Rumstyper på Blue Lagoon Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med terrass eller balkong, vissa med begränsad havsutsikt eller med poolutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 18-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med terrass eller balkong. Familjerummet består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i enkelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En tv med internationella kanaler i varje rum. PlayStation 2 mot deposition. Spel för PlayStation och dvd-skivor måste tas med. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43-47 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med terrass eller balkong med poolutsikt. Juniorsviterna har en soffa, bord och fåtöljer. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Blue Lagoon Resort, men som inte bryr sig om läge eller utsikt. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2-3 personer.