Kundomdömen om Mitsis Ramira Beach Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Bra möjligheter för bad och lek för barn, maten och personalen!
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


5 av 10

+
Gott om solsängar på stranden. Creperian.
-
Maten var rätt trist, inte särskilt varierad och saknade den där vällagade känslan (vi testade även den italienska och grillrestaurangen men blev inte imponerade av dem heller), matsalen kändes som en slamrig skolbespisning. Rummen och själva anläggningen var helt okej, som ett vanligt 2,5-3-stjärnigt hotell utan att vara något speciellt extra. Halt på gångarna så fort de blev blöta, långt till toaletter från pooler och strand.

Bekräftad gäst: 2022-06-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


8 av 10

+
Städning,
-

Bekräftad gäst: 2022-06-10


9 av 10

+
Läget och servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1735 omdömen
Utmärkt
 
1041
Väldigt bra
 
459
Bra
 
153
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-10-06

av Pia E Habo, Sverige

Semester

Så bra, högsta betyg.... Trevlig personal och mycket bra service Rummet mycket bra med utsikt över havet bara positivt!! Fantastiskt mottagande(vi kom på kvällen) kunde även få mat. Det bästa boendet hitills

 
2019-09-24

av korvilorven57

5 Stjärnor

Mycket bra hotell, trevlig hjälpsam personal, bra underhållning, rena fina rum, god mat, Då vi ska spara på miljön tycker jag att dom kan byta ut alla engångsplastglas som man får vid poolen och på stranden mot diskbara plastglas. Kommer gärna tillbaka hit Lena o Anders Sverige

 
2019-09-16

av hansk513 Uppsala, Sverige

Otrolig service,

Ytterst proffsig personal,det svenska smörgåsbordet får skämmas i jämförelse med de buffer vi avnjöt. Det kändes fel att inte ta av skorna inomhus,,, städningen var extrem. På stranden åt vi alltid lunch med hjälp av Sotiris.Jag kom nog med årets ovanligaste önskemål... Men det ordnade den kompetenta receptionspersonalen. Rum med pool där blir det sol runt 16.00(sept.) Av vår test av allinclusive vinner Ramira klart. Det enda var att rummets badrumsvåg började visa fel(för mycket) mot slutet av vår vistelse.... Mitt hot att återkomma tog på allvar.

 
2019-09-04

av svenl304 Mariehamn, Finland

Personalen gör hotellet

Maten är inte alltför varierande, det finns 2 andra restauranger på området (Italiensk, kinesisk) som ingår, men jag åker till Grekland för att äta deras mat. Få toaletter runt polområdena o stranden, omotiverade trappsteg o nivåskillnader på området o hala plattor på gångarna. Stranden stenig och man bör ha badskor vid i o ur havet.

 
2019-08-31

av carmarev Värmlands län, Sverige

Lata dagar i solen

I det stora hela så är vi nöjda med vistelsen. Vårat rum var i ett av sidobyggena, på andra våningen med balkong mot havet och poolen. Så fin utsikt får man leta efter med svajande palmer i solnedgången. Sängen i vårat rum var verkligen superskön, ac något högljudd, men man vänjer sig. Badrummet rymligt och fräscht med badkar. Handdukarna byts varje dag om man vill, även solstolshanddukarna. Det kostar inget att lägga ut handdukarna utan allt är inkluderat - det gäller dock att vara först till kvarn om man vill ha en bra plats, men finns många extra stolar. Vi var inte nere på stranden då den var grovstenad, det blev djupt snabbt och blåste väldigt mycket när vi var där. Fast trevlig lunch i strandbaren! Maten i stora restaurangen var väldigt innehållsrik, mycket sallader, kyckling och griskött, fisk, alltid två sorters gyros och alla möjliga sorters tillbehör. Jag hade gärna sett mera sorters fisk och skaldjur(!) (jag älskar skaldjur!!). Varje kväll hade olika teman, och min favorit var grekisk afton och mexikansk afton. Det som är lite tråkigt är att det var ganska smaklöst. Saffransfisken smakade inte saffran, tandoori kycklingen saknade sting osv. Däremot så var tzatzikin, grekiska salladen, vinmarinerad bläckfisk och paellan helt magisk. Det fanns visserligen kryddor att ta av, men man vill ju att det ska smaka ordentligt från början. Frukost utbudet var väldigt bra. Hårt jobbande personal från morgon till kväll. Mycket aktiviteter att ta del av och all personal runt stora poolområdet gjorde verkligen ett superbra jobb. Det är mycket trappor runt om hela området och väldigt halkiga gångbanor och golv, så för den som har svårt att gå så rekommenderas badtofflor/skor med bra grepp.