Apollon Windmill

På Apollon Windmill finns en gammal väderkvarn i sandsten och den varma och ljusa färgskalan följer med in på hotellet och till de stilrena rummen. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. På hotellet finns ett avkopplande poolområde och vill du bada i havets salta och svalkande vågor ligger sand- och klapperstenstranden Nea Alikarnassos en kort promenad bort.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer/2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Sviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 130 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Apollon Windmill har ett snyggt poolområde med en pool, solstolar och parasoller samt en poolbar. Poolhanddukar mot avgift.

Hotellets restaurang Ulivo serverar frukostbuffé och på kvällen är det en à la carte-restaurang med inspiration från köken runt Medelhavet. I poolbaren serveras dryck och under lunchtid serveras lättare rätter.

Tennis finns på systerhotellet Apollon Kos samt ett gym mot avgift. Det är ca 400 meter mellan hotellen.

Wifi ingår i receptionsområdet. Hotellet har byggnader med både 2 och 3 våningar. Trappor och nivåskillnader inom hotellet. Vill du åka in till Kos stad hyr hotellet ut cyklar men det finns även en busshållsplats direkt utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från en färdig meny)

Frukosten serveras kl. 07.00-10.00 och middagen 19.00-22.00.

Alla hotell, Lambi

Aegean Houses

Välkommen till lägenhetshotellet Aegean Houses på Kos. Här bor du nära både stranden och centrum, och med ett rymligt poolområde att tillbringa dagarna vid. Tvårumslägenheternas stora balkonger och den trevliga atmosfären uppskattas av våra gäster, och för att göra allt lite bättre finns både kostnadsfritt gym och jacuzzi på hotellet!

Blue Lagoon Resort

På familjevänliga Blue Lagoon Resort väntar allt som behövs för en riktig familjesemester. Vad sägs om Kos största pool, vattenpark och en stor grönskande trädgård där de små kan springa omkring? Restaurangerna serverar allt från pannkakor till italiensk à la carte-middag och i pianobaren bjuds det på underhållning flera kvällar i veckan. Bokar du ett familjerum finns det plats för upp till fem personer!

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, strax utanför Kos stad och på gångavstånd från stranden. Hotellet har ett stort poolområde och en grundare del av poolen för barn. Hyr en cykel eller ta lokalbussen in till Kos stad för lite shopping eller hyr en bil och upptäck den vackra ön Kos.

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkt ovanför stranden i Lambi och här kan du bo i ljusa och snyggt inredda dubbelrum i bungalow på första parkett med bara några steg till stranden. Hotellet bjuder på tre pooler, varav en är en relaxpool för vuxna. Halvpension ingår och vill du njuta ännu mer så bokar du till All Inclusive.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger direkt ovanför den fina sandstranden i Lambi på Kos. Här finns stora gräsmattor för avkoppling, flera pooler för både aktiviteter, lek och sköna stunder samt en härlig strand för sandslott, läsning och morgonpromenader. Hotellets All Inclusive-program har ett stort utbud av restauranger och barer.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos är ett snyggt och stilrent hotell, nära populära Lambi Beach, strax utanför Kos stad. Här badar du i poolen eller hyr en cykel och upptäcker fler stränder och små pärlor på väg in mot Kos stad, som du når via fina cykelvägar. Boka gärna halvpension så frukosten och middagen är fixad och du får mer tid för avkoppling, kanske en skön massage eller en stund i ångbastun?