Kundomdömen om Blue Lagoon Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 96 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Poolerna
-
Jag hade högre förväntningar på en all inclusive

Bekräftad gäst: 2024-06-28


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-28


8 av 10

+
Rent o snyggt
-

Bekräftad gäst: 2024-06-28


8 av 10

+
Att all personal var så trevliga på ett lättsamt sätt. Städningen. Allt var helt och rent.
-
Mellanmål saknades samt fanns inget alls att äta på stranden. Det var ganska jobbigt att mitt på dagen behöva gå upp till hotellet från stranden för att äta. Vi var tre personer i åldrarna 10,50 och 75 så stranden hadr vi nog besökt fler dagar om det hade varit mer praktiskt. Man behövde betala för stolarna för att få lite skugga. Borde varit enkelt att t.ex ha färdiggjorda baguetter där eller att görs toast t.ex.

Bekräftad gäst: 2024-06-28


7 av 10

+
Pooler
-
Mat, Köp bättre råvaror, anställ kockar. Använd kryddor.

Bekräftad gäst: 2024-06-28


8 av 10

+
Poolområdet var jättefint med många solstolar. Nära till fin strand och nära till Kos stad. Fina miljöer runt hotellet, välskött. Rent och städat överallt. Bra med de små elbilarna som man kunde boka!
-
Förbättra Tema-restaurangerna till riktiga restauranger med utbildad personal, både i köket och serveringen. När vi frågade vad en rätt var fick vi svaret: vet inte. Samma svar när vi frågade lite senare. När vi beställde in vin ställde hon bara de små flaskorna framför oss och vi fick be om att få glas... Vår 14-åring blev serverad vin... Otroligt tråkig miljö på alla tre med väldigt bullrig miljö. På alla tre blev vi tillfrågade hur vi ville betala när vi inte ens fått in något! Mer omväxlande mat på bufférestaurangerna. En annan otrevlig överraskning, som mer riktas mot Apollo, är att vi i receptionen när vi anlände fick betala 140 euro extra för någon skatt. Ingen i vårt sällskap på tre familjer hade sett denna information från Apollo. Detta borde bakas in i det pris man betalar, alt vara tydligare information om! Ganska stort belopp som kändes jättetråkigt att få kastat på sig när man checkade in.

Bekräftad gäst: 2024-06-28


5 av 10

+
Trevlig hotell personal.
-
Ingen vask i rummet .

Bekräftad gäst: 2024-06-22


8 av 10

+
Det var inte tillåtet att paxa solsängar. Det fanns gott om solsängar runt poolerna.
-
Snacks mellan måltiderna.

Bekräftad gäst: 2024-06-21


8 av 10

+
Jag tyckte städningen var väldigt bra. Jag tyckte att det fanns en hel del bra saker för barn att göra utöver att bada. Jag tyckte personalen var trevlig.
-
Det ska vara ett 5-stjärnigt hotell och absolut det var fint, det var också all inclusive men ändå fick man betala extra pengar för att använda solstolarna på hotellets privata strand. Det kändes som att maten skulle behöva höja sin standard lite samt kanske servera drycken i större muggar/glas.

Bekräftad gäst: 2024-06-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

4519 omdömen
Utmärkt
 
2124
Väldigt bra
 
1214
Bra
 
706
Mindre bra
 
275
Underkänt
 
202

5 senaste omdömen

2024-07-04

av Anne S

Inte vad som utlovas

Stort hotell som består av flera byggnader i olika områden. På bilderna visas huvudområdet som ser väldigt lyxigt ut. I verkligheten är det belamrat med människor och det är mycket livat på alla plan. Intern "taxi" tar en mellan olika områden. Vi fick bo längst bort i en byggnad som verkar ha varit ett annat hotell. Upplevde inte 4 stjärnig standard. Det var slitet, daterat och mycket dåligt städat. Vi hade myror i badrummet och lovades att man skulle hantera detta men inget skedde. Under vistelsen städades inte golven överhuvudtaget. Vi fick leva med myror, sand och damm (som för övrigt låg tjock överallt på hyllor, bänkar mm). Förutom smutsigt så var det extremt lyhört och när folk gick förbi så lät det som om de var inne I vårt rum. Under nätterna väcktes vi av ett högt maskinljud (tvättmaskiner, hiss eller annat?) som låg vägg i vägg. Buffématen är internationell, smaklös och sönderstrekt kött. Vi provade samtliga ala carte och det var en riktigt besvikelse. Min rekommendation är att äta ute i Kos stad! Maten på hotellet är inte värt pengarna! Det enda positiva på hotellet var den vuxna lilla delen som vi inte ens informerades om, utan hittade själva. Där var det fräscht och lugnt med en fin pool. Gymmet är också fräscht. Stranden ligger på andra sidan vägen. Det kostar att använda solstolarna. Dåligt underhållen strand. Skräp och skit. Som familj finns det mycket för barnen så utifrån det perspektivet är hotellet toppen.

 
2023-07-03

av lindanW4854XI

Missnöjd delux!

