Kundomdömen om Blue Lagoon Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Anläggningen som sådan var mycket bra, inte minst den stora poolen, gym, tennis- och paddelbanor mm. Hela anläggningen verkade välskött och väl underhållen och rummen lagom stora mm mm
-
Som jag skrev tidigare, mat och dryck var riktigt dåligt. Som tidigare hotellägare så förstår jag självklart ekonomin, men här har snålheten bedragit visheten. Vi var många som klagade sinsemellan. Tips: minska lite på antalet rätter och använd de pengarna till att förbättra kvaliten på det erbjudna, både när det gäller mat och dryck. Dessutom, det verkade vara väl mycket personal så det borde gå att minska lite där också. Om kvaliteten förbättras rejält så kommer vi tillbaka, annars inte!

Bekräftad gäst: 2023-05-27


3 av 10

+
Poolområderna
-
Jag hade bokat en Juniorsvit. På er hemsida står det ” Juniorsvit med terass eller balkong med poolutsikt” Vi fick ett rum med 90% utsikt mot disken till den största bufferestaurangen på hela hotellet och 10% utsikt till poolen. Personalen stod utanför och rökte från 07:00 på morgonen till 23 på kvällen. Vi påpekade detta för hotellet första dagen då vi också hade myror på hela rummet. Dom sa bara att det var detta rummet man fick när man reste med Apollo och att det inte fanns några andra rum lediga. Jag kommer självklart ta kontakt med er kundtjänst om detta. Jag har även tagit bilder. Är otroligt missnöjd.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


7 av 10

+
Aktiviteter, möjligt till motion.
-
Lägg på 500 / vuxen och servera riktig öl o vin.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-19


9 av 10

+
Det fanns många pooler och mkt för barnen att göra.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-19


8 av 10

+
Bra läge. God mat. Hjälpsam personal
-
En del av faciliteterna slitna och ej fullt användbara så som t ex minigolfbana pingisbord.

Bekräftad gäst: 2021-09-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

4225 omdömen
Utmärkt
 
2023
Väldigt bra
 
1147
Bra
 
640
Mindre bra
 
245
Underkänt
 
170

5 senaste omdömen

2023-05-27

av lindalii Stockholm, Sverige

Hotell med aktiviteter för juniorer

+Trevlig personal och mycket bra service. + Det finns mycket att göra för juniorer på hotellet. Det är inte bara aktiviteter för mindre barn. Personalen som arbetar med underhållning och aktiviteter är super trevliga. Stor eloge till Daniel i personalen som är super gullig mot juniorerna och samlar ihop ett gäng varje dag för att hitta på roliga aktiviteter. Då får barnen välja aktivitet tillsammans med Daniel och de kan t.ex. vara att de går till vattenparken, spelar minigolf, basket, fotboll eller airhockey. Våra barn är blyga men de fick gott förtroende för Daniel och kunde följa med på roliga saker. Mkt uppskattat av våra barn och av oss vuxna som kunde relaxa vid stora poolen. + Vi spelade tennis, basket och fotboll varje dag. + Minigolfen + Hotellet har en bra app där man ser alla aktiviteter och all information man behöver. + Fräscha toaletter även kring poolområdet +Pannkakshuset vid Main pool serverar goda pannkakor med choklad hela dagen lång +Bra musik vid main pool, inga gamla klassiker utan modern poppig musik. +Hyrde bil via hotellet vilket fungerade bra (billigare än via resebolaget). Dock var bilen ej tvättad vid leverans, av äldre modell och bromsar som var ganska dåliga. -Lambi är blåsigast på Kos. Mycket vågor och blåsigt vid stranden. Stenigt. - Prosecco eller cava ingår inte i all inclusive vilket det har gjort på andra all inclusive hotell vi har checkat in på i Grekland - Internet fungerar ok men kopplar ner ibland. Barnen spelar spel på iPad ocj Nintendo switch och det fungerade sådär tyckte dem/det laggar lite. - Familjerum med 4 ordinarie sängar har endast en toalett. Två toaletter är önskvärt när man är fem personer. - Få större bord (mer än 4 platser) på restaurangerna - Tillgängligheten på bokningsbara restauranger när man är 5 personer var inte bra. Vi är 5 st och då var det svårt att få plats på de restauranger man behöver boka på. - Smakade inte en enda dessert, det var inget som lockade någon dag. Sockerdränkta sockerkakor och smaklösa tårtor erbjuds. - Saknade melon på fruktbordet. Fanns ingen melon någon dag. - Om en familj på 5 personer ska låna tennisrack ska vi lägga ut 5x25 (125) euro i deposition. - Badvakten (tjejen) vid main pool är oengagerad och pratar i privat telefon. Killen vid main pool är mycket bättre (mer engagerad). Badvakten vid vattenparken är engagerad och toppen.

 
2019-06-16

av kiraj2002

Helt okej.

Hotellet är en superstor reso rt. Rent och snyggt. Poolerna är rena och fina och gott om solstolar. Tyvärr så kan man inte lämna sina solstolar mer än 5 minuter enligt badvakterna innan 09.30. Då har dom rätt att ta bort din handuk,maktfasoner. Maten god men inte mycket att välja på. Volymen i matsalen är hysterisk så vi satt ute och det var lugnare. Rummen helt okej men små ,vi var två vuxna och ett barn. Vi fick ha alla kläderna kvar i väskorna eftersom det inte fanns plats i garderoben. Det blev rörigt o h trångt. Stranden är ett stort minus. När man ska gå i vattnet då är det betong/lava botten..halt och det gör väldigt ont i fötterna. Det var vågor hela tiden. Fina promenadvägar runt om hotellet och till Kos stad. Hyrde bil och körde runt ön och om jag ska tillbaka till Kos så ska jag välja andra sidan, södra sidan ,där finns det otroligt fina sandstränder och inga vågor.

 
2019-06-16

av G_ran_L_12 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden

Mycket bra

Rum städningen var bra. Mindre bra var allt skräp runt pool området . Fimpar sugrör. Tomma vatten flaskor mm Maten var absolut inget fel på. Många aktiviteter att göra på hotellet. Om man vill gå in till kos stad så är avståndet ca 3 km rak väg inga backar. Avstånd till badstrand 50 meter ej sandstrand. Omdöme mycket bra

 
2017-07-13

av Javid M

Trevlig personal

Älskade varenda stund av vår tid här på hotellet. Trevlig personal o mycket nära till havet. Glass o förfriskningar är alltid till hands. Inte så mycket folk i bassänger samt inga handdukar inlagda över natten på sängar vid poolen

 
2017-07-12

av Anette F

Vårt favoritställe!

Bästa semestern! Flera pooler, 5-7 olika restauranger, underbar personal oavsett vem man råkar på. Fina rum (fast som med alla hotellsängar - ta med något att binda ihop dubbelsängarnas ben med, annars kasar de iväg!). Gratis golfbil som man kan ringa efter om man behöver transporteras inom området. Vi har varit där två gånger och det kommer att bli fler. Man blir så bortskämd! Bästa pool-pannkakorna :). Vi ger dem 10 stjärnor av 5 möjliga! De är bäst!