Rumstyper på Blue Lagoon Resort

Dubbelrum

Fina dubbelrum med tv med satellitkanaler. Minikyl/bar och te- och kaffefaciliteter. Kaffe och te fylls på dagligen. Flaskvatten finns vid ankomst. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong, vissa med begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 18-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med ett separat rum för barn. PlayStation 2 mot deposition. Spel för PlayStation och dvd-skivor måste tas med. Tv med satellitkanaler. Minikyl/bar och te- och kaffefaciliteter. Kaffe och te fylls på dagligen. Flaskvatten finns vid ankomst. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 43-47 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsviter med sitthörna. Platt-tv. Minikyl/bar och te- och kaffefaciliteter. Kaffe och te fylls på dagligen. Flaskvatten finns vid ankomst. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong med utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Blue Lagoon Resort, men som inte bryr sig om läge eller utsikt. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2-3 personer.