ÅK ABSOLUT INTE HIT!!!! Vi landade ganska sent på natten och möteses av en riktigt otrevlig stressad personal. Fick vårt rum efter lite konstigheter, hinner öppna dörren i vårt rum och det första jag får göra är att död en kakelacka.. Samma sak på morgonen dagen efter... Påpekade detta till personalen och fick inte direkt något respons på det. Fick frågan om jag var säker på att det var en kakelacka... Efter som jag har haft ödla och matat den med kakelackor så vet jag hur dom ser ut.... Hände inte mer med detta. Under vår vecka fick vi inte byttat våra laka trotts att jag bad om det då min som hade tappat choklad på täcket... Dom vände täcket när dom bäddade sängen... Bad om att få ett täcke till då det bara är ett stort täcke i sängen och jag delade säng med min 15 åriga son men det fick man inte... Fick sova med lite små fuktiga handdukar.. I vårt rum hade vi vasken i sovrummet vilket inte står eller visar bild på någon stans. Står att det skulle vara tofflor och morgonrock på rummet men detta fanns inte i heller. Riktigt dåligt städat. Var så smutsigt på golvet och fult med spindelnät överallt. I duschen var det fullt med hår på golvet och på vägarna. Besticken i restaurangen var mer skitiga än rena. När vi bad personal om rena bestick fick vi skitiga tillbaka.. Det slutade med att vi fick gå runt på borden och leta efter rena bestick... Blev dessutom magdåliga men det är ju inte så konstigt med tanke på hur dåligt diskat allt var... En RIKTIGT dålig upplevelse!! SÅ ÅK INTE HIT!! Finns så mycket bättre hotel att åka till!

 
2023-05-27

av lindalii Stockholm, Sverige

Hotell med aktiviteter för juniorer

+Trevlig personal och mycket bra service. + Det finns mycket att göra för juniorer på hotellet. Det är inte bara aktiviteter för mindre barn. Personalen som arbetar med underhållning och aktiviteter är super trevliga. Stor eloge till Daniel i personalen som är super gullig mot juniorerna och samlar ihop ett gäng varje dag för att hitta på roliga aktiviteter. Då får barnen välja aktivitet tillsammans med Daniel och de kan t.ex. vara att de går till vattenparken, spelar minigolf, basket, fotboll eller airhockey. Våra barn är blyga men de fick gott förtroende för Daniel och kunde följa med på roliga saker. Mkt uppskattat av våra barn och av oss vuxna som kunde relaxa vid stora poolen. + Vi spelade tennis, basket och fotboll varje dag. + Minigolfen + Hotellet har en bra app där man ser alla aktiviteter och all information man behöver. + Fräscha toaletter även kring poolområdet +Pannkakshuset vid Main pool serverar goda pannkakor med choklad hela dagen lång +Bra musik vid main pool, inga gamla klassiker utan modern poppig musik. +Hyrde bil via hotellet vilket fungerade bra (billigare än via resebolaget). Dock var bilen ej tvättad vid leverans, av äldre modell och bromsar som var ganska dåliga. -Lambi är blåsigast på Kos. Mycket vågor och blåsigt vid stranden. Stenigt. - Prosecco eller cava ingår inte i all inclusive vilket det har gjort på andra all inclusive hotell vi har checkat in på i Grekland - Internet fungerar ok men kopplar ner ibland. Barnen spelar spel på iPad ocj Nintendo switch och det fungerade sådär tyckte dem/det laggar lite. - Familjerum med 4 ordinarie sängar har endast en toalett. Två toaletter är önskvärt när man är fem personer. - Få större bord (mer än 4 platser) på restaurangerna - Tillgängligheten på bokningsbara restauranger när man är 5 personer var inte bra. Vi är 5 st och då var det svårt att få plats på de restauranger man behöver boka på. - Smakade inte en enda dessert, det var inget som lockade någon dag. Sockerdränkta sockerkakor och smaklösa tårtor erbjuds. - Saknade melon på fruktbordet. Fanns ingen melon någon dag. - Om en familj på 5 personer ska låna tennisrack ska vi lägga ut 5x25 (125) euro i deposition. - Badvakten (tjejen) vid main pool är oengagerad och pratar i privat telefon. Killen vid main pool är mycket bättre (mer engagerad). Badvakten vid vattenparken är engagerad och toppen.

 
2019-06-16

av kiraj2002

Helt okej.

Hotellet är en superstor reso rt. Rent och snyggt. Poolerna är rena och fina och gott om solstolar. Tyvärr så kan man inte lämna sina solstolar mer än 5 minuter enligt badvakterna innan 09.30. Då har dom rätt att ta bort din handuk,maktfasoner. Maten god men inte mycket att välja på. Volymen i matsalen är hysterisk så vi satt ute och det var lugnare. Rummen helt okej men små ,vi var två vuxna och ett barn. Vi fick ha alla kläderna kvar i väskorna eftersom det inte fanns plats i garderoben. Det blev rörigt o h trångt. Stranden är ett stort minus. När man ska gå i vattnet då är det betong/lava botten..halt och det gör väldigt ont i fötterna. Det var vågor hela tiden. Fina promenadvägar runt om hotellet och till Kos stad. Hyrde bil och körde runt ön och om jag ska tillbaka till Kos så ska jag välja andra sidan, södra sidan ,där finns det otroligt fina sandstränder och inga vågor.

 
2019-06-16

av G_ran_L_12 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden

Mycket bra

Rum städningen var bra. Mindre bra var allt skräp runt pool området . Fimpar sugrör. Tomma vatten flaskor mm Maten var absolut inget fel på. Många aktiviteter att göra på hotellet. Om man vill gå in till kos stad så är avståndet ca 3 km rak väg inga backar. Avstånd till badstrand 50 meter ej sandstrand. Omdöme mycket bra