Kundomdömen om Blue Lagoon Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 52 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Service var det bästa i både restaurang och bar. Bra personal överlag. Stort hotell med många barer, resturanger och pooler! Inte trångt!
-
Handfat borde ligga inne i toaletten och inte i hallen. Men det kanske var bara så i rummet vi hade.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Bra läge, trevlig personal, många restauranger o barer. Stora pooler, aqualand till barnen. Nära till havet o härliga bad.
-
Rummet var litet, liten toalett/dusch så tvättstället var placerat i sovrummet. Motsvarade inte bilderna man kan se på er hemsida. Men fräscht i övrigt. Så rummen gammal standard, hotellet som total klockrent.

Bekräftad gäst: 2023-09-01


8 av 10

+
Poolen var superstor och man behövde inte trängas. Vi hade tur som fick ett rum nära både pool och restaurang. Rent och snyggt överallt. Bra att det var nära till det härliga havet. Kul med alla hönsen som sprang omkring på området. Drinkarna var ok.
-
Man var tvungen markera en solstol vid poolen senast halv åtta annars var allt upptaget. Svårt att hitta i det superstora området. Maten smakade inte mycket och kaffet och ölen väldigt tunn. Stranden väldigt stenig.

Bekräftad gäst: 2023-07-22


10 av 10

+
Trevlig personal Mycket bra mat i bufférestaurangerna sämre i temarestaurangerna, framför allt i Italienska.
-
Temarestaurangernas mat motsvarade inte mina förväntningar

Bekräftad gäst: 2023-07-07


8 av 10

+
Poolområden
-

Bekräftad gäst: 2023-07-07


9 av 10

+
Vuxenpool- området och servicen med el car körningar inom hotellområdet och mellan restaurangerna.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-07


9 av 10

+
Stort utbud som fungerade bra för både barn och vuxna.
-
Eftersom man var tvungen att lämna sina rum redan 11.00 och sen bli hämtad 19.30 hade det varit önskvärt att ha bättre tillgänglighet till duschar och omklädning. Detta fick anpassas till hur de hade öppet för utdelning av handdukar.

Bekräftad gäst: 2023-07-01


7 av 10

+
-
Barnklubben arrangerade mest sportsliga aktiviteter för barn över 8 år. Min son på 6 år fick inte vara med på nåt sånt.

Bekräftad gäst: 2023-06-30


10 av 10

+
Ytorna,alla fina planteringar,lätt att hitta lediga solsängar
-
Värdeskåp och gratis solsängar på stranden borde ingå i ett hotell med 5 stjärnor

Bekräftad gäst: 2023-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

4421 omdömen
Utmärkt
 
2086
Väldigt bra
 
1194
Bra
 
680
Mindre bra
 
266
Underkänt
 
195

5 senaste omdömen

2023-07-03

av lindanW4854XI

Missnöjd delux!

ÅK ABSOLUT INTE HIT!!!! Vi landade ganska sent på natten och möteses av en riktigt otrevlig stressad personal. Fick vårt rum efter lite konstigheter, hinner öppna dörren i vårt rum och det första jag får göra är att död en kakelacka.. Samma sak på morgonen dagen efter... Påpekade detta till personalen och fick inte direkt något respons på det. Fick frågan om jag var säker på att det var en kakelacka... Efter som jag har haft ödla och matat den med kakelackor så vet jag hur dom ser ut.... Hände inte mer med detta. Under vår vecka fick vi inte byttat våra laka trotts att jag bad om det då min som hade tappat choklad på täcket... Dom vände täcket när dom bäddade sängen... Bad om att få ett täcke till då det bara är ett stort täcke i sängen och jag delade säng med min 15 åriga son men det fick man inte... Fick sova med lite små fuktiga handdukar.. I vårt rum hade vi vasken i sovrummet vilket inte står eller visar bild på någon stans. Står att det skulle vara tofflor och morgonrock på rummet men detta fanns inte i heller. Riktigt dåligt städat. Var så smutsigt på golvet och fult med spindelnät överallt. I duschen var det fullt med hår på golvet och på vägarna. Besticken i restaurangen var mer skitiga än rena. När vi bad personal om rena bestick fick vi skitiga tillbaka.. Det slutade med att vi fick gå runt på borden och leta efter rena bestick... Blev dessutom magdåliga men det är ju inte så konstigt med tanke på hur dåligt diskat allt var... En RIKTIGT dålig upplevelse!! SÅ ÅK INTE HIT!! Finns så mycket bättre hotel att åka till!

 
2023-05-27

av lindalii Stockholm, Sverige

Hotell med aktiviteter för juniorer

+Trevlig personal och mycket bra service. + Det finns mycket att göra för juniorer på hotellet. Det är inte bara aktiviteter för mindre barn. Personalen som arbetar med underhållning och aktiviteter är super trevliga. Stor eloge till Daniel i personalen som är super gullig mot juniorerna och samlar ihop ett gäng varje dag för att hitta på roliga aktiviteter. Då får barnen välja aktivitet tillsammans med Daniel och de kan t.ex. vara att de går till vattenparken, spelar minigolf, basket, fotboll eller airhockey. Våra barn är blyga men de fick gott förtroende för Daniel och kunde följa med på roliga saker. Mkt uppskattat av våra barn och av oss vuxna som kunde relaxa vid stora poolen. + Vi spelade tennis, basket och fotboll varje dag. + Minigolfen + Hotellet har en bra app där man ser alla aktiviteter och all information man behöver. + Fräscha toaletter även kring poolområdet +Pannkakshuset vid Main pool serverar goda pannkakor med choklad hela dagen lång +Bra musik vid main pool, inga gamla klassiker utan modern poppig musik. +Hyrde bil via hotellet vilket fungerade bra (billigare än via resebolaget). Dock var bilen ej tvättad vid leverans, av äldre modell och bromsar som var ganska dåliga. -Lambi är blåsigast på Kos. Mycket vågor och blåsigt vid stranden. Stenigt. - Prosecco eller cava ingår inte i all inclusive vilket det har gjort på andra all inclusive hotell vi har checkat in på i Grekland - Internet fungerar ok men kopplar ner ibland. Barnen spelar spel på iPad ocj Nintendo switch och det fungerade sådär tyckte dem/det laggar lite. - Familjerum med 4 ordinarie sängar har endast en toalett. Två toaletter är önskvärt när man är fem personer. - Få större bord (mer än 4 platser) på restaurangerna - Tillgängligheten på bokningsbara restauranger när man är 5 personer var inte bra. Vi är 5 st och då var det svårt att få plats på de restauranger man behöver boka på. - Smakade inte en enda dessert, det var inget som lockade någon dag. Sockerdränkta sockerkakor och smaklösa tårtor erbjuds. - Saknade melon på fruktbordet. Fanns ingen melon någon dag. - Om en familj på 5 personer ska låna tennisrack ska vi lägga ut 5x25 (125) euro i deposition. - Badvakten (tjejen) vid main pool är oengagerad och pratar i privat telefon. Killen vid main pool är mycket bättre (mer engagerad). Badvakten vid vattenparken är engagerad och toppen.

 
2019-06-16

av kiraj2002

Helt okej.

Hotellet är en superstor reso rt. Rent och snyggt. Poolerna är rena och fina och gott om solstolar. Tyvärr så kan man inte lämna sina solstolar mer än 5 minuter enligt badvakterna innan 09.30. Då har dom rätt att ta bort din handuk,maktfasoner. Maten god men inte mycket att välja på. Volymen i matsalen är hysterisk så vi satt ute och det var lugnare. Rummen helt okej men små ,vi var två vuxna och ett barn. Vi fick ha alla kläderna kvar i väskorna eftersom det inte fanns plats i garderoben. Det blev rörigt o h trångt. Stranden är ett stort minus. När man ska gå i vattnet då är det betong/lava botten..halt och det gör väldigt ont i fötterna. Det var vågor hela tiden. Fina promenadvägar runt om hotellet och till Kos stad. Hyrde bil och körde runt ön och om jag ska tillbaka till Kos så ska jag välja andra sidan, södra sidan ,där finns det otroligt fina sandstränder och inga vågor.

 
2019-06-16

av G_ran_L_12 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden

Mycket bra

Rum städningen var bra. Mindre bra var allt skräp runt pool området . Fimpar sugrör. Tomma vatten flaskor mm Maten var absolut inget fel på. Många aktiviteter att göra på hotellet. Om man vill gå in till kos stad så är avståndet ca 3 km rak väg inga backar. Avstånd till badstrand 50 meter ej sandstrand. Omdöme mycket bra

 
2017-07-13

av Javid M

Trevlig personal

Älskade varenda stund av vår tid här på hotellet. Trevlig personal o mycket nära till havet. Glass o förfriskningar är alltid till hands. Inte så mycket folk i bassänger samt inga handdukar inlagda över natten på sängar vid poolen