaciliteter som pool, bastu, ångbastu och jacuzzi. Lekplats med barnpool. Internationell barnklubb för barn 4-10 år.

Wifi över hela hotellet ingår. Minimarket. Parkering. Bagagerum. 7 kilometer till Kos stad dit det går buss och busshållplats finns vid hotellet. 3 våningar med hiss i huvudbyggnaden och tre våningar utan hiss i annexet. Trappor och nivåskillnaden inom och utanför hotellet. Lokal trafik. Hotellet renoverades delvis 2019/2020.

Måltider

Ingår:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukost och middag serveras i restaurang Davids Hall kl. 07.00-10.30 respektive kl. 18.30-21.30. Det ingår även en à la carte-frukost per vecka med bland annat champagne i restaurang Mediterraneo eller en á la carte-middag per vecka per restaurang i restaurangerna Mediterraneo och Soya Asian Fusion. Bordsreservation krävs.

Mot tillägg:

 • All Inclusive

När vuxna köper till All Inclusive hemifrån äter barn under 12 år utan kostnad.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Kontinental frukostbuffé i restaurang Davids Hall, kl. 06.30-07.00
 • Frukostbuffé i restaurang Davids Hall, kl. 07.00-10.30.
 • Champagnefrukost (en per vecka) i restaurang Mediterraneo, kl. 08.00-10.30. Bordsreservation krävs.
 • Lunchbuffé i restaurang Davids Hall, kl. 12.30-14.30.
 • Varma och kalla rätter, glass, frukt och desserter i restaurang Mediterraneo, kl. 11.00-18.00.
 • Eftermiddagsfika i Julianos Bar, kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i Davids Hall, kl. 18.30-21.30.
 • En à la carte-middag per vecka per restaurang i restaurangerna Mediterraneo och Soya Asian Fusion. Bordsreservation krävs.
 • Buffé med soppa, snacks, sallad och frukt i Davids Hall, kl. 23.00-01.00.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, kaffe, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 09.00-01.00.
 • Entre till hotellets spa med inomhuspool, bastu, ångbastu och jacuzzi. Åldersgräns 16 år.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning och till kl. 12.00 på avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

Direkt vid stranden, strax utanför Kos stad, ligger det omtyckta All Inclusive-hotellet Mitsis Ramira Beach Hotel. Den grönskande trädgården omfamnar det stora poolområdet där de fartfyllda vattenrutschkanorna bjuder in till plask och lek. Du bor dessutom bekvämt med All Inclusive med nya smakupplevelser runt varje hörn.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites ligger perfekt vid havet och är inbäddat i en vacker trädgård. Här väntar morgondopp innan frukosten i havet och lata dagar med familjen vid hotellets pooler. Rummen är ljusa och fräscha. Frukost och middag ingår och boka till All Inclusive så får även plånboken lite semester!

Natura Village Hotel & Spa

Natura Village Hotel & Spa ligger direkt ovanför stranden i Psalidi på ön Kos. Här väntar lata semesterdagar vid någon av hotellets pooler och bara några steg bort väntar stranden med solstolar och parasoller. Hyr gärna en cykel och ta en dagstur in till Kos stad där restauranger, barer och butiker väntar. Halvpension ingår och All Inclusive finns mot tillägg